Glas dildo  

Varer
11 varer.

 • Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

  139,00 DKK
 • En fin glas dildo der er udformet som en penis, der har en lille kurve. Og det at der er testikler på gør at den også kan bruges analt. Og så kan den det samme som alle de andre i glas, nemlig at den kan enten varmes op eller køles ned under vandhanen, og det kan give en hel anden følelse end hvis den er stuetemperatur.

  139,00 DKK
 • 7 kugler i glad der bliver tykkere jo længere ned af dildoen du kommer, dette gør at der er masser af struktur der kan være med til at stimulere dig eller din partner. Den har også en lille krumning, som også kn være med til at stimulere nogle gode steder. 

  129,00 DKK
 • Fin blå dildo, som er udformet så den ene ende kan ramme g-punktet, mens den anden hat noget struktur der gør at den stimulere skedevæggen og dermed være med til at give en skedeorgasme. Den ene med kuglerne kan dog også bruges analt. Så dette er en dildo der kan bruges på flere forskellige måder og give flere forskellige stimuli. 

  149,00 DKK
 • En fin glat glas dildo med to ender, den ene større end den anden, men det er jo også bare lækkert. På den tyndere ende er der også tre små knolde som kan være med til at stimulere dig eller din partner indvendig og være med til at forøge nydelsen. 

  119,00 DKK
 • Vil du have en dildo der er sikker at bruge både i skeden og i numsen, samtid med at den er nem at gøre ren. Så kunne denne dildo godt være et rigtig fint bud. Den er udformet som en penis, men det at den har den flade brede ende gør at den også er sikker at bruge analt.

  149,00 DKK
 • En lækker blå glas dildo der har to ender, den ene ende er en smule mindre og tyndere end den anden. Men dette gør jo bare at du kan lidt mere med den, og det kan de fleste lide. Og hvis du så tager det at dildoen har to ender plus du kan bruge den selvfølgelig når den er stuetemperatur, men du kan også enten sætte den under enten den kold eller varme...

  149,00 DKK
 • En lidt anderledes glas dildo hvor den ene ende kan minde om en penis, mens den anden ende består af et andehoved, hvor der på toppen er en større kugle, som giver noget ekstra til denne dildo. Det betyder nemlig at der er to meget forskellige ender, som begge kan bruges, samtid med at du kan ændre temperaturen med varmt eller koldt vand. 

  149,00 DKK
 • En rigtig fin glas dildo som kan bruges fra begge ender, om du vil bruge den lidt tykkere eller lidt tyndere end er helt op til dig. Så sammen med det du kan skifte temperaturen på den bare med kold eller varmt vand, gør at denne dildo giver dig flere muligheder for at tilfredsstille dig selv eller din partner. 

  169,00 DKK
 • Skal du have en glas dildo der har flere muligheder, så kunne dette godt være et bud. Den ene ende har en enkelt kugle, mens den anden ende består af tre kugler, og begge ender kan sagtens bruges. Men legen stopper ikke her, for du kan også vælge at bruge temperaturen til at give en anden oplevelse.

  149,00 DKK
 • Lækker buttplug i glas med en meget holdbar o-ring, hvilket giver mulighed for at kunne give den ekstra gas. En af de fordele der er ved at bruge en buttplug i glas er at det er muligt at bruge den enten kold eller varm, hvilket gør at den kan være med til at give forskellige oplevelser. 

  149,00 DKK

Viser 1 - 11 af 11