Flogger  

Der tilbydes et bredt udvalg af mange forskellige læder, gummi og plastik piske i forskellige størrelser og former, herunder opvarmende piske, smertefulde piske og hardcore piske.

Produkterne er håndlavede af kvalificerede sadister i Danmark og er af høj kvalitet.

Piskene kan variere i lyd, vægt og længde, og der er mulighed for at tilpasse dem efter individuelle præferencer.

Piskene kan anvendes til forskellige formål inden for BDSM, herunder bondage, dominans og straf. Vedligeholdelse af piske anbefales for at bevare deres kvalitet og holdbarhed. Der findes forskellige typer piske til forskellige smerteoplevelser, herunder hudsmerte og muskelsmerte. Der er også piske til mere avancerede og hardcore SM-oplevelser.

Varer
81 varer.

 • Maximus: En Ny Dimension af Sensuel Leg Tag din bondage-oplevelse til det næste niveau med Maximus, en kompakt og kraftfuld BDSM paddle. Trods sin lille størrelse, leverer Maximus en overraskende effekt, der vil give dine erotiske lege en helt ny dybde.

  199,00 DKK
 • Tux er en padle på ca 45 cm. med et 15 cm. langt håndtag i forkromet stål betrukket med gummi for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 5 mm. tykt kernelæder.Tux ligner halen på en tuxido og giver et hårdt tungt slag, som går i dybden. Vi sender i diskret indpakning

  349,00 DKK
 • 5 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  249,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  349,00 DKK

  Paddel i lædersnører Rat Tail er et lille og let værktøj som ikke kræver det store arbejde af sadisten, det giver dog en ret stor effekt hos m'eren. Med andre ord, er padlen en led satan! Dette stykke sexlegetøj er håndlavet af høj kvalitet! Den er cirka 35 cm. lang, hvoraf de 15 cm. er håndtag. Snerten/løkken er 20 cm. af 9 mm. lædersnøre.Kig vores...

  249,00 DKK
 • Gamesaver kan som navnet antyder redde et game. Der er dage hvor modtageren ikke reagerer som h*n plejer, for at det så bliver en ok oplevelse trods alt, kan denne paddel bruges.Den har to sider: En rød af blød ruskind og den sorte af fast gummi.Så flytter man fokus fra at h*n ikke kan tage imod til, at man skal gætte, hvilken side man bliver ramt af.

  349,00 DKK
 • Ny

  Stor og lang flogger  Hej, du unge og visionære eventyrer! Mød Lei nr. 00, en lang pisk fra vores populære Lei-serie, designet til at bringe nye dimensioner af spænding og nydelse til dine oplevelser.

  699,00 DKK
 • Ny

  Den Tunge To-Hånds Flogger i Lei-serien Vi præsenterer stolt Lei Nr. 02, den tunge to-hånds flogger fra vores populære Lei-serie. Denne unikke pisk kombinerer længde og tyngde for at skabe en intens og rivende oplevelse, der vil udfordre dine sanser og åbne nye døre til intimitet.

  899,00 DKK
 • Ny

  5 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  749,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  849,00 DKK

  En Ny Æra Af Spænding Hej, du unge og visionære eventyrer! Lad os introducere dig til Thrills, en kraftfuld pisk lavet af tykt kernelæder, der bare venter på at blive udforsket. Denne pisk er designet til at bringe nye dimensioner af spænding og nydelse til dine oplevelser.

  749,00 DKK
 • Tilbud!

  Omdan dit spil med vores to-lags Paddle The Strip Vores to-lags Paddle The Strip er ikke bare en almindelig paddle - det er en revolution inden for spiloplevelsen. Denne ungdommelige og innovative opfindelse er skabt til at give dig den ultimative kontrol og præcision, mens du nyder dit yndlingsspil.

  249,00 DKK 299,00 DKK
 • Et Lille, Men Effektivt Værktøj til Intim Stimulering Udforsk nye grænser af intimitet og stimulation med Intim Cutter. Lad dette præcise og alsidige værktøj blive en del af dine intime lege og oplev spændingen og nydelsen det kan tilføre.

  299,00 DKK
 • Forberedende Flogger til Spændende BDSM-Lege Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil denne opvarmnings flogger berige dine intime stunder og skabe en forførende atmosfære. Lad Miss Green Opvarmnings Flogger blive en del af dit BDSM-arsenal og oplev, hvordan den forførende stimulering tager dig og din partner med på en spændende rejse...

