Orgasme kontrol. Få en bedre orgasme ved sex. Tag kontrol

Orgasme-kontrol er et yderst effektivt middel til at kontrollere en underdanig, især da den dominerende skaber behovet for seksuel frigørelse og så ikke imødekommer det, medmindre det er som en form for belønning. Dette gør den underdanige partner mere tilbøjelig og brugbar til at adlyde den dominerende partner. Orgasme kontrol kan opnås gennem forskellige midler, men det væsentlige, ved dem, er stimulering af en persons erogene zoner til det punkt, hvor personen har næsten en orgasme og man så stopper lige før dette punkt for at sikre, at den underdanige eller den passiv partner forbliver på den høje seksuel plateau, så længe som den dominerende partner ønsker ham eller hende skal være det.

Der er to grundlæggende ideer i relation til orgasme kontrol træning. Den første er at betinge den underdanige at forsinke orgasme indtil tilladt af dominerende. Den anden, langt mere avanceret teknik er træning af den underdanige til at frigive på efterspørgslen, som regel ved en nedtælling, eller blot ved et bestemt ord, fra den Dominante, uden den fysiske stimulation som normalt forbindes med seksuel frigørelse.

Hjernen er det mest effektive seksuelle organ vi har.

Men er det virkelig muligt at tale en til orgasme, så vedkommende vil komme på kommando? Ja, det er, dette skyldes stemmen fra den Dominante, dels selve lyden men også selve ordet. Dette kan opnås, hvis kommandoen tidligere er blevet forbundet med seksuel nydelse. Når man så efter træning fjerner den fysiske stimulation, så vil bare lyden af den Dominante og tonen på kommandoen fremkalde en orgasme hos den underdanige.

Orgasme på anmodning, hvordan?

Men hvorfor overhoved træne det? Det kan siges med ét ord; KONTROL. Den Dominerende/underdaniges forhold er basseret på magtforholdet og der er meget få ting som er mere intime end at overgive kontrollen over sin seksuelle klimaks. Men for at det kan lade sig gøre, er det vigtigt at den underdanige i forvejen er i stand til at få en orgasme, at vedkommende acceptere at frasige sig kontrollen. Dette vil give en dybde i forholdet imellem de to partnere som er svært at forstå helt.

Ved at afgive denne kontrol, bliver den underdanige Meget opmærksom på, hvor meget hans eller hendes krop tilhører den Dominante. Den underdanige kan altså ikke længere tage for givet, at orgasmen vil være den naturlige klimaks af et seksuelt møde. Tilfredsstillelsen ændres til at være en beslutning som Dominante tager, vedkommende kan altså beslutte, om en orgasme tillades, skal udsættes/forsinkes eller helt afvises. Alt efter hvad han eller hun finder passende.

Den underdaniges seksualitet glider helt i hænderne på den, som denne kontrol er overgivet til, og den underdanige kan aldrig vide, hvornår han eller hun kan blive bedt om at tilbyde sig selv for den dominantes fornøjelse.

orgasme

Lad træningen begynde..!

Fra start, gives den underdanige instruktioner om, at orgasmer ikke er tilladt, medmindre han eller hun beder om tilladelse og denne gives. I begyndelsen, skal dette gøres før hvert seksuelle møde. Som træningen skrider frem, vil påmindelsen være unødvendig, da den underdanige accepterer denne kontrol.

Hver gang under jeres seksuelle akt, skal du se efter tegn på at vedkommende nærmer sig klimaks. Hvis du bemærker, at en orgasme synes meget nær, men den underdanige endnu ikke har spurgt om tilladelse, gives en verbal påmindelse. F.eks. kunne man med sin Dominante stemme sige ”Din orgasme tilhører mig, du kommer ikke uden min tilladelse.” Dette bør få din underdanige til nærmest at råbe om tilladelse, når det er tid. I starten bør du belønne anmodningen straks ved at give tilladelse og give orgasmen. Dette er et afgørende skridt, da det lærer vedkommende sammenhængen mellem at spørge om lov og de behagelige fornemmelser af klimaks.

