Sexlegetøj  

Her i kategorien finder du spændende sexlegetøj til både nybegyndere og erfarne. Vi har samlet alt du bruge, til en intim aften med din partner, eller seksuel tilfredsstillelse af dig selv. Vi tilbyder sexlegetøj i højeste kvalitet, og naturligvis med smæk på prisen.

Varer
441 varer.

Viser 1 - 21 af 441

Hvordan gør jeg mit sexlegetøj rent?
   

Den bedste måde at gøre dit sexlegetøj rent på er ved at vaske det med en mild sæbe, dette kan f.eks. være intimsæbe

Hvordan finder jeg det rette sexlegetøj til mig?
   

Du starter med at finde ud af hvordan du ønsker den skal bruges og til hvilken af de 7 forskellige orgasmer en kvinde kan få den skal bruges til. Hvis det er klitoris skal det være nogle vibrationer som du synes er lækre, her er der tale om 2 slags, nemlig dybe og overfladiske. Hvis det er den dybe skedeorgasme, altså stimulering af skedeindgangen, så er det enten noget der er glat, hvis du er nem at stimulere, ellers er det noget der skaber friktion der skal til. Ved en g-punkt orgasme er det vigtigt at den har en krumning, der gør at den kan ramme bag ved skambenet modsat klitoris ca. Sprøjteorgasmepunktet sidder op mod venusbjerget lige bag g-punktet, så der kan du med fordel bruge samme legetøj. Så er der livmoderhalsorgasme, der bruger man en lang tynd ting hvor vibratoren sidder i spidsen af legetøjet, så listes den lige så stille ind i livmoderhalsen og skal den bare blive der og hygge sig. Multiorgasme er mere en mental ting og derfor findes der ikke noget legetøj direkte til dette. Og til sidst er der den anale orgasme, som kan fås ved at skabe friktion

Sexlegetøj i høj kvalitet

Måske vil du gerne forkæle dig selv med lidt lækkert udsty, men du ved ikke, hvad der passer bedst til dit behov. Her på sadistenstoolbox.dk finder du skønne vibratorer, som både kan bruges indvendig og udenpå. Foretrækker du at stimulere din klitoris? Eller dit g-punkt enten vaginalt eller analt? Vi har udvalget, du skal bruge. De fleste vibratorer er ledningsfri, så det er dejligt let for dig at bruge dem.

Vi kender den alle sammen. Lysten. Den dejlige prikkende fornemmelse, der vil og skal tages hånd om. Hvis du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra, når lysten melder sig, så kig i vores store udvalg af sexlegetøj. Er du mest til indre eller ydre stimulation (eller måske begge dele)? Vi har noget for enhver smag. Vores produkter kan stimulere dig her, der og alle vegne.

Udover at vi har et stort udvalg af udstyr til SM, har vi også Håndlavet produjter (se for eksempel vores kendte orgasmepisk ,kendt fra Ekstra Bladet, som vi selv laver i hånden. Se den her. Vi har også helt almindeligt sexlegetøj til mænd, og sexlegetøj til parret.

Historisk set

Det er ikke en ny ting som opstod efter pornoens frifindelse. Det er der faktisk en del der tror. det har eksisteret i mindst 30.000 år. Man har fundet dildoer lavet af udskåret sten, som går helt tilbage til 28.000 før Kristi fødsel. Og siden har da har i man i ærkologiske udgravninger fundet alle mulige former for legetøj. Også SM udstyr som vi er specialister i her hos os

Sammen med BDSM games er det tit at man bruger en dildo eller en vibrator.
Vi har her fokuseret på kvalitet på vores produkter, fremfor kvantitet. Vi har valgt at have fokus på serier fra både UK og USA(Nalone og Svakom).

Alle deres produkter er af medicinsk sillicone. De er genopladelige og vandtætte. Flere af dem er som skabt sammen med Dominans og mindfucks.

Hvis ikke du finder noget her så kan det være vores søster forretning Pleauser ligger ind med det.

Vores ”søster”-hjemmeside har lavet et par guides om emnet  Læs den her >>

Og her er en spændende artikel om dette emne, med en videnskabelig vinkel, hos videnskab.dk

Forkæl og udforsk dig selv – Det er sundt

Vær’ ikke bange for at udforske dig selv – Naboen gør det også! Om det er vaginalt, på klitoris eller analt, har vi hos sadistenstoolbox.dk lige det "værktøj" du står og mangler. Brug gerne flere salgs på engang. Flere slags tænker du nok? Ja, den er god nok – Brug en vibrator samtidig med du stimuleres analt med en buttplug.