  699,00 DKK
 • Vis varianter
  Farve: Rød-
  449,00 DKK
  -
  Farve: Sort-
  449,00 DKK

  Er du bange for at dine spanskrør eller ridepiske knækker. Eller har du svært ved at have dem i din kuffert, til at dit andet udstyr. Så er her den perfekte taske til at opbevare dine ridepiske/paddler/spanskrør.  Både så de ikke knækker, men også når du skal have dem med i BDSM klub eller forening.

  449,00 DKK
 • Flogger fra den nordiske mytologi Slid er en udgave af The Cutte men denne er der noget mere kraft i pga det lange slanke håndtag på ca 35 cm og snerter er ca 40 cm den er super hurtig at sving og det giver den noget kraft som vi ikke har lavet før. en spændende pisk til dem der tænder på der går hul på huden.

  399,00 DKK
 • Brage - Håndlavet Flogger til Intens Hudsmerte Huden bliver påvirket her, den ca 35 cm håndtag og ca 50 cm lange kernelæder snerter giver en lynhurtig pisk. denne skal man ikke arbejde for at få til at mærkes nermer det modsatte men skal holde lidt igen på den. det lange slanke håndtag giver den virkelig noget hastighed. en vildt spændende pisk

  399,00 DKK
 • Verdande - Håndlavet Pisk til Intens Opvarmning Verdande er at kigge på en opvarmer, men det lange slanke håndtag på ca 35 cm og de 50 cm lange snerter af skind gør at den bliver meget mere end en opvarmer, fordi man kan få rigtig meget kraft på i svinget. den holder sig rigtig fint samlet så den rammer på et smalt område. vildt spændende pisk med mange...

  449,00 DKK
 • Nidhug Paddle - Håndlavet Paddle til Intense Sensationer Nidhug lang slank paddle med et håndtag på ca 35 cm og en snert på ca 40 cm i klar PVC med spaltet ende som en slange tunge de to spidsser kan meget nemt lave hul i huden. det lange håndtag gør at der virkelig kommer noget kraft i den.

  299,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  Loke - Håndlavet Pisk til Intense Slag Loke en de tunge piske. tykt læder snerterne er ca 45 cm og på ca 35 cm håndtag den er ret nem at bruge og med en meget lille indsats kan man virkelig få noget kraft i den. Snerterne vil holde sig samlet og ramme på et lille område og den store kraft vil gøre den skaber en dyb smerte

  499,00 DKK
 • Ekstra Pirrende og Provokerende Oplevelse Udforsk smerten og nydelsen, som denne paddel kan tilbyde, og lad dig forføre af den intense følelse af dominans og underkastelse. Forkæl dig selv eller din partner med dette unikke BDSM-redskab og skab uforglemmelige øjeblikke fyldt med intensitet og spænding.

  149,00 DKK
 • Teak Træs Paddel til Smerte og Nydelse Udforsk dominans og underkastelse i dine erotiske lege og lad dig forføre af den intense følelse af magt og hengivenhed. Forkæl dig selv eller din partner med denne unikke paddel og skab uforglemmelige øjeblikke fyldt med spænding og underdanighed.

  149,00 DKK
 • Lækker og Nem Oplevelse med træ paddel. Udforsk dominans og underkastelse på en behagelig måde og lad dig forføre af den intense følelse af magt og hengivenhed. Forkæl dig selv eller din partner med denne lækre træpaddel og skab uforglemmelige øjeblikke fyldt med spænding og underdanighed.

  149,00 DKK
 • Træ paddel Lækker og Nem Oplevelse med Indgraveret BDSM Symbol Udforsk dominans og underkastelse med stil og æstetik og lad dig forføre af den intense følelse af magt og hengivenhed. Forkæl dig selv eller din partner med denne lækre træpaddel, der både er et kunstværk og et redskab til dine erotiske eventyr.

  149,00 DKK

Viser 1 - 21 af 81

Hvad er en god begynder pisk?
   

Det er en du har lyst til at bruge! 
men jeg ville starte med at gøre op om det skal lave hud smerte eller muskel smerte. Den meste solgte er The Fist 

Hvilken slags pisk skal jeg starte med som ny i BDSM?
   

