Stål Dildo  

Varer
5 varer.

 • Stål dildo  Den dobbelte dildo er vinklet til kvindens G-punkt eller mandens prostata. Den ene side af skaftet har en række riller for mere intense fornemmelser. Fremstillet af 100% rustfrit stål.

  449,00 DKK
 • Alu dildo  Hvis det at væksle i mellem kulde og varme er sagen, så er alu/stål oplagt. Kommer du dildoen i køleskabet lige inden brug eller i noget varmt vand, giver det en helst ny fornemmelse.

  189,00 DKK
 • En stål dildo giver nogle muligheder du ikke får med andre, her er f.eks. muligheden for at lege med temperature, og det at skifte mellem varm og kold kan noget helt specielt. Denne dildo kan derudover også bruges i begge ender, så dette er med til at skabe endnu flere muligheder for at nå klimaks. 

  229,00 DKK
 • Denne smukke og ret store dobbelt-dildo af stål er lige så elegant at se på som den er effektiv at bruge. Den er ca. 20 cm lang og er et imponerende kunstværk af poleret, rustfrit stål.

  749,00 DKK
 • Denne sensuelt formede skønhed er en unik dildo, skabt til at stimulere både visuelt og fysisk. Curve Steel Dildoen har et slankt design i skinnende metal og en form, der garanterer tilfredshed. Dens buede tip er specielt designet til intensiv G-punkt eller prostata stimulering.

  499,00 DKK

Viser 1 - 5 af 5

Hvorfor vælge en ståldildo?

Historisk set har dildoer – i gamle dage kaldet ”jomfrutrøstere” – været fremstillet i et hav af forskellige materialer. Faktisk er det først inden for det seneste århundrede, at dildoer blev fremstillet i plast, gummi eller latex, da disse materialer ikke før hen har været udviklet.

Før i tiden fandtes dildoer i alt fra træ til glas, keramik, metal og diverse mineralske materialer, for eksempel jade og lignende. Den dag i dag er dildoer produceret i syntetisk materiale dog de mest populære – men du vil stadig kunne købe en dildo i stål eller glas.

Og der kan være mange gode grunde til at vælge en ståldildo – og ved at læse følgende artikel kan du blive klogere på flere af disse.

 

Hvad er en ståldildo?

En ståldildo er, som navnet måske nok kan antyde, en dildo fremstillet i metallet stål. Stål er et materiale, som er kendt for sin høje grad af slidstyrke, og som traditionelt har været anvendt i forbindelse med fremstilling af mekaniske eller maskinelle dele inden for industri og produktion.

Det kan således være svært at forbinde materialet stål med erotiske hjælpemidler. Men der er faktisk op til flere fordele ved sexlegetøj i stål, herunder dildoer. Og dem vil vi komme ind på her.

 

Stål er et slidstærkt materiale

Med en dildo af stål får du i bogstaveligste forstand et stykke sexlegetøj, som ikke er til at slide op. Du skal ikke være bange for at komme til at ødelægge din ståldildo – der skal rigtig meget til, før det hærdede metal går i stykker. Det betyder, at du kan bruge din ståldildo sammen med lige præcis den glidecreme, du ønsker.

Sexlegetøj, som er fremstillet i gummi eller latex, skal i reglen udelukkende anvendes med vandbaseret glidecreme for ikke at ødelægge overfladen. En ståldildo kan bruges med olie- eller silikonebaseret glidecreme, hvilket åbner op for et væld af muligheder.

Du kan for eksempel bruge din ståldildo sammen med en kølende eller varmende glidecreme. Og da stål samtidig er et yderst temperaturfølsomt materiale, vil du kunne øge effekten ved at varme dildoen op eller køle den ned, før du tager den i brug.

 

En ståldildo er et hygiejnisk alternativ

Dertil kommer, at en ståldildo er nem at rengøre, hvilket gør den til et hygiejnisk valg. Og skulle du få behov for det, kan du faktisk koge din ståldildo uden, at den tager skade heraf.

Se udvalget og find din næste dildo her på siden.

Hvad er en ståldildo?
   

En ståldildo er en dildo fremstillet i metallet stål.

Hvor kan jeg købe en ståldildo?
   

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af ståldildoer i hos Sadistens Toolbox.

Hvorfor vælge en dildo i stål?
   

En ståldildo er slidstærk, hygiejnisk og særdeles robust, og så giver den dig mulighed for at anvende forskellige cremer og olier.