Klemmer  

Fantastiske klemme til alle formål og alle steder på kroppen.

Følsomme brystvorter kan både gives som forkælelse, men også som straf til slaven eller slavinden indenfor BDSM.

Gør brystvorterne endnu mere følsomme ved fx at suge blodet ud i dem, eller ved at bruge klemmerne til at klemme blodet ud - på hver sin måde giver det en anderledes forn...

Varer
40 varer.

 • Dejlig smertefuld brystvortestrækker, hvor du placere den flade plade mellem brysterne og sætter klemmerne på, allerede her kommer der en god smerte, men skruer du så lidt på kuglen, så strækker du vorterne, hvilket intensivere smerte på den helt fantastiske måde.

  749,00 DKK
 • En næse krog kan noget frækt, da den kan få bunden til at føle sig en smule ydmyget og samtid er næsen et rigtig følsomt sted, så du får gode muligheder for at styre din bund rundt uden de store kraftanstrengelse, bunden skal nok helt selv følge med hvis du styre ved hjælp af næse krogen.

  139,00 DKK
 • Vil du lege med sammenblandingen af smerte og nydelse, så er disse brystvorteklemmer måske lige noget for dig. Her er der tale om klemmer med vinyl på selve klemme for en lidt blødere fornemmelse, dog kan de stadig blive dejligt smertefulde, da det er muligt at ændre på intensiteten. 

  129,00 DKK
 • Her er der tale om nogle brystvorteklemmer med et lidt anderledes design, der ser rigtig lækkert og frækt ud når din partner har dem på, og du kan få lov at bestemme hvor intense de skal være. Så det er op til dig hvor sød du har lyst til at være den pågældende dag.

  149,00 DKK
 • Dejlig tunge brystvorteklemmer, som giver mulighed for at sætte en f.eks. en snor i klemmerne og gå en tur med din bund på denne måde. Hvis du giver lidt i dem er det sikkert hun følger med. Den har en vægt på 80 gr. pr. klemme og en O-ring i enden af hver. Længde på vægtene er ca. 20 cm pr. vægt.

  219,00 DKK
 • En brystvorteklemme med flere muligheder for intensitet. Dette er fordi der medfølger 6 magnetiske vægteplader, som kan sættes på klemmen. Vægtene vejer hver 16 gr., så det er dig der bestemmer hvor intenst det skal være, jo højere vægt jo højere intensitet. OBS!! der er kun en klemme med 

  99,00 DKK
 • Disse nipple grabbers er ikke for svage sjæle, da de små arme som griber fast om brystvorten er skarpe og derfor påfører en større mængde smerte. Men lad dig ikke skræmme hvis du elsker at lege med brystvorte klemmer, disse er blot næste skridt på at gøre oplevelsen endnu mere intens.

  219,00 DKK
 • Fjernlager

  CBT på højt niveau Tag jeres CBT leg til det næste niveau med denne 4 i 1 CBT Device. Mens du bruger denne enhed til fulde, kan du låse din røv, strække dine boller, knuse dine boller og booste din erektion. Desuden kan der vedhæftes en lænke eller andet til O-ringen foran.

  599,00 DKK
 • BDSM starter sæt  Et smukt begynder bondage sæt med alt hvad I behøver for at komme i gang med at eksperimentere med BDSM. Find ud af om det er noget I tænder på!!!Med dette sæt åbner der sig mange mulighedder for at ud forske BDSM universet både i den bløde ende med også i den lidt hårder ende, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser 

  399,00 DKK

Viser 1 - 12 af 40