Medusa (sort håndtag) Gummi pisk

Producenter:

Medusa Gummi pisk

Snerterne er 30 cm. og består af 4 mm. gummisnører. Det er en fantastisk pisk, som på en varm krop har en super god effekt. Nem at styre, men den er også tung og giver effekt derefter. Gummipisk med mange muligheder for anvendelse. Alle vores floggere er i den højeste kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med vores andet sexlegetøj, for en bedre oplevelse!

Made by Lei

469,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 46 VIP point. Din kurv total 46 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 46,00 DKK.


Yderligere information

Gode råd til brug af Medusa:

En pisk der er ret nem at kontrollere og som ikke kræver ret meget plads.. Det er en gummipisk og det betyder, at den efterlader en smerte i huden som de fleste gummipiske gør. Piske med  denne type snerter er meget tunge og det betyder at den mærkes både i huden, men bestemt også i musklen. Den har den bedste virkning på en varm krop og er meget lidt god som opvarmnings pisk. Men på en godt opvarmet numse har den en fantastisk virkning, både for afsenderen og modtageren

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske, lavet på eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk til dig.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM shop med alt i SM sexlegetøj og læder sex piske

Her  Kan du se flere piske der laver overflade smerte 

Dan Lei anbefaler:Dan Lei

Gummi pisk. som kan både hudsmerte og muskel smerte. fordi vægten af de mange gummi snerter gør den tung. men med et træk i slager lige når den ramme målet. hvis man kun bruger den yderste del af snerten så vil den kunne slå hul i huden. 
Laver man der imod et træk i slaget vil den kunne trække lidt hud af, ikke så det kommet til at bløde, men sådan det bliver mere følsomt.