Big dildo  

Varer
25 varer.

 • Dinoo Primal - Hadro Black Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  639,00 DKK
 • Dinoo Primal - Pachy Black Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  639,00 DKK
 • Kiotos Dildo Kiotos laver dildoer til mange formål og i mange udformninger, detter er et af de nye som giver en spændende virkning pga. de mange nuper ned af siden på den. de er med til at gøre det nemmere for kvinden at op nå den dybeskede orgasmeSpændende sex legetøj, det meste sexlegetøj og her under dildoer er lavet med henblik på en af de 7 orgasmer...

  449,00 DKK
 • Dildoer fra Kiotos lækker rød og sort dildo der er blød men alligevel fast. overfladen er sådan at at glidecremen holder fast på dildoen. soklen er en sugekop sådan er nem at få til at stå.formen er inspireret af et eller andet monster og det giver nogle sjove udformninger som stimuler på en anden måde end en dildo der er helt glat. vi anbefaler altid en...

  499,00 DKK
 • Tilbud!

   Buttplug 50 cm Buttplug i en lang udgave, hvis du elsker anal lege og Buttplug og gerne vil presses lidt er denne noget spændende. Det første man tænker er at den kan ikke være der, men jo det kan den godt. men det kræver noget træning. for det første så er der ca ø 6 cm ved soklen det er i sig selv noget.Og det stykke der sættes ind er 45 cm  en lang...

  529,00 DKK 569,00 DKK
 • Lækker sugekop dildo Denne dildo er fremstillet af højkvalitets silikone og er silkeblød og fræk. Den kan monteres på harness eller fastgøres på alle glatte overflader.

  179,00 DKK
 • Dildo med sugekop Denne Silicone Huge Suction Dildo fra Kiotos-X er silkeblød og er lavet af højkvalitets silikone. Den leveres med en stærk sugekop, som du nemt kan sættes fast på en glat overflade.

  299,00 DKK
 • Dildo med sugekop Her finder du vores lækre dildo med sugekop, som også har vibrator i sig. Lækkert at smække op på væggen i badeværelset og give sig selv en ordentlig tur. Lækker dildo der er med indbygger vibrator og sugekop. 

  269,00 DKK
 • Tilbud!

  Dildo kæmpe Dette er mellem størrelsen af vores mega dildoer, men bare rolig, den er stadig meget stor. den har 29 cm du har mulighed for at indføre, en samlet længde på 37 cm og en diameter på 8 cm, så det er stadig en dejlig tyk dildo. Den giver oceaner af muligheder ved at der er en sugekop i bunden, så den kan sættes dildoen fast på badeværelset, og...

  499,00 DKK 529,00 DKK
 • Mega Flesh 02 er en af de rigtig store med en diameter på 8,5 cm, og hele 38 cm i fuld længde, hvor det er 30 cm der er mulighed for at indføre. Den store størrelse gør at du bliver fyldt hele ud og kan optimere din oplevelse. Og så har den det smarte element at der er en sugekop i bunden, hvilket betyder du kan sætte den fast på alle glatte overflade og...

  499,00 DKK
 • Skal du prøve en af de meget store, så var denne dildo måske noget for dig. Den er ikke for de generte med den naturtro design, bare i større størrelse. Denne dildo har en længde på hele 37 cm, hvor det er de 29 cm der er mulige at indføre, og så har den en diameter på 5 cm. 

  249,00 DKK
 • Skal du prøve en dildo der er større, så er Tyran måske noget for dig. Tyran er en fantastisk stor dildo på hele 27 cm, hvor det er de 20 cm du kan have inde i dig, mens den har en diameter på 6 cm. Den er lavet af en lækker sort gummi, så den har en størrelse der vil fylde de fleste godt ud. Den kan selvfølgelig bruges sammen med tilbehøret fra Hung System.

