Sadistens Blog

Her vil vi jævnligt udgive nye guides der kan hjælpe dig igang eller forbedre din/jeres BDSM oplevelser. Nogle gange er det bare små finjusteringer der gør den store forskel.
 
Sort by:
 • Frække julegaver 2023
  Frække julegaver 2023

  Sexlegetøj fra en sexshop til jul  Så lad os være modige, lad os være nysgerrige, lad os være eventyrlystne. Lad os gøre denne jul til en, vi aldrig vil glemme. Fordi i sidste ende, er det ikke kun gaven, der tæller, men den kærlighed, omtanke og lidenskab, vi lægger i den.

  Læs mere
 • BDSM Gennem tiden
  BDSM Gennem tiden

  Fra Antikken til Moderne Tid: Udviklingen af BDSM BDSM er en subkultur, der ikke kun er drevet af seksualitet, men også af menneskets historiske nysgerrighed og trang til at udforske magt, kontrol og intimitet. Fra antikken til moderne tid har BDSM-udviklingen været en rejse fyldt med fascination og kompleksitet. Kente-mønstrenes indvirkning i BDSM-verdenen viser, hvordan kultur og erotik kan smelte sammen og berige vores forståelse af vores egne ønsker og fantasier.

  Læs mere
 • Penisringens Historie: Oprindelse og Udvikling
  Penisringens Historie: Oprindelse og Udvikling

  Sikkerhed og Ansvarlig Brug af Penisringe Som med ethvert intimitetsredskab er sikkerhed og ansvarlig brug af penisringe afgørende. Overforbrug eller fejlagtig brug kan medføre ubehag eller endda skade. Det er vigtigt at følge instruktionerne og rådføre sig med en sundhedspersonale, især hvis man har underliggende

  Læs mere
 • Historien bag Gagball: Fra Stilhed til Udforskning
  Historien bag Gagball: Fra Stilhed til Udforskning

  Magt Dynamik og BDSM: Gagballen i Moderne Tid Gagballen er et eksempel på, hvordan et simpelt redskab med historisk betydning gradvist har udviklet sig til at omfatte nye betydninger og formål. Fra dens beskedne begyndelse som et middel til at stilne til dens nuværende rolle som et redskab til magtudveksling og intime udforskninger, repræsenterer gagballen en del af vores udvikling som samfund, der erkender og omfavner mangfoldigheden i seksualitet og intimitet.

  Læs mere
 • Sexshops og Det Tabu, Der Omgiver Dem
  Sexshops og Det Tabu, Der Omgiver Dem

  Udfordringen med At Besøge en Sexshop Et centralt tema i at bryde tabuet omkring sexshops er at omfavne mangfoldighed og acceptere forskellige former for seksualitet. Alle har ret til at udtrykke deres intimitet og ønsker på en måde, der føles rigtig for dem. Dette inkluderer også at bruge redskaber som sexleget

  Læs mere
 • Magic Wand: Et Allround Redskab til Massage og Seksuel Nydelse
  Magic Wand: Et Allround Redskab til Massage og Seksuel Nydelse

  Magic Wand - Et Redskab til Forskellige Oplevelser Magic Wand er et alsidigt redskab, der kan bringe både dybdegående massage og intens seksuel nydelse ind i dit liv. Uanset om du bruger det til at lindre muskelspændinger eller til at udforske dine erotiske fantasier, kan Magic Wand tilføje en ny dimension af glæde og spænding. Ved at eksperimentere med forskellige teknikker og indstillinger kan du opdage en verden af nydelse, der kan berige dit sexliv og dit velvære.

  Læs mere
 • Flogger og Piske: Mangfoldighed af Sensation og Smerte
  Flogger og Piske: Mangfoldighed af Sensation og Smerte

  Flogger og Piske: Mangfoldighed af Sensation og Smerte Flogger og piske er ikke blot redskaber; de er værktøjer til at udforske sensuelle og smertefulde sanseoplevelser inden for BDSM. Uanset om du er interesseret i at dominere eller underkaste dig, kan brugen af flogger og piske skabe en dyb forbindelse mellem dig og din partner. Ved at eksperimentere med forskellige materialer, teknikker og intensiteter kan du opdage en verden af nydelse og spænding, der kan berige dine BDSM-oplevelser.

  Læs mere
 • Bondage og Reb: Brugen og Udviklingen i Nyere Tid
  Bondage og Reb: Brugen og Udviklingen i Nyere Tid

  Fra Historie til Moderne Kink: Bondage og Rebs Evolution og Diverse Anvendelser Uanset om det er en simpel bindende oplevelse eller en mere kompleks kunstform, er bondage og reb en integreret del af BDSM-kulturen og fortsætter med at udfordre og tilfredsstille vores dybeste ønsker og fantasier.

  Læs mere
 • Flogger Brugen og Udviklingen i Nyere Tid
  Flogger Brugen og Udviklingen i Nyere Tid

  Fra Historie til Moderne Kink: Floggers Evolution og Diverse Anvendelser Brugen af floggers i dagens moderne kink-scene er en testament til menneskets evne til at omdanne og udvikle redskaber til at opfylde vores dybeste ønsker og fantasier. Uanset om det er for leg eller intime øjeblikke af dominans og underkastelse, er floggers en tidløs del af BDSM-kulturen.

  Læs mere
 • Floggeren: Historien om et Ikonisk BDSM-Værktøj
  Floggeren: Historien om et Ikonisk BDSM-Værktøj

  Floggerens Rolle gennem Tiden - Fra Straf til Seksuel Nydelse Dens rolle har udviklet sig fra fysisk afstraffelse til sensuel nydelse, og den er nu en elsket del af BDSM-kulturen. Med sin unikke blanding af smerte og nydelse fortsætter floggeren med at fascinere og tiltrække BDSM-entusiaster over hele verden.

  Læs mere
 • Magic Wand i Sex and the City - En Ikonisk Sexlegetøj
  Magic Wand i Sex and the City - En Ikonisk Sexlegetøj

  Sex and the City - En TV-Serie, der Brød Grænser Dens popularitet som et kraftfuldt sexlegetøj har forvandlet det til et symbol på kvinders seksuelle frihed og evne til at opnå tilfredsstillelse og nydelse. Den vil altid forblive et ikonisk stykke sexlegetøj, der har ændret synet på kvinders seksualitet og bragt åbenhed og ærlighed til diskussionen om sex.

  Læs mere
 • Frækt undertøj og lingeri
  Frækt undertøj og lingeri

  Frækt Undertøjs Fødsel - Fra Skræddersyede Korsetter til Viktorianske Lingeri Uanset hvilken stil eller æra, du foretrækker, er frækt undertøj en tidløs skønhed, der fejrer den kvindelige form og sensualitet. Så næste gang du ifører dig et stykke af dette forførende tøj, husk, at du bærer et stykke af historien med dig.

  Læs mere
|<123456789>|
Showing 13 to 24 of 100 (9 Pages)