Flogger til overfladesmerte  

Flogger til Overfladesmerte: Oplev Sanselig Stimulation og Sensation Play

Vores kategori af Piske til Overfladesmerte er dedikeret til at tilbyde sanselig stimulation og sensation play for de, der søger en lettere form for smerte og intensitet i deres BDSM-lege. Disse piske er designet til at levere pirrende slag og forførende berøringer, der vækker sanserne og skaber en unik oplevelse af nydelse.

Piske til Overfladesmerte er velegnede til både nybegyndere og erfarne BDSM-entusiaster, der ønsker at udforske og nyde den spænding, der opstår ved overfladisk smerte. Disse piske er perfekte til at skabe en blanding af stimulation, der kan variere fra blidt og pirrende til mere intens og forførende.

Varer
17 varer.

 • Ny

  Et Lille, Men Effektivt Værktøj til Intim Stimulering Udforsk nye grænser af intimitet og stimulation med Intim Cutter. Lad dette præcise og alsidige værktøj blive en del af dine intime lege og oplev spændingen og nydelsen det kan tilføre.

  299,00 DKK
 • Vinder af Piskemager Konkurrence 2023 Denne lede gummi pisk der er lavet af tyk gummi der er mønstert på overfladen sådan det rigtig kan trække i huden snerterne er ca 40 cm og håndtaget er 30 cm så den er nem at få sving i men ikke så nem at doser. en vild fed pisk for den øvede 

  599,00 DKK
 • Tilbud!

  Vores Flogger ophæng er den perfekte løsning til at opbevare din flogger sikkert og inden for rækkevidde. Lavet af holdbart lædermateriale, er vores ophæng designet til at holde din flogger sikkert fastgjort til dit bælte eller enhver anden praktisk placering. Ophæng der passer til vores piske. og den passer til alle tre størrelser håndtag. kan hænges op...

  99,00 DKK 149,00 DKK
 • Vinderen af årets pisk 2022 The Rabbit vandt prisen som årets pisk 2022. Men du skal ikke lade dig narre af det nuttede navn. Der er ikke noget blødt og sødt ved denne hardcore pisk. Men den er et fantastisk redskab til de mere ekstreme SM-brugere! og kan med fordel benyttes med vores andet pisk og sexlegetøj! der findes i vores SM shop

  699,00 DKK
 • 4 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  449,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  549,00 DKK

  Heavy rubber whip er en fantastisk håndlavet gummi pisk, som på en varm krop har en super god effekt, der går dybt i musklen, perfekt til en god endefuld. Snerterne er 30 cm. og af gummisnører på 10x2 mm. Nem at bruge og få fornøjelse af. Har ikke den "skærende" fornemmelse i huden, som flere gummipiske. Brug den med vores andet sexlegetøj! Længde:...

  449,00 DKK
 • En fin og lidt anderledes pisk! Pisken er lavet på hestehår som stikker dejligt mod huden når den anvendes og håndtaget er delvist belagt med gummi for et bedre greb.Du skal forudse at den fælder dog mest i starten. og hårende vil med tiden knække når man bruger den. men det tager nogle år inden den er slidt op.

  499,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  Reb pisk lækker pisk med Jute reb som snerter hvor der er bundet en lille knude for enden så man rigtig kan mærke den.Rebene giver en brandene fornemmelse efter slaget der af navnet. men skal ikke arbejde ret meget med denne pisk for at opnå det man gerne vil.

  349,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  Pisk til Hudsmerte  Håndtag på ca 30 cm og snerter på ca 40 cm der er 4 af dem på 5x5 mm spændende pisk Smerten kan helbrede alle sygdomme. en pisk der med meget lille indsats kan give stor smerte. Pisken er noget hardcore

  449,00 DKK
 • The Track gummi pisk  her er der tale om en pisk der ondt og så ikke kræver det store arbejde af den der svinger pisken, men til gengæld kræver den en del arbejde af modtagerne hvis man slår ret hårdt med den.Jeg er ret sikker på at man vil kunne efterlade mærker på huden med denne fine pisk 

  449,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  Stor virkning på kort tid  The Dragon Tail Whip - hvis man gerne vil starte med at bruge en singeltail, er det her en godt sted at starte. Den er ret nem at komme i gang med, og den laver ikke hul på modtageren. Når det er sagt vil jeg så også sige, at der nu er stor kraft i den.

  499,00 DKK
 • 5 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  599,00 DKK
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  499,00 DKK

  The Cutter pisk hedder denne pisk, fordi den skærer i huden. Men kun lige i overhuden og på en meget varm numse. Giver en behagelig følelse for din slave, samtidig med at den giver en en god optakt til den videre leg! Et fantastisk redskab til de mere ekstreme SM-brugere! Kan med fordel benyttes med vores andet pisk og sexlegetøj!

  499,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  549,00 DKK

  Master's Whip er en stor tung pisk der primært mærkes i huden og giver smerter. Snerterne er 40 cm. skåret af kernelæder med en en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk det mærkes mest i huden. Håndlavet Dansk kvalitets pisk der, hvis du behandler den ordentligt, kan holde i mange år. Benyt den sammen med andet SM sexlegetøj fra vores webshop! Længde:...

  549,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  399,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  499,00 DKK

  Easy Heat er en gummi pisk med en god tyngde, hvilket vil sige, at den går i musklen, men som de fleste gummipiske bider den også lidt i huden. En lidt mere pladskrævende pisk, der kan give meget glæde i lang tid. Også denne pisk er lavet på eget værksted af erfaren bruger, så kvaliteten er utroligt høj, ligesom med vores andet sexlegetøj! Benyttes med...

