Piske til overfladesmerte  

Varer
16 varer.

 • Tilbud!

  Ophæng der passer til vores piske. og den passer til alle tre størrelser håndtag. kan hænges op på en stang eller sættes i et bælte.

  99,00 DKK 149,00 DKK
 • Vinderen af årets pisk 2022 The Rabbit vandt prisen som årets pisk 2022. Men du skal ikke lade dig narre af det nuttede navn. Der er ikke noget blødt og sødt ved denne hardcore pisk. Men den er et fantastisk redskab til de mere ekstreme SM-brugere! og kan med fordel benyttes med vores andet pisk og sexlegetøj! der findes i vores SM shop

  699,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  449,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  549,00 DKK

  Heavy rubber whip er en fantastisk håndlavet gummi pisk, som på en varm krop har en super god effekt, der går dybt i musklen, perfekt til en god endefuld. Snerterne er 30 cm. og af gummisnører på 10x2 mm. Nem at bruge og få fornøjelse af. Har ikke den "skærende" fornemmelse i huden, som flere gummipiske. Brug den med vores andet sexlegetøj! Længde:...

  449,00 DKK
 • Store Bælt - Vinderen af årets piske konkurrence  Det blev en pisk der er lavet med en 20 cm håndtag og snerter på 40 cm skåret i 2,5 cm brede Snertenden er rundet af som en bælte der er i sat nitter som er med til at give der fedt garvet læder mere tyngde 

  699,00 DKK
 • En fin og lidt anderledes pisk! Pisken er lavet på hestehår som stikker dejligt mod huden når den anvendes og håndtaget er delvist belagt med gummi for et bedre greb.Du skal forudse at den fælder dog mest i starten. og hårende vil med tiden knække når man bruger den. men det tager nogle år inden den er slidt op.

  499,00 DKK
 • Reb pisk lækker pisk med Jute reb som snerter hvor der er bundet en lille knude for enden så man rigtig kan mærke den.Rebene giver en brandene fornemmelse efter slaget der af navnet. men skal ikke arbejde ret meget med denne pisk for at opnå det man gerne vil.

  349,00 DKK
 • Pisk til Hudsmerte  Håndtag på ca 30 cm og snerter på ca 40 cm der er 4 af dem på 5x5 mm spændende pisk Smerten kan helbrede alle sygdomme. en pisk der med meget lille indsats kan give stor smerte. Pisken er noget hardcore

  349,00 DKK
 • The Track gummi pisk  her er der tale om en pisk der ondt og så ikke kræver det store arbejde af den der svinger pisken, men til gengæld kræver den en del arbejde af modtagerne hvis man slår ret hårdt med den.Jeg er ret sikker på at man vil kunne efterlade mærker på huden med denne fine pisk 

  449,00 DKK
 • Stor virkning på kort tid  The Dragon Tail Whip - hvis man gerne vil starte med at bruge en singeltail, er det her en godt sted at starte. Den er ret nem at komme i gang med, og den laver ikke hul på modtageren. Når det er sagt vil jeg så også sige, at der nu er stor kraft i den.

  499,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  599,00 DKK
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  499,00 DKK

  The Cutter pisk hedder denne pisk, fordi den skærer i huden. Men kun lige i overhuden og på en meget varm numse. Giver en behagelig følelse for din slave, samtidig med at den giver en en god optakt til den videre leg! Et fantastisk redskab til de mere ekstreme SM-brugere! Kan med fordel benyttes med vores andet pisk og sexlegetøj!

  499,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  549,00 DKK

  Master's Whip er en stor tung pisk der primært mærkes i huden og giver smerter. Snerterne er 40 cm. skåret af kernelæder med en en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk det mærkes mest i huden. Håndlavet Dansk kvalitets pisk der, hvis du behandler den ordentligt, kan holde i mange år. Benyt den sammen med andet SM sexlegetøj fra vores webshop! Længde:...

  549,00 DKK

Viser 1 - 12 af 16

Håndlavede piske og flogger til overflade smerte

Nogle tænder på overflade/hud smerte og andre på muskle smerte. I denne kategori har vi fokus på overflade/hud smerten. hvad er overflade smerte. det er lidt som at slå med en flad hånd på den bare hud, det giver en sviende fornemmelse som for mange kan være svær at arbejde med.

Håndlavet Piske og flogger 

Alle vores piske er håndlavede på vores værksted og de er alle lavede med fokus på et eller flere områder.

Piske der udløser hudsmerte et typisk en let pisk eller flogger som de også kaldes. Og slaget man bruger i den forbindelse er lidt som et opvarmer slag dog kan man med fordel trække lidt i slaget så pisken trækker lidt i huden. En hud smerte pisk er typisk lavede at kernelæder eller gummi og det bider eller brander i huden og giver den fantastiske hud, eller overflade smerte.

Overflade/hud smerte kan være svært for mange at arbejde med og man kan der for give modtageren god tid i mellem slagene til at tage slagende ind. Bruger man gummi piske skal man være obs på at gummi kan trække lidt af huden af så efter en del slag får man fornemmelsen af at man er lidt hudløs.

Få de rigtige piske til den rigtige leg, men pas på der ikke kun handler om piske.

En ting er at det gør ondt, men det skal også gøre onde på den rigtige måde. Her snakker vi hud smerte og den har også flere udgaver. en af dem er den der føles som en lussing der giver en svige i huden eller den dybere fra håndklædet der svirper. Gumme giver en type smerte og læder giver en anden. og der er også stor forskæld på om det er tykt eller tyndt.

Piske og flogger der gør ondt i huden.

Det at et slag gør ondt i huden og svir kan for mange være svært at arbejde med og gør at man skal kæmpe en del, det kræver også end del af den der svinger pisken, man skal være meget bevist om det tempo man slår i sådan det ikke går for hurtig og modtageren har mulighed for at at arbejde med smerten i mellem slagene, og at man heller ikke slår for langsomt sådan modtagerne kommer til at kede sig. men hvis man øver sig i at læse kropskrog så vil det gøre det nemmere at finde det rette tempo når man pisker. 
Og det vil gøre oplevelsen for begge parter bedre, og så er der naturligvis noget teknik med pisken man med fordel kan lærer.

Hvad er overflade smerte?
   

Overfladesmerte er når det gør mest ondt i huden, og det giver en lidt sviende og brændende smerte

Hvilket materiale er godt til overflade smerte?
   

Det er gummi og PVC, som mange af vores piske til overflade smerte er lavet af.

Hvor kan man købe de bedste piske til overflade smerte?
   

Det kan du her hos os hos Sadistens Toolbox, og vi har et stort udvalg.