Trusser  

Varer
8 varer.

Viser 1 - 8 af 8

Frække, bundløse trusser

Trusser

Har du planer om en fræk aften sammen med din partner? Vil du være lidt ekstra fræk til en aften ude? Så skulle det være muligt at finde et par frække trusser i vores sortiment. Vi har alt fra de helt små, de lidt større og de bundløse trusser, så der skulle gerne være noget der passer lige i din smag. Vi har nemlig alt fra en lille g streng til en hipster og en fræk bundløs trusse. Dette giver dig muligheden for rigtig at komme ud og vise din frække numse, og du kan med fordel sætte trusserne sammen med noget af vores andet frække undertøj

 

Legen bliver endnu frækkere

Et par bundløse trusser eller et par andre frække trusser kan bare være med til at gøre legen endnu frækkere. Det som de nemlig kan er at de kan bruges under dit almindelige tøj, så du kan tage dem på en aften ud i byen med din partner og det er kun jer to der ved at der er fri adgang til de helt rigtige steder, det kan nemlig være rigtig pirrende for begge parter. Og når i så kommer hjem, så er der ingen trusser der skal tumles med at få af, nej, du kan bare beholde dem på, der er nemlig allerede fri adgang til alle de gode steder. 

 

En bundløs trusse for nem adgang

En bundløs trusse kan give lidt ekstra krydderi til det meste, du kan f.eks. tage et kig på vores frække babydolls eller corsager, da det vil være rigtig gode bud på noget der vil se rigtig godt ud sammen med et par frække bundløse trusser. Men en bundløs trusse kan også være med til at skabe det rigtig mindset hvis de bliver brugt på de rigtige steder og tidspunkter, da en bund kan føle sig udsat og udstillet, hvis de bruges som en del af en leg, hvor dette mindset er det du ønsker at lege med. 

 

En fræk perle trusse

Vil du have lidt mere ud af dine trusser end at de ser frække ud og du kommer til at se godt ud, så skal du vælge en af vores frække perle trusser, hvor der i stedet for en streng af stof er en streng af perler. Perler gør andet end at se frække ud, det som perle trusser gør er at perlerne følger kroppens bevægelser, og når de gør det, så stimulere perlerne de helt rigtige steder og kan være med til at pirre og sætte dig i det frække humør.

G streng

G-strengen har, lige siden de først dukkede op i Brasilien i 70'erne, været blandt en af de mest populære trusser. Især under tætsiddende tøj, er g-strengen eller en korrigerende g-streng velegnet og ofte en favorit, da man slipper for at vise en ellers tydelige trussekanter. De klassiske g-strenge kan være smarte, sofistikeret eller praktiske alt efter, hvad du har behov for. Denne kollektion byder på trendy modeller, fra de bløde variationer til dem med blonder.

Et sæt undertøj med en lækker g-streng til er stærkt undervurderet, og det er et super nemt selvtillidsboost at have noget undertøj på, som er lige så flot, hvis ikke flottere, end det tøj, man har på den dag.