Piske  

Varer
77 varer.

 • 0 Review(s) 
  Vis varianter
  Farve: Rød-
  449,00 DKK
  -
  Farve: Sort-
  449,00 DKK

  Er du bange for at dine spanskrør eller ridepiske knækker. Eller har du svært ved at have dem i din kuffert, til at dit andet udstyr. Så er her den perfekte taske til at opbevare dine ridepiske/paddler/spanskrør.  Både så de ikke knækker, men også når du skal have dem med i BDSM klub eller forening.

  449,00 DKK
 • Ny

  0 Review(s) 

  Slid er en udgave af The Cutte men denne er der noget mere kraft i pga det lange slanke håndtag på ca 35 cm og snerter er ca 40 cm den er super hurtig at sving og det giver den noget kraft som vi ikke har lavet før. en spændende pisk til dem der tænder på der går hul på huden.

  399,00 DKK
 • Ny

  0 Review(s) 

  Huden bliver påvirket her, den ca 35 cm håndtag og ca 50 cm lange kernelæder snerter giver en lynhurtig pisk. denne skal man ikke arbejde for at få til at mærkes nermer det modsatte men skal holde lidt igen på den. det lange slanke håndtag giver den virkelig noget hastighed. en vildt spændende pisk

  399,00 DKK
 • Ny

  0 Review(s) 

  Verdande er at kigge på en opvarmer, men det lange slanke håndtag på ca 35 cm og de 50 cm lange snerter af skind gør at den bliver meget mere end en opvarmer, fordi man kan få rigtig meget kraft på i svinget. den holder sig rigtig fint samlet så den rammer på et smalt område. vildt spændende pisk med mange muligheder 

  449,00 DKK
 • Ny

  0 Review(s) 

  Nidhug lang slank paddle med et håndtag på ca 35 cm og en snert på ca 40 cm i klar PVC med spaltet ende som en slange tunge de to spidsser kan meget nemt lave hul i huden. det lange håndtag gør at der virkelig kommer noget kraft i den.

  299,00 DKK
 • Ny

  0 Review(s) 

  Loke en de tunge piske. tykt læder snerterne er ca 45 cm og på ca 35 cm håndtag den er ret nem at bruge og med en meget lille indsats kan man virkelig få noget kraft i den. Snerterne vil holde sig samlet og ramme på et lille område og den store kraft vil gøre den skaber en dyb smerte

  499,00 DKK
 • Ny

  0 Review(s) 

  Vinderen af 2023's piske konkurrence Denne lede gummi pisk der er lavet af tyk gummi der er mønstert på overfladen sådan det rigtig kan trække i huden snerterne er ca 40 cm og håndtaget er 30 cm så den er nem at få sving i men ikke så nem at doser. en vild fed pisk for den øvede 

  599,00 DKK

Viser 1 - 12 af 77

BDSM Piske og Sm piske/ Flogger 

Her finder du blandt andet skind og læder piske i mange størrelser og former for sex, lige fra den helt lille intim sex pisk til den store to hånds pisk, se det kalder vi sm udstyr.

Du kan blandt andet vælge almindelige læder piske, som du finder under kategorien opvarmer piske eller dybdegående smerte. Yderligere findes der nogle under overflade smerte samt kerne læder piske (Meget tykt læder), gummi piske, diverse piske sæt samt mere eller mindre almindelige ridepiske eller intim piske. For den lidt mere øvede vil et kig under hardcore piske være tiden vær. Fælles for dem alle er at det under er god kvalitet, meget er håndlavet samt lavet i Danmark af kvalificerede sadisiter med hang til kvalitet, når det kommer til at have sit sm udstyr i orden.

På smerte siden kan de alt fra helt yderst i huden til helt ind i knoglen. der er for helt nye til meget erfarende udøvere af sm udstyr. Om det er opvarmnings piske, piske der skal gå helt i musklen, massive og tunge piske, eller små miniature intim piske, så har vi dem enten eller vi kan special fremstille pisken helt efter dit behov, så du får lige præcis det sm udstyr du vil have.

Lyden og tyngden af især de helt tunge piske, giver en super stor og god effekt på modtageren. Du kan få piskene i de længer der passer dig, og med snerter og håndtag som du måtte ønske det. Vi er meget interesseret i at høre alle de ønsker du eventuelt måtte have som drømme pisk. Kig eventuelt igennem vores sm udstyr produkter her - og ellers er vi altid klar til at lytte til dine behov.

Alt hvad du ser her, er håndlavede kvalitets piske, lavet på eget værksted i Danmark hos Din SM Shop. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt sexlegetøj til dig og dine partnere.

Piske er en stor del af SM. og det at ha den rigtige pisk og har lyst til at bruge den er en vigtig del af det, her kan vi noget som ikke så mange andre kan. vi laver piskene så de passer til din lege med SM og ikke omvendt. det gør det meget nemmere at komme i gang og få lysten at bruge der. vi har også lavet nogle videoer hvor vi viser vores måde at bruge piske på. se dem her

Danmarks største udvalg af piske. Piske er et af vores kærneprodukter, vi udvikler selv de piske vi laver. men når man har mere end 60 forskældige piske så bliver det ikke nemmere at blive ved med at finde på nye piske.

Se her hvordan vi bliver omtalt i Ekstrabladet for vores piske.