Husk altid at brug en vandbaseret glidecreme sammen med dit legetøj for ikke at ødelægge det og undgå det danner en klistrede overflade. Der er ingen skam i at udforske sig selv, mest af alt er det sundt.  er blot en hjælpende hånd til at opnå endnu kraftigere orgasmer. Og hvem vil ikke gerne det?

Valg af produkter

Valg af udstyr er tit en svær beslutning fordi det er svært at finde ud af hvad man skal gå efter.

Jeg vil tage udgangs punkt i kvindens 7 orgasmer når jeg snakker om legetøj til kvinder og mandens 2 når vi snakker legetøj til mænd.

Hvis vi starter ved kvinder, så skal det passe til den eller de orgasmer man gerne vil jagte, og hvad for en vibrations type man gerne vil har. hvis vi lige kigger lidt på vibrationerne så er der to yderpunkter den helt dybe vibration og den helt overfladiske. og så alt muligt der i mellem. dog bliver rigtig mange lavet med et overfladisk slag men rigtig mange kvinder kan godt lide det dybe slag. Hvis vi kigger på orgasmerne så er der uden på hvor en vibrator med et stor hoved kan være en fordel så den kan stimuler hele klitoris .

I skede indgange kan man opnå den dybe skede orgasme så opnås ved friktion i indgangen op i mod klitoris. og det vil sige noget der er ujævn. Når vi har klitrus udvendig ved vi at på den anden side af skambenet sidder G-punktet og der skal et legetøj til der har et bøjet hoved.

Det samme produkt kan bruges til sprøjte orgasmer I bunden af skeden sidder livmoderen og et tyndt et med gode dybe vibrationer er fantastisk til livmoderhals orgasme Multiorgasme kan man ikke bruge legetøj til da det er en man fremkalder mentalt. 

sexlegetøj

Få et bedre sexliv med glidecreme

Hos rigtig mange kvinder giver legetøj et bedre sexliv. Det gælder, hvad end det er sammen med en partner eller solo. Med vores produkter til har du mulighed for at udnytte dit potentiale til fulde, og du finder blandt andet et stort udvalg af glidecreme. Glidecreme vil med garanti gøre din oplevelse endnu bedre, når drifterne begynder at fylde mere og mere. Med vores glidecremer i høj kvalitet, som du finder her på siden, vil du nemmere kunne bevæge dig. Det vil med garanti øge intensiteten af dine orgasmer markant.

Du kan også bruge glidecreme som frækt forspil sammen med din partner, og her kan du med fordel give ham eller hende en sensuel massage. Med den rette creme kan du gøre oplevelsen endnu mere pirrende og fantastisk. Vælg imellem anal, silikone, vandbaseret, varmende eller økologisk glidecreme.

Legetøj og kvindens 7 orgasmer 

Kvinder kan opnå 7 orgasmer. de kan alle opnås både med og uden hjælpemidler  

1. klitoris orgasme 

En vibrator kan med fordel bruges til denne orgasme. man går typiske en med et lille hoved. men en med et større hoved kan stimuler meget mere af klitoris 

2. den dybe skede orgasme 

Denne orgasme handler om friktion, det vil sige at de hjælpemidler der skal bruges er noget der har riller eller dupper der stimuler skede ind gangen

3. G-punkts orgasme 

til denne oggasme skal produktet være bøjet i enden sådan den kan nå inden for 

4. sprøjte orgasme 

det er ca det samme som man bruger som til G-punkts orgasme 

5. livmoderhals orgasme 

her er et produkt der er langt og tyndt og med motoren så tæt på spissen som muligt 

6. multi orgasme 

har kan der ikke bruges hjælpe midler. denne orgasme er noget mentalt hvor man kan lærer sig selv at genkalde den sidste orgasme man har fået.

7. anal orgasme 

her vil en sugkop dildo gør sig godt. husk at den skal passe i størrelsen. nogle kan godt lige dildo med vibrationer og nogle kan ikke 

Køb godt og billigt 

Tit så hænger pris og kvalitet sammen når man snakker tilbehør til sex, men vi prøver at finde ting der er at høj kvalitet og købe det til en god pris, sådan du kan købe det billigt. 

Rengøring

Man kan købe en masse produkter til at gøre rent med. men i bund og grund så er det intim sæbe. så køb en flaske intim sæbe og gør det rent med, og husk at gør det rent hver gang. lunt vand gør det våd sæb der godt ind sådan du er sikker på at du får alt vaske. det meste  er vandtæt i dag men man kan stadig få noget der ikke er, så pas på du ikke får vand ind der hvor det ikke skal, det undgår man typisk ved at holde ved den ende hvor knapperne sidder. 
Jo bedre du er til at holde dit legetøj ren jo længer holder det.

Sexlegetøj Underkategorier