  399,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  399,00 DKK

  Kernelæder flogger  Easy Heat er en kort kærnelæder pisk med snerter på 35 cm. Det er snerter som er skåret af kærnelæder i 4 x 4 mm., hvilket vil sige, at den er lavet til smerte i huden. Kan med fordel benyttes sammen med vores gagballs eller gasmasker, for at gøre legen i soveværelset eller kælderen lidt sjovere! Længde: 50cmHåndtag: 15cm

  399,00 DKK
 • Tilbud!

  4 Review(s) 

  Redhead har 100 røde snerter. Denne gummi pisk bør være en del af alle SM-hjems SM-udstyr. Denne pisk er til forkælelse og giver en god oplevelse for begge parter. Pisken kan bruges  over hele kroppen Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes på vores sex shop! Pisk som alle kan bruge

  299,00 DKK 399,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  Red Devil er en pisk der efterlader smerten i huden. Pisken kan en del mere end man lige tror. Den efterlader en lille smerte i huden og er let at benytte i SM-legen. Den er derfor ideel til nye udforskere i SM-verdenen, men kan også sagtens benyttes af erfarene. Pisken kan med stor fordel, bruges sammen med vores masker eller gagballs, for bedre effekt!

  249,00 DKK

Viser 1 - 17 af 17

Håndlavede piske og flogger til overflade smerte

Nogle tænder på overflade/hud smerte og andre på muskle smerte. I denne kategori har vi fokus på overflade/hud smerten. hvad er overflade smerte. det er lidt som at slå med en flad hånd på den bare hud, det giver en sviende fornemmelse som for mange kan være svær at arbejde med.

Håndlavet Piske og flogger 

Alle vores Flogger og piske er håndlavede på vores værksted og de er alle lavede med fokus på et eller flere områder.

Piske der udløser hudsmerte et typisk en let pisk eller flogger som de også kaldes. Og slaget man bruger i den forbindelse er lidt som et opvarmer slag dog kan man med fordel trække lidt i slaget så pisken trækker lidt i huden. En hud smerte pisk er typisk lavede at kernelæder eller gummi og det bider eller brander i huden og giver den fantastiske hud, eller overflade smerte.

Overflade/hud smerte kan være svært for mange at arbejde med og man kan der for give modtageren god tid i mellem slagene til at tage slagende ind. Bruger man gummi piske skal man være obs på at gummi kan trække lidt af huden af så efter en del slag får man fornemmelsen af at man er lidt hudløs.

Få de rigtige piske til den rigtige leg, men pas på der ikke kun handler om piske.

En ting er at det gør ondt, men det skal også gøre onde på den rigtige måde. Her snakker vi hud smerte og den har også flere udgaver. en af dem er den der føles som en lussing der giver en svige i huden eller den dybere fra håndklædet der svirper. Gumme giver en type smerte og læder giver en anden. og der er også stor forskæld på om det er tykt eller tyndt.

Piske og flogger der gør ondt i huden.

Det at et slag gør ondt i huden og svir kan for mange være svært at arbejde med og gør at man skal kæmpe en del, det kræver også end del af den der svinger pisken, man skal være meget bevist om det tempo man slår i sådan det ikke går for hurtig og modtageren har mulighed for at at arbejde med smerten i mellem slagene, og at man heller ikke slår for langsomt sådan modtagerne kommer til at kede sig. men hvis man øver sig i at læse kropskrog så vil det gøre det nemmere at finde det rette tempo når man pisker. 
Og det vil gøre oplevelsen for begge parter bedre, og så er der naturligvis noget teknik med pisken man med fordel kan lærer.

Vores udvalg af Piske til Overfladesmerte er nøje udvalgt for deres kvalitet og funktionalitet. Materialerne er omhyggeligt valgt for at sikre behagelige og sikre slag. Du kan vælge mellem forskellige piske med forskellige teksturer og fleksibilitet, alt efter dine præferencer og ønskede niveau af stimulering.

Uanset om du ønsker at eksperimentere med lettere slag på forskellige områder af kroppen eller ønsker at udforske sensation play med blide strejf, er vores Piske til Overfladesmerte det ideelle valg. Du kan skabe en sanselig og forførende atmosfære, hvor du og din partner kan udforske grænserne for nydelse og smerte.

Oplev den sensuelle stimulation og nydelsen af overfladesmerte med vores udvalg af Piske til Overfladesmerte. Udforsk variationen i slag og berøringer, og opnå en dybere forbindelse med dine sanser og din partner. Lad fantasien løbe frit og skab uforglemmelige øjeblikke af intensitet og nydelse i dine BDSM-lege.

Vælg en pisk fra vores Piske til Overfladesmerte-kategori i dag og oplev den unikke kombination af stimulation og smerte, der kan bringe dig og din partner tættere på en dybere og mere sensuel forbindelse. Lad dig blive forført af spændingen ved overfladesmerte og opdag nye grænser af sanselig stimulation og oplevelse.

Hvad er overflade smerte?
   

Overfladesmerte er når det gør mest ondt i huden, og det giver en lidt sviende og brændende smerte

Hvilket materiale er godt til overflade smerte?
   

Det er gummi og PVC, som mange af vores piske til overflade smerte er lavet af.

Hvor kan man købe de bedste piske til overflade smerte?
   

Det kan du her hos os hos Sadistens Toolbox, og vi har et stort udvalg.