Hvis jeg skal komme med et rigtig godt bud på et sted at starte, men at det stadig skal være noget hvor du ikke kommer til at mangle det lidt ekstra. Så kunne orgasmesættet være et fantastisk sted af starte. Her er nemlig både noget til at varme op med eller starte meget forsigtigt, men også noget der giver dig mulighed for at komme videre og udvikle dig som top. Og så består sættet jo også af the fist og kaldte orgasmepisken, da den med de rette slag kan slå en kvinde til orgasme, og det er da fedt.

Hvad er forskellen på den dybe muskelsmerte og den overfladiske hudsmerte?
   

Jamen som det lidt siger sig selv, så går den ene form for smerte i musklen og den anden holder sig i huden. Men det betyder ikke at der ikke er noget du kan være opmærksom på. Nemlig at langt de fleste bunde er meget bedre til at håndtere den dybe smerte fremfor den mere overfladiske, der nemt at holdes som en brændende eller sviende fornemmelse. Så hvis du skal lege med en ny bund, så vil jeg anbefale dig at starte ud med at bruge en pisk der går i dybden. 

Hvad er den ondeste pisk i har?
   

Det må helt bestemt være dr. Friis, som måske ikke ser ud af så meget, men lad ikke det snyde dig. Her er nemlig tale om en pisk der kan give stor smerte med en meget lille indsats. på huden 
Hvis det er muskel smerte så er det nok dobbeltdækkeren 

Floggere i Håndlavet dansk kvalitet.

Jeg ved godt at det er svært at finde den rigtig, jeg har gennem de sidste mange år selv leget med disse redskaber og prøvet meget af det man kan købe. der er kæmpe forskel på kvaliteten og virkning. mange af de der bliver fremstillet er lavet af folk der ikke selv bruger dem, og der er der for ikke lavet rigtig. Hos mig er det mig der tester piskene og så har jeg nogle kunder med stor erfaring der også tester og giver tilbage meldinger.
Og det gør vi naturligvis for du skal få den bedste oplevelse 

Her finder du blandt andet skind og læder piske i mange størrelser og former for sex, lige fra den helt lille intim sex pisk til den store to hånds pisk, se det kalder vi sm udstyr.

Du kan blandt andet vælge almindelige læder piske, som du finder under kategorien opvarmer piske eller dybdegående smerte. Yderligere findes der nogle under overflade smerte samt kerne læder piske (Meget tykt læder), gummi piske, diverse piske sæt samt mere eller mindre almindelige ridepiske eller intim piske. For den lidt mere øvede vil et kig under hardcore piske være tiden vær. Fælles for dem alle er at det under er god kvalitet, meget er håndlavet samt lavet i Danmark af kvalificerede sadister med hang til kvalitet, når det kommer til at have sit sm udstyr i orden.

På smerte siden kan de alt fra helt yderst i huden til helt ind i knoglen. der er for helt nye til meget erfarende udøvere af sm udstyr. Om det er opvarmnings piske, piske der skal gå helt i musklen, massive og tunge piske, eller små miniature intim piske, så har vi dem enten eller vi kan special fremstille pisken helt efter dit behov, så du får lige præcis det sm udstyr du vil have.

Lyden og tyngden af især de helt tunge piske, giver en super stor og god effekt på modtageren. Du kan få piskene i de længer der passer dig, og med snerter og håndtag som du måtte ønske det. Vi er meget interesseret i at høre alle de ønsker du eventuelt måtte have som drømme pisk. Kig eventuelt igennem vores sm udstyr produkter her - og ellers er vi altid klar til at lytte til dine behov.

Alt hvad du ser her, er håndlavede kvalitets piske, lavet på eget værksted i Danmark hos Din SM Shop. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt sexlegetøj til dig og dine partnere.

Piske er en stor del af SM. og det at ha den rigtige og har lyst til at bruge den er en vigtig del af det, her kan vi noget som ikke så mange andre kan. vi laver piskene så de passer til din lege med SM og ikke omvendt. det gør det meget nemmere at komme i gang og få lysten at bruge der. vi har også lavet nogle videoer hvor vi viser vores måde at bruge piske på. se dem her

Danmarks største udvalg af BDSM piske. Det er et af vores kerneprodukter, vi udvikler selv de piske vi laver. men når man har mere end 75 forskellige så bliver det ikke nemmere at blive ved med at finde på nye piske.

Se her hvordan vi bliver omtalt i Ekstrabladet for vores piske.

