Stål Dildo  

Varer
5 varer.

 • Ny

  Stål dildo  Den dobbelte dildo er vinklet til kvindens G-punkt eller mandens prostata. Den ene side af skaftet har en række riller for mere intense fornemmelser. Fremstillet af 100% rustfrit stål.

  449,00 DKK
 • Ny

  Alu dildo  Hvis det at væksle i mellem kulde og varme er sagen, så er alu/stål oplagt. Kommer du dildoen i køleskabet lige inden brug eller i noget varmt vand, giver det en helst ny fornemmelse.

  189,00 DKK
 • En stål dildo giver nogle muligheder du ikke får med andre, her er f.eks. muligheden for at lege med temperature, og det at skifte mellem varm og kold kan noget helt specielt. Denne dildo kan derudover også bruges i begge ender, så dette er med til at skabe endnu flere muligheder for at nå klimaks. 

  229,00 DKK
 • Denne smukke og ret store dobbelt-dildo af stål er lige så elegant at se på som den er effektiv at bruge. Den er ca. 20 cm lang og er et imponerende kunstværk af poleret, rustfrit stål.

  649,00 DKK
 • Denne sensuelt formede skønhed er en unik dildo, skabt til at stimulere både visuelt og fysisk. Curve Steel Dildoen har et slankt design i skinnende metal og en form, der garanterer tilfredshed. Dens buede tip er specielt designet til intensiv G-punkt eller prostata stimulering.

  499,00 DKK

Viser 1 - 5 af 5

Dildo i stål

Hvad gør en stål dildo anderledes?

Sådan får du mest ud af din dildo af stål