Bækkenbundskugler -Nalone Yany

Producenter:

Yany bækkenbundskugler fra Nalone er et helt fantastisk redskab til alle kvinder, der ønsker bedre orgasmer og samtidig minimerer de på grund af vægten risikoen for inkontinens. 

299,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 29 VIP point. Din kurv total 29 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 29,00 DKK.


Yderligere information

Et helt fantastisk luksus produkt til kvinder der har sans for kvalitet og design.

Sættet indeholder to sæt kugler og to opsætningshylstre i medicinsk silikone. Vi anbefaler, at du altid bruger glidecreme når du bruger Yany træningskugler.

Kuglerne vejer henholdsvis 30 og 40 gram hver.

Start med at anvende en kugle på 30 gram og øg vægten efterhånden som du mærker dine muskler blive stærkere og din udholdenhed større. Nemme at bruge - og du mærker hurtigt en forbedring. Din elsker får også glæde af din træning, da du bliver strammere og du får stærkere muskulatur der også påvirker ham.

Ikke nok med, at disse kugler kan forbedre dit sexliv væsentligt, så minimerer de risikoen for inkontinens, som opstår når muskulaturen i skeden ikke er stram nok. Ved konstant at arbejde med musklerne forbliver de spændstige og afholder dig fra små uheld ved for eksempel hop og nys. Det anbefales af både læger og jordmødre, at anvende bækkenbundskugler efter fødsel.

De kan også med fordel bruges som en lille fræk opgave - det kan være, at hun skal have dem i mens hun handler??