Vælg en der giver dig den gode oplevelse 

Piske kan bruges indenfor alle områder af BDSM. Sammen med Bondage skal man være lidt obs på hvad for en pisk og hvor lange den er og hvor meget den fylder. Det er også en god ide at øve lidt teknik med den så man nemt kan slå ind i mellem rebene. Jeg vil ikke gå med en tung pisk under bondage, for når man hænger i rebene så er det en konstant smerte og slår man så med en tung pisk vil det også trække i rebene og give mere smerte fra rebene.
Sammen med Dominans er det tit man bruger pisken som straf, der er mange måder at straffe på. ikke alle forbinder straf med smerte men det gør man for det meste når vi snakker Dominans. så straf er en pisk der gør ondt sådan man kan lave om på en adfærd man ikke kan lide. det gør man typisk med den piske type modtageren ikke kan lide 

Med den rigtige, så det er dig der er i kontrol

En pisk til Sm leg er en man bygger på med, forstået på den måde at man hæver smerte niveau grad vis. man starter op med at opvarme, hvor man starter blidt og så bygger man på der efter, hver 3-4 min giver man den lige lidt mere kraft. og når huden er varm så tager man en tunger pisk. og så bygger man på der efter. efter ca. 10 min frigiver kroppen det første endorfin og ca. hver 10 min der efter. efter ca. 30 -40 min er der så meget endofin i kroppen af man kan se at modtageren bliver påvirket af det, og bliver man ved vil man kunne se at det virker som om at vedkommende er fuld.

Sikkerhed og Kommunikation

Som med al BDSM-udstyr er sikkerhed og samtykke af største betydning. Kommunikation mellem partnere om forventninger, grænser og signaler er afgørende for en sikker og fornøjelig flogger-oplevelse. Begge parter bør være klar over risici og sørge for at bruge floggeren på områder af kroppen, der er sikre.

Vedligeholdelse af BDSM piske

En pisk bliver med tiden tør hvis den ikke bliver brugt og det vil sige man skal give den noget for den ikke bliver tør. det bedste man kan gøre er at bruge den så vil den fugt og fedt der er i huden nemt vil kunne vedligeholde den. men som med alt andet så er der perioder hvor tiden til legen ikke er der og så kan pisken godt ligge og blive lidt tør. der er to muligheder læder fedt og læder olie.
Læder fedt har i mange år været brugt til at gøre en pisk tunger men det gør den også faster og mere kantet. fedt er lavet til at beskytte overfladen.
En olie er lavet til at trække ned i skindet/læderet og og blødgør og gør skindet/læderet mere smidig.

Dens Historie og Oprindelse

Floggeren er en type pisk, der har en lang historie inden for forskellige kulturer og praksisser. Oprindeligt blev pisken brugt som et redskab til disciplin og straf i forskellige samfund. Den blev brugt i gamle kulturer som grækerne, romerne og egypterne som en måde at uddele straf på. Floggerens form og materiale varierede, afhængigt af tilgængelige ressourcer og kulturelle normer.

Hvad er dens Rolle i BDSM I moderne tid

Floggeren blevet en fast bestanddel af BDSM-kulturen. Den bruges ikke længere primært som et redskab til straf, men snarere som et instrument til sensuel nydelse og smertefuld nydelse. SM pisken er blevet symbol på dominans og underkastelse, og dens brug kan variere fra mild til intens afhængigt af individuelle præferencer.

Moderne Anvendelse og Variationer

I dag anvendes floggeren i BDSM-scener til at udforske magtudveksling, smerte og nydelse. Den kan bruges til opvarmning af huden, sensorisk stimulering og som en del af dominanslege. Nogle floggere har små perler eller kugler i enden af halerne for at give ekstra stimulation. Der er også elektriske floggere, der giver en mild elektrisk stød ved kontakt.

Har den en fremtid

Med det øgede fokus på samtykke og sikkerhed inden for BDSM-kulturen er det sandsynligt, at BDSM pisken vil forblive en populær del af lege og udforskning. Teknologiske fremskridt kan også bringe nye variationer og muligheder, der giver endnu mere kontrol og sensorisk stimulering.

BDSM pisken har gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling, der strækker sig fra dens tidlige anvendelse som strafferedskab til dens nuværende rolle som et instrument til sensuel stimulering og dominanslege. Med en øget opmærksomhed på sikkerhed, samtykke og variation i materialer og design er floggeren blevet en symbolsk og alsidig genstand inden for BDSM-kulturen.

Flogger Orgasmesæt Piske

Flogger Underkategorier