Intim serien  

Intim Flogger Serien: Sensuel Intimitet med Håndlavede Piske og Floggers

Opdag Sadisten's Toolbox's Intim Serie og vores udvalg af håndlavede piske og floggers i dag. Oplev sensuel intimitet og let anvendelighed med vores kvalitetsprodukter, der er skabt til at bringe dig en dybere forbindelse og fornøjelse.

Varer
5 varer.

 • Intimepisk der kan lidt mere  Pisken går rigtig godt sammen med den lange intime pisk som bruges som opvarmer og denne som den lidt tunger man bruger efter huden er varm, den kan naturligvis også bruges intimt men man skal være obs på at den er tung i slaget.

  299,00 DKK
 • Piske sæt. Selv om dette sæt hedder intim sættet so kan det bruges over hele kroppen, de to piske er en opvarmer og en der er noget tunger.  et godt sæt hvis man ikke helt ved hvad man skal starte med at købe og gerne vil afprøve piskens univers. og med disse to kan man nemt få noget rigtig lækkert ud af det.  Sættet indeholder: Lang Intim pisk...

  499,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  Red Devil er en pisk der efterlader smerten i huden. Pisken kan en del mere end man lige tror. Den efterlader en lille smerte i huden og er let at benytte i SM-legen. Den er derfor ideel til nye udforskere i SM-verdenen, men kan også sagtens benyttes af erfarene. Pisken kan med stor fordel, bruges sammen med vores masker eller gagballs, for bedre effekt!

  249,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  lille fin intimpisk der kan bruges over hele kroppen. Skindet kæler for huden, og kan give både bløde og hårde slag, men kan også bruges til forførende lege, hvor snerterne stryges over huden. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, eller med vores masker og gagballs!

  199,00 DKK
 • Lang intim sex pisk er en lille handy pisk, som kan bruges på hele kroppen.  30 cm. snerter skåret af blødt møbel skind. Kan med fordel bruges til opvarmnings pisk. Både for de øvede og nybegynderen er denne flogger et godt og sikkert valg. Kan fåes i flere faver. Naturligvis håndlavet Dansk kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med andet sexlegetøj,...

  249,00 DKK

Viser 1 - 5 af 5

Opdag Intim Flogger Seriens Korte og Nemt Anvendelige Piske

Vores Intim Serie er en samling af håndlavede piske og floggers, der er designet specielt til at skabe en atmosfære af sensuel intimitet. Disse piske er kortere og nemmere at håndtere, hvilket gør dem ideelle til brug på intime områder. Du kan forvente lette, behagelige og præcise slag, der fremkalder en intens følelse af nydelse. Flere Flogger og piske her

Komfortabel Brug og Let Vægt

Vi har nøje udvalgt materialer af høj kvalitet og designet vores håndlavede piske og floggers i Intim Serien med komfort og brugervenlighed for øje. Disse piske er lette og behagelige at holde, hvilket gør det nemt at kontrollere slagene og tilføje den rette mængde stimulation. Med vores Intim Serie kan du nyde øjeblikke af sensuel intimitet uden at føle dig overvældet.

Komme til på Intime Områder

Intim Serien er specielt designet til at komme tæt på og fokusere på intime områder. Med kortere længde og præcise slag giver vores håndlavede piske og floggers dig mulighed for at udforske og stimulere de mest følsomme dele af kroppen. Oplev en øget sensuel intensitet og fordyb dig i en verden af intimitet og nydelse.