Anal Rengøring  

Varer
8 varer.

Viser 1 - 8 af 8

Anal rengøring -Forberedelse inde lækre anale sexlege

Analstimulering kræver, at du kan slappe helt af i muskulaturen. Hvis du bekymrer dig om, om du er ren bagtil, kan det forhindre dig i at være i nuet og nyde øjeblikket. Det kan derfor være en god ide at rengøre sig indvendigt analt, før man kaster sig ud i analleg med sexlegetøj eller analsex. På den måde kan du nemlig bedst undgå ubehagelige og pinlige overraskelser, når du er i gang. En anal douche gør anal rengøring nemt og enkelt, så du kan slappe helt af og være i nuet.​

Douche og pumper

Skal du bruge et simpelt produkt til anal rengøring, så er en douche et meget oplagt produkt. Med en douche kan du let pumpe lunkent vand op i anus i et roligt tempo, som du selv styrer med manuel håndkraft.

En douche består af en form for bold eller pumpe og et skyllerør, der indføres i anus. Det er forskelligt fra douche til douche, hvor meget vand de kan rumme. Ofte er det oplagt at bruge en douche, der kan rumme meget vand, hvis du ikke vil skylle for tit. Derimod kan det være en mere behagelig oplevelse at skylle ud flere gange, så tarmen ikke er så spilet ud af væske under anal rengøring.

Skyllerøret kan komme i forskellige udformninger, men det er som udgangspunkt en slank del af douchen, der fører vandet ind i anus under anal rengøring. Det anbefales at bruge lidt vandbasseret glidecreme når skyllerøret indføres i anus.

Du kan nu trykke på douchen og sprøjte lunkent vand forsigtigt op i anus i et behageligt tempo. Når du er fyldt ud, kan du fjerne douchen og sætte dig på toilettet, hvor du kan lukke vandet ud igen. Du gentager processen, indtil vandet i toiletkummen er rent, når du lukker det ud. Det frarådes at blande vandet med lidt sæbe, da sæben vil udtørre slimhinderne analt og dermed give en ubehagelig sexleg senere.

Som beskrevet kan du få doucher, der kan rumme forskellige mængder vand, og skyllerør af forskellig diameter og udformning. Det er op til dig, hvad der er mest behageligt at anvende. Ofte er det bedst at starte i de små, hvis du er helt nybegynder med både anal rengøring og analstimulering.

Brusehoveder

Med et brusehoved til anal rengøring er det nemt at forvandle din normale bruser eller vandhane til en smart analskyller. Du slipper derfor for at skulle pumpe vandet op i anus med manuel kraft, men kan blot lade bruseren skylle dig ren automatisk. Dog skal du være opmærksom på, at du selvfølgelig skal have et vådrum med bruser eller vandhane tilgængeligt, hvis du skal anvende dit brusehoved til anal rengøring.

Det er en fordel, at du anvender lunken vand på omkring 37 til 40 grader, så det er kropstemperatur. Det føles både mest behageligt og er bedst for din tarm og krop.

Et brusehoved til anal rengøring gør det nemt for dig. Du kan let skrue bruserslangen til enten dit blandingsbatteri i badet eller vandhanen i håndvasken. Herefter bruger du den medfølgende analskyller. Den kommer i et utal af forskellige udformninger, så det er op til dig, hvad du finder mest behageligt. Nogle vil med garanti foretrække en så lille analskyller som muligt, mens andre vil gøre selve anal rengøring til en fræk del af deres intime sexleg.

Når du bruger bruseren, kan du let komme til at skylle meget igennem, fordi vandet løber hurtigt. Derfor kan det være en god ide, at du holder lidt øje med trykket og ikke skyller for heftigt. Det er nemlig ikke godt for tarmfloraen, hvis du renser de gode bakterier ud for ofte. Så hold igen med mængden af skylninger på én gang, og vær varsom med at skylle for ofte.