Varer
296 varer.

Viser 1 - 12 af 296

Viser 1 - 12 af 296

Sexlegetøj  

Udover at vi har et stort udvalg af sexlegetøj til SM, har vi også hjemmelavet sexlegetøj (se for eksempel vores kendte orgasmepisk ,kendt fra Ekstra Bladet, som vi selv laver i hånden. Se den her. Vi har også helt almindeligt sexlegetøj til mænd, sexlegetøj til kvinder og sexlegetøj til parret.

Sexlegetøj historisk set

Sexlegetøj er ikke en ny ting som opstod efter pornoens frifindelse. Det er der faktisk en del der tror. Sexlegetøj har eksisteret i mindst 30.000 år. Man har fundet dildoer lavet af udskåret sten, som går helt tilbage til 28.000 før Kristi fødsel. Og siden har da har i man i ærkologiske udgravninger fundet alle mulige former for sexlegetøj. Også SM sexlegetøj som vi er specialister i her hos Sadistens Toolbox.

Sammen med BDSM games er det tit at man bruger en dildo eller en vibrator.
Vi har her fokuseret på kvalitet på vores sexlegetøj, fremfor kvantitet. Vi har valgt at have fokus på serier fra både UK og USA(Nalone og Svakom).

 
Alle deres produkter er af medicinsk silicone. De er genopladelige og vandtætte.Flere af dem er som skabt sammen med Dominans og mindfucks.

Hvis ikke du finder noget her så kan det være vores søster forretning Erotic in Motion ligger ind med det.

Vores ”søster”-hjemmeside har lavet et par guides om sexlegetøj.  Læs den her >>

Og her er en spændende artikle om sexlegetøj, med en videnskabelig vinkel, hos videnskab.dk

Valg af sexlegetøj

Valg af sexlegetøjer tit en svær beslutning fordi det er svært at finde ud af hvad man skal gå efter.

Jeg vil tage udgangs punkt i kvindens 7 orgasmer når jeg snakker om sexlegetøj til kvinder og mandens 2 når vi snakker sexlegetøj til mænd.

Hvis vi starter ved kvinder, så skal sexlegetøjet passe til den eller de orgasmer man gerne vil jagte, og hvad for en vibrations type man gerne vil har. hvis vi lige kigger lidt på vibrationerne så er der to yderpunkter den helt dybe vibration og den helt overfladiske. og så alt muligt der i mellem. dog bliver rigtig mange lavet med et overfladisk slag men rigtig mange kvinder kan godt lide det dybe slag. Hvis vi kigger på orgasmerne så er der uden på hvor et sexlegetøj med et stor hoved kan være en fordel så den kan stimuler hele klituris .

I skede indgange kan man opnå den dybe skede orgasme så opnås ved friktion i indgangen op i mod klituris. og det vil sige noget der er ujævn. Når vi har klitrus udvendig ved vi at på den anden side af skambenet sidder G-punket og der skal et sexlegetøj til der har et bøjet hoved.

Det samme sexlegetøj kan bruges til sprøjte orgasmer I bunden af skeden sidder livmoderen og et tyndt sexlegetøj med gode dybe vibrationer er fantastisk til livmoderhals orgasme Multiorgasme kan man ikke bruge sexlegetøj til da det er en man fremkalder mentalt Der i mod analt sexlegetøj det er super godt man perler atlså noget der kan udvide og trække sammen igen der giver analorgasme

sexlegetøj

Rengøring 


Man kan købe en masse produkter til at gøre legetøj rent med. men i bund og grund så er det intim sæbe. så køb en flaske intim sæbe og gør det rent med, og husk at gør det rent hver gang 

Sexlegetøj Underkategorier