BDSM piske/ flogger 

Piske kan bruges inden for alle områder af BDSM, Sammen med Bondage skal man være lidt obs på hvad for en pisk og hvor lange den er og hvor meget den fylder, det er også en god ide at øve lidt teknik med den så man nemt kan slå ind i mellem rebene. jeg vil ikke gå med en tung pisk, fordi at når man hænger i rebene så er det en konstandt smerte og slår man så med en tung pisk vil det også trække i rebene og give mere smerte fra rebene.
Sammen med Dominans er det tit man bruger pisken som straf, der er mange måder at straffe på. ikke alle forbinder straf med smerte men det gør man for det meste når vi snakker Dominans. så straf er en pisk der gør ondt sådan man kan lave om på en adfær man ikke kan lide. det gør man typisk med den piske type modtageren ikke kan lide 

Sm Piske / Flogger 

En pisk til Sm leg er en man bygger på med, forstået på den måde at man hæver smerte nivuet grad vis. man starter op med at opvarme, hvor man starter blidt og så bygger man på der efter, hver 3-4 min giver man den lige lidt mere kraft. og når huden er varm så tager man en tunger pisk. og så bygger man på der efter. efter ca 10 min frigiver kroppen det første endorfin og ca hver 10 min der efter. efter ca 30 -40 min er der så mget endofin i kroppen af man kan se at modtageren bliver påvirket af det, og bliver man ved vil man kunne se at det virker som om at vedkommende er fuld 

Vedligeholdelse af piske /flogger 

En pisk bliver med tiden tør hvis den ikke bliver brugt og det vil sige man skal give den noget for den ikke bliver tør. det bedste man kan gøre er at bruge den så vil den fugt og fedt der er i huden nemt vil kunne vedligeholde den. men som med alt andet så er der perioder hvor tiden til legen ikke er der og så kan pisken godt ligge og blive lidt tør. der er to muligheder læder fedt og læder olie.
Læder fedt har i mange år været brugt til at gøre en pisk tunger men det gør den også faster og mere kantet. fedt er lavet til at beskytte overfladen.
En olie er lavet til at trække ned i skinder/læderet og og blødgør og gør skindet/læderet mere smidig.

Intim piske

En pisk der har en størrelse der gør at man kan bruge den intimt, uden at lave skade. som udgangspunkt er en blødskind flogger en god ide jo mere erfaren man er så kan man bruge andre type piske.  jeg ville typisk vælge en en lille kort pisk som jeg ikke kan få meget sving i sådan jeg ikke får formeget kraft på. 


Opvarmer piske

En opvarmer er en pisksom er laver af blødt møbelskind, hvor snerterne har samme brede fra håndtag til enden af snerten. det er med sådan en nemmest at styrer opvarmningen. sådan du på en god måde får kroppen til at fri give de rette stoffer sådan det bliver en fræk oplevelse. starte stille ud med slag hvor når de rammer huden så stopper man skaget. og et tempo der ikke er forhurtig sådan at modtagerne kan nå at arbejde med smerten. og der efter øger man styrken stille og roligt.


Hudsmerte

En pisk der efter lader smerte i huden. lidt i retning af det et slag med en flad hånd gør, den der svinden og let brandende følelse. her er det de lette matrialer der skal i spil. et tyndt og lidt kantet kernelæder eller gummi. det er typisk piske man bruger efter endt opvarmning. 
Eller hvis man ønske at adfærs koriger. altså straffe sådan det kan mærkes.

Muskelsmerte 

Her er der tale om piske med tungt skind eller tykt kernelæder og gerne noget hvor der er så meget skind i den enden af pisken der rammer huden som muligt. Langt de fleste af dem der tænder på smerte er til denne type smerte. det er også her man finder orgasme pisken.

Hardcore piske

Piske der kan noget som ikke så mange kan. det kunne være en der er rigtig stor og derfor skal svinger med omtanke, eller en der er laver til at få blod frem. osv osv 

Flogger Orgasmesæt Piske

Hvad er en god begynder pisk?
   

Det er en du har lyst til at bruge! 
men jeg ville starte med at gøre op om det skal lave hud smerte eller muskel smerte. Den meste solgte er The Fist 

Hvilken slags pisk skal jeg starte med som ny i BDSM?
   

Hvis jeg skal komme med et rigtig godt bud på et sted at starte, men at det stadig skal være noget hvor du ikke kommer til at mangle det lidt ekstra. Så kunne orgasmesættet være et fantastisk sted af starte. Her er nemlig både noget til at varme op med eller starte meget forsigtigt, men også noget der giver dig mulighed for at komme videre og udvikle dig som top. Og så består sættet jo også af the fist og kaldte orgasmepisken, da den med de rette slag kan slå en kvinde til orgasme, og det er da fedt.

Hvad er forskellen på den dybe muskelsmerte og den overfladiske hudsmerte?
   

Jamen som det lidt siger sig selv, så går den ene form for smerte i musklen og den anden holder sig i huden. Men det betyder ikke at der ikke er noget du kan være opmærksom på. Nemlig at langt de fleste bunde er meget bedre til at håndtere den dybe smerte fremfor den mere overfladiske, der nemt at holdes som en brændende eller sviende fornemmelse. Så hvis du skal lege med en ny bund, så vil jeg anbefale dig at starte ud med at bruge en pisk der går i dybden. 

Hvad er den ondeste pisk i har?
   

Det må helt bestemt være dr. Friis, som måske ikke ser ud af så meget, men lad ikke det snyde dig. Her er nemlig tale om en pisk der kan give stor smerte med en meget lille indsats. på huden 
Hvis det er muskel smerte så er det nok dobbeltdækkeren