Glas dildo  

Varer
8 varer.

 • 0 Review(s) 

  Vil du have en dildo der er sikker at bruge både i skeden og i numsen, samtid med at den er nem at gøre ren. Så kunne denne dildo godt være et rigtig fint bud. Den er udformet som en penis, men det at den har den flade brede ende gør at den også er sikker at bruge analt.

  149,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  En rigtig fin glas dildo som kan bruges fra begge ender, om du vil bruge den lidt tykkere eller lidt tyndere end er helt op til dig. Så sammen med det du kan skifte temperaturen på den bare med kold eller varmt vand, gør at denne dildo giver dig flere muligheder for at tilfredsstille dig selv eller din partner. 

  169,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Skal du have en glas dildo der har flere muligheder, så kunne dette godt være et bud. Den ene ende har en enkelt kugle, mens den anden ende består af tre kugler, og begge ender kan sagtens bruges. Men legen stopper ikke her, for du kan også vælge at bruge temperaturen til at give en anden oplevelse.

  149,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  En fin glat glas dildo med to ender, den ene større end den anden, men det er jo også bare lækkert. På den tyndere ende er der også tre små knolde som kan være med til at stimulere dig eller din partner indvendig og være med til at forøge nydelsen. 

  119,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Fin blå dildo, som er udformet så den ene ende kan ramme g-punktet, mens den anden hat noget struktur der gør at den stimulere skedevæggen og dermed være med til at give en skedeorgasme. Den ene med kuglerne kan dog også bruges analt. Så dette er en dildo der kan bruges på flere forskellige måder og give flere forskellige stimuli. 

  149,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  7 kugler i glad der bliver tykkere jo længere ned af dildoen du kommer, dette gør at der er masser af struktur der kan være med til at stimulere dig eller din partner. Den har også en lille krumning, som også kn være med til at stimulere nogle gode steder. 

  129,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  En fin glas dildo der er udformet som en penis, der har en lille kurve. Og det at der er testikler på gør at den også kan bruges analt. Og så kan den det samme som alle de andre i glas, nemlig at den kan enten varmes op eller køles ned under vandhanen, og det kan give en hel anden følelse end hvis den er stuetemperatur.

  139,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Lækker glas butt plug med håndtag så den kan skrues ind. Den består af tre kugler i forskellige størrelser, og så bestemmer du jo selv hvor meget af den der skal indføres. 

  149,00 DKK

Viser 1 - 8 af 8

Glasdildo – en fræk variant

Er du i markedet efter en smuk, feminin dildo – og må den gerne være lidt ud over det sædvanlige? Så kan du overveje at investere i en lækker glasdildo.

Glasdildoer er ikke så sjældne, som man måske skulle tro – og der er ikke tale om noget helt nyt og hidtil ukendt fænomen. Før plastik og gummi blev opfundet og anvendt i forbindelse med produktion af sexlegetøj, var meget af dette nemlig fremstillet i naturlige materialer.

De famøse jadedildoer er et eksempel herpå – og igennem tiden er dildoer blevet udfærdiget i alt fra træ og sten til netop glas og diverse metaller.

 

Hvorfor skal jeg vælge en glasdildo?

Måske synes du, at det lyder underligt med en dildo af glas. Dildoer har traditionelt altid været fremstillet af plastik- eller gummimaterialer, og de fleste moderne dildoer er belagt med en overflade, som føles nærmest som rigtig hud.

Men faktisk kan det være helt utroligt frækt at benytte en dildo, der ikke er, som dildoer er flest. Utraditionelle materialer så som glas og stål er faktisk temmelig populære, når det kommer til dildoer.

 

Hvad er fordelene ved at benytte en glasdildo?

En af de store fordele ved at benytte en glasdildo er, at glas er et særdeles temperaturfølsomt materiale. Det betyder, at du hurtigt kan ændre temperaturen på din dildo ved at holde den under den varme eller den kolde hane og dermed få en mere sanselig oplevelse.

Derudover er en glasdildo utroligt slidstærk. Da overfladen ikke er belagt med eksempelvis latex, vil du samtidig trygt kunne bruge din glasdildo sammen med andet end vandbaseret glidecreme.

Det betyder, at du for eksempel vil kunne bruge sensuelle og stimulerende olier som smørelse, ligesom du vil kunne vælge og vrage blandt forskellige varianter af glidecreme med kølende eller varmende effekt.

 

Går en glasdildo let i stykker?

Sexlegetøj i glas er fremstillet af glas i massiv kvalitet, som ikke risikerer at gå i stykker, mens du bruger det. Der skal endog særdeles hårdhændet behandling til, før en glasdildo splintres. Dette gælder også for andre typer sexlegetøj af glas, for eksempel buttplugs.

Glas er faktisk et materiale, som er utroligt velegnet til netop dette formål. Som nævnt oven for er glasdildoer slidstærke og kemisk bestandige. Og så er glasdildoer rigtig nemme at rengøre, hvilket har stor betydning for din personlige og intime hygiejne.

Se vores store udvalg af glasdildoer her på siden, og bliv inspireret til yderligere nydelse i soveværelset.

Er det sikkert at bruge en glasdildo?
   

Ja – en glasdildo går ikke bare sådan i stykker.

Hvad er en glasdildo?
   

En glasdildo er en dildo, som er fremstillet i kvalitetsglas, som du kan bruge til at intensivere nydelsen i soveværelset.

Hvorfor vælge en glasdildo?
   

En glasdildo er slidstærk, hygiejnisk og æstetisk – og så kan den bruges sammen med forskellige cremer og olier.