Primal play som sexleg. Se guiden til hvordan du leger Primal Play

Hvad betyder det at være "Primal"?

Du har måske bemærket at ordet ”Primal” i BDSM sammenhæng dukker op flere og flere steder, såsom på Fetlife m.m. Kort fortalt omhandler det vores mere dyriske instinkter. Dermed ikke ment rollespillet hvor den ene eller begge parter lever sig en i rollen som et dyr, dette betegnes som Pet Play. Primal Play er ikke så rolig og behersket som andre typer af BDSM games. Det ser ofte mere som en form for fysiske overgreb end de mere raffinerede og organiseret SM games. Piske og floggers er ofte udskiftet til fordel for tænder og negle. Ved brug af brydning tvinges en elsker til underkastelse ved at blive holdt nede/fast, i stedet for brug af reb og kæder.

Primal Play GIF

”Primal” spillet i BDSM kontekst er hvor man kommer i en tilstand hvor vores ”masker” fra det sociale og civilisationen falder bort og man i stedet handler på og med de mere dyriske drifter og impulser på en ret direkte måde.

Dette kan være de mere rå og uslebne seksuelle følelser, men det kan også være glæde, dybe følelser af kærlighed og intimitet, følelser af dyb ømhed, og selv gråd og sorg.

”Primal” er ikke nødvendigvis ensbetydende med Rå/Hårdt(selvom det ofte kan), det er mere et spørgsmål om at være ufiltreret for følelser og ikke lade sig hæmme af sociale normer.

Udtrykket ”Primal” kan referere til en form for leg, en identitet, eller en relations stil partnere imellem. Primal Play forbindes ofte og er især udbredt indenfor Pet Play.

Primal Play er sommetider underopdelt i to foretrukne roller:

  • Primal Predator: En primal, der søger at jage og forsøge at fange byttedyr. Også betegnet som den Dominante.
  • Primal Prey: En primal, der søger at blive jagtet af et rovdyr.

 

Hvis du som Dominant foretrækker Primal spillet, så er den totale underdanige og submissive slavinde ikke din drømmepartner. En Primal Predator ønsker at kæmpe. Den bedste partner til Primal Pradatoren er den mere den frække tøs, som higer efter at blive overvældet(fysisk) erobret og tvunget til underkastelse af en stærker både fysisk og mentalt, og mere kraftfuld Dominant.

Et Primal Play seance kan ligne brydning. Hvor den Dominante fysisk overmander og undertrykker den underdanige, Primal Prey. Det der tydeligst ses ved Primal Play er de ro, følelsesmæssige og seksuelle følelser der vises. Alle de etiketter og roller vi normalt bærer i hverdagen smides væk.

Primal Play kan starte ud med sammenspillet, ligesom når to dyr hilser på hinanden. Den øverste/Dominante kan snuse til den underdaniges nakke, hals m.m. knurrer vedkommende i øret, trække i håret, bide i hals/nakke/skuldre m.m. imens vedkommende holdes nede og immobiliseret.

Primal er ikke ...
En undskyldning for at ignorere safewords. Du er ikke et dyr. Du er et menneske. Uanset hvor vild du er i varmen af dine lidenskaber, så er det dit ansvar at beskytte din partner.

Primal er ikke ...
En undskyldning for dårlige manerer. Du kan være primal og stadig være en gentleman eller en dame. Hvis du er rå og sjusket, er det ikke fordi du er primal. Det er fordi du er bare rå og sjusket.

 Primal Play nails GIF

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Primal Play, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Læs mere om Primal Play her

Hvis du har brug for sexlegetøj til din leg, kan du finde et godt udvalg her: sexlegetøj

Efterlad en kommentar