Hver gang det lykkes, så lad din underdanige vide, at du er glad og stolt af ham eller hende. Sig det under frigivelsen. Sig det efter, når I har Jeres opsamling. Det er vigtigt at din underdanig ved, at du godkender.

Over tid kan du gradvist introducere en forsinkelse mellem anmodning og din tilladelse. I begyndelsen, skal forsinkelsen kun være et spørgsmål om nogle sekunder. Hvis du forventer for meget for hurtigt, kan din partner være ude af stand til at tilbageholde orgasmen og vil sandsynligvis ende med at føle sig som om at han eller hun har skuffet dig.

Helt skåret ind til benet, så handler træningen om: at belønne straks og ofte i begyndelsen. Aftage gradvist, indtil din partner har lært at kontrollere frigivelsen til graden du ønsker.

Hvilke signaler skal man se efter?

For både mænd og kvinder, kan tegn på seksuel ophidselse omfatte hurtig, overfladisk vejrtrækning og et galoperende hjerterytme. Selvfølgelig, hvis din underdanige skriger, at han eller hun er ved at komme, er også en temmelig god indikator.

Hos mænd, bliver punken tykkere og arbejder sig tættere på kroppen. Dette er et biologisk faktum, en mand kan ikke opnå orgasme, medmindre hans testikler har gjort netop dette, ved brug af denne viden kan du forsinke hans orgasme. Du kan gøre dette ved forsigtigt at trække testiklerne væk fra hans krop.

En anden metode til at kortslutte en mands orgasme er ved bruge ”squeeze-teknikken”. Dette gøres ved, kraftigt at klemme penis mellem tommel og en anden finger, lige under penishovedet. Hold i 3-4sekunder. Slip og lad 15-30sekunder gå inden du stimulere igen. Diriger din opmærksomhed på andre dele af hans krop.

Hos en kvinde, vil tegn på seksuel ophidselse omfatte at hendes køn hæver og bliver dyb rød, måske endda dyb lilla. Hendes øvre del af brystkassen og hendes ansigt kan blive blussende rød. Brysterne kan svulme op og blodkar bliver mere synlige. Brystvorterne begynder at stritte og området omkring brystvorterne bliver mørkere.

Derudover kan hendes klitoris forsøge, at lege skjul og søger under sin hætte (hint: det er et godt tegn på, at hun er tæt på orgasme). At forsinke hendes orgasme, mindske intensiteten af din stimulation, især klitoris. Skift din opmærksomhed andetsteds hen for et øjeblik at bringe din partner tilbage fra kanten. Hvis du har noget inde i hende (penis, dildo, fingre, for eksempel), stop! Tilbagetrækning kan være nødvendig.

Fortsæt med at gentage denne cyklus af at bringe vedkommende til kanten af orgasme for så at trække tilbage igen, indtil du er tilfreds med din slaves tortureret skrig og tiggeri om at måtte komme. Derefter når han eller hun igen er på kanten, gives kommandoen til at komme.

Vær konsekvent. Indtil din partner mestre det niveau af kontrol, som du ønsker. En  vaklen frem og tilbage i dine forventninger vil sandsynligvis sabotere hele træningen.

Med andre ord, når du begynder denne træning, tillades ingen orgasme uden tilladelse, -nogensinde. Også, hvis du agter at gå videre til uddannelse din underdanig at frigive på kommando, altid bruge det samme ord eller en sætning til at give denne tilladelse.

tvangsorgasme

Du/I må endelig ikke miste fokus på hvad målet med træningen er: målet med orgasme kontrol er at øge glæde for jer begge. En skødesløs holdning eller urealistiske forventning fra den dominerende i denne træning kan ende med at tage alt det sjove ud af Jeres seksuelle møder. Underdanige ønsker at behage deres dominerende – at hjælpe dem gøres ved, at sætte dem op til at lykkes, ikke svigte.

 

Orgasme på kommando, hvordan?

Orgasme på kommando er den hellige gral af seksuel kontrol. At træne nogen til at få orgasme udelukkende på en verbal kommando er et mål mange har prøvet, men få har opnået. Hvorfor er det så svært? Dels på grund af biologi, dels på grund af vores individuelle forskelle i den menneskelige seksuelle respons, og meget meget på grund af ineffektiv træning.Det er også meget vanskeligere at træne en mandlig at opnå dette, end det er en kvindelig grund af vores biologiske forskelle

At træne sin underdanige til at komme på kommando kræver en velgennemtænkt tilgang og stor tålmodighed, -hos begge parter.

Vi kender det fra Pavlovs hunde eksperiment: Ved at lade en klokke ringe hver gang, hunden får serveret mad, lærer hunden, at der kommer mad, når klokken ringer og begynder at producere spyt uden at den kan lugte eller se maden. Enhver stimulus kan knyttes til en oprindelig stimulus og således medføre en betinget reaktion.

Tænk over, hvordan vi gjorde det i forsinkelsen træningen fra tidligere. Vi oprettede først betingelser: Kommuniker at der kræves tilladelse til at få orgasme. Vi tillod derefter straks at den underdanige at få orgasme (belønning), når hun eller han beder om tilladelse. Over tid, introducerede vi en forsinkelse mellem anmodningen og ydelse (og kan med tiden helt benægter orgasme). I modsætning til denne træning, skal vi nu træne den underdanige at knytte orgasme til noget andet end stimulation af kønsorganerne.

Dette er din største udfordring.

I begyndelsen, vil vi sammensætte et enkelt ord med tidspunktet for deres frigivelse af orgasme. Dette ord skal være noget, der ikke kommer op i en normal samtale, ellers vil effekten gå tabt. Sig ordet i det samme når han eller hun eksploderer i en orgasme. Hvorfor? For træne din underdanig, at det ord, du har valgt er lig seksuel frigørelse.

Over de næste mange sessioner(der kan for nogle være tale om meget lang tid og for andre kortere –vi er jo alle forskellige), skal du gradvist erstatte din tilladelse til klimaks med dette ord. Når din underdanige anmoder om tilladelse, i stedet for at sige ”ja”, siger du i stedet ”trigger-ordet”, som du har valgt. Da du allerede har trænet din sub til at din godkendelse er lig tilladelse til orgasme, forventer din underdanige at styre ud over kanten i ekstase.

Når du er sikker på, at denne forening mellem at spørge om lov og "ordet", er på plads, er næste skridt er at begynde at give kommandoen frigivelse før din partner har en chance for at bede om det, men meget tæt på det punkt, hvor hun eller han normalt ville have gjort det. Dette signalerer, at det er tid til klimaks: lige nu. Forvent ikke din underdanige at frigive på dette tidlige hint første gang du bruger det. Det der formentlig vil ske er at din underdanige vil høre kommandoen, derefter bringe orgasmen frem så hurtigt han eller hun kan. Husk, at i første omgang vil hun eller han har stadig brug for fysisk stimulation og for at være meget tæt på orgasme for at frigive på dette lidt tidlige kommando.

I takt med at I opnår fremskridt, vil du være nødt til at reducere mængden af stimulation af kønsorganerne og samtidig bibeholde en meget høj tilstand af ophidselse, ved hjælp af dit ord til at signalere, når du ønsker overgivelse.

I stedet begynder langsomt erstatter nogle af de fysiske stimuleringer med mental stimulation. Gør dette ved at tale med din underdanig med "stemmen" - du ved, at tonen og volumen, som du bruger, når du er på dine mest dominerende, den stemme, der smelter din underdanige til en sitrende, fugtig bunke. Når du bliver dygtig til at bruge denne stemme, kan du være i stand til at stimulere din underdanig til samme tilstand af seksuel ophidselse, der engang krævede mere direkte fysiske metoder. Denne færdighed er nødvendig, hvis du nogensinde håber at træne din underdanig til klimaks på verbal kommando, fordi det ikke bare det ord, du taler, som vil føre til udgivelsen, men en sammensