Dobbel dildo  

Varer
3 varer.

Viser 1 - 3 af 3

Dobbelt dildo – så bliver det næsten ikke frækkere!

Er du i markedet efter sexlegetøj i top kvalitet – og behøver det ikke at falde inden for de gængse rammer, hvad angår udformning? Så er der masser at vælge imellem.

Hvor erotiske hjælpemidler før i tiden var begrænset til kedelige dildoer i dårlige materialer til kvinder, og ditto bolledukker til mænd, er markedet for sexlegetøj den dag i dag langt mere mangfoldigt og innovativt.

Således finder du både spændende onaniredskaber med elektrisk forstærkning, vibratorer som på ingen måder ligner fallosser – og så de spændende og utroligt frække dobbelt dildoer.

 

Hvad er en dobbelt dildo?

En dobbelt dildo er en dildo, som er særligt lang, og som så at sige har hoved i begge ender. Det betyder, at dildoen kan bruges af to personer på én og samme tid.

Typisk vil dildoen anvendes af to kvinder, men kan selvfølgelig også bruges til samtidig at tilfredstille to mænd analt – eller en mand og en kvinde henholdsvis analt og vaginalt. Der er med andre ord tale om en pivfræk anordning med flere forskellige muligheder for tilfredsstillelse.

Med en dobbelt dildo er der garanteret hotness på lagenerne (eller hvor I nu har lyst til at more jer med dette utraditionelle stykke sexlegetøj).

 

Vælg en dobbelt dildo som matcher dine – og din partners – behov

Dobbelt dildoer findes i flere forskellige størrelser og udformninger. Du kan vælge en dobbelt dildo, som er tyk i den ene ende og slankere i den anden. På den måde kan både du og din partner få det optimale ud af den dobbelte dildo, uanset hvor meget plads I hver især har at gøre godt med.

En dobbelt dildo kan også være udformet som én lang, svagt buet fallos med glans i hver ende, eller som en nærmest hårnåleagtig bue – hvis I vil rigtig tæt på hinanden. Uanset om I er to veninder, som gerne deler en glad aften med masser af nydelse og ekstase, eller om I er elskende med hang til ukonventionelle erotiske hjælpemidler, er en dobbelt dildo helt sikkert en mulighed, I bør overveje.

Du kan finde et velassorteret udvalg af dobbelt dildoer her i shoppen. Samtlige dobbelt dildoer er udfærdiget i materialer af høj kvalitet. Producenten bag de frække dobbelt dildoer, det velansete brand Kiotos, fremstiller naturtro sexlegetøj i hudvenlig silikone, som giver en lækker fornemmelse.

Brug din dobbelt dildo sammen med en vandbaseret glidecreme, og opnå den ultimative nydelse og ekstase med veninden eller partneren.

Hvad er en dobbelt dildo?
   

En dobbelt dildo er en dildo, som kan bruges af to personer på én gang.

Hvordan ser en dobbelt dildo ud?
   

En dobbelt dildo er formet som én lang penis med hoved i begge ender.

Hvorfor købe en dobbelt dildo?
   

Med en dobbelt dildo kan du og din partner tilfredsstille jer selv og hinanden på samme tid.