  259,00 DKK

Viser 1 - 12 af 25

Big dildo og kæmpe dildo

Der er store dildoer, og så er der kæmpe dildoer. Sidstnævnte er ikke for de sarte, men er derimod for dig, der slet ikke kan få nok af fræk stimulering. Er du ny i denne sexede verden, er en kæmpe dildo ikke det oplagte sted at starte, men er du allerede bekendt med sexlegetøj i forskellige udgaver, kan du vælge at skrue intensiteten op med en XL dildo.

Store dildoer kan være et frækt sexlegetøj til leg med udblokning med strapon. Der er mange måder at lege med udblokning på, men det kræver helt sikkert en god glidecreme.

Vi har fundet et system af store dildoer som kan fås i mange størrelser og former. Hung system kan alt muligt, ud over st store udvalg kan man også sætte håndtag og sugekop på så de er nemmere at bruge. Men man kan også tilkøbe et harness sådan man kan bruge den som strapon.

Lege med udvidelse er super frækt, men det er også et langstrakt arbejde hvor det er vigtigt at bruge den rette tid, men også den rigtige glidecreme, og nok af den.

Tilbehøret passer til alle dildoer lille som stor. Jeg kan godt se en fordel i at sætte et håndtag på en dildo, når hånd og dildo er smurt ind i glidecreme, sådan at grebet er meget bedre.

Hvis man kan lide fornemmelsen af at blive udvidet er big dildos det rigtige sted at kigge.

Se det store big dildo udvalg og find din kæmpe dildo

Mange tænder på det at blive fyldt ud, og det er jo sådan noget man gør løbende. man starter et sted og så bygger man på der fra. det der er vigtig er at man bruger en ordentlig glidecreme. en der tyk flydende sådan man ikke lige slider det af igen. den må gerne klister noget sådan det hænger fast på legetøjet.
Men kan ikke gå for hurtig frem. brug en dildo der har en størrelse du kan tage og lave være med at springe man cm, af gangen. der står på de feste dildoer hvad de måler. altså deres Ø størrelse. der er dog nogle af dem som springer ret meget det kunne være fra Ø 5,4 cm til Ø 11 cm hvis man lige kan tage ø 5 cm så vil sådan en ikke være en god løsning. men kan u tage en dildo på ø 8,5 cm så kan den være fin.

Gå på opdagelse i vores udsøgte sortiment, og find store dildoer med sugekop, indbygget vibration eller sprøjtefunktion. 

Sådan kommer du i gang med den store dildo eller monster dildo

De fleste af vores frække kæmpe dildoer kan bruges i den sexede sololeg. En stor del af dem har en sugekop som fod, således at du kan bruge dit legetøj uden hænder. Det giver mulighed for at udforske et væld af forskellige stillinger. Du kan også finde en kæmpe dildo med håndtag, hvis det er dét, du foretrækker.

Vil du prøve noget ”stort” – altså noget rigtig stort, kan det dog være en fordel med lidt øvelse inden du kaster dig ud i at lege med en big dildo. Men heldigvis findes der også monster dildoer og big dildoer, der ikke er meget større end en gennemsnitspik, men blot har nogle frække former og pirrende mønstre, som du kan kaste dig over til at starte med. Senere kan du jo altid udvide …

Har du aldrig før haft med de helt store størrelser at gøre, skal du huske, at du kan komme langt med en god glidecreme. Den vil sikre dig, at smørelsen er i top, så legen bliver våd og ubesværet, uanset om du er rutineret eller nybegynder.

Skal sexlivet spices op, eller har du lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra? Så skal du tage et kig på kæmpe dildoerne. De store krabater kan uden tvivl medvirke til, at du får den dybe, fyldige stimulering, som sender dig direkte i den syvende himmel. Er du af den overbevisning, at ’jo mere, jo bedre’, er vores udvalg af kæmpe dildoer det rene slaraffenland for dig, så hold dig endelig ikke tilbage.

Det bliver ikke kedeligt – det kan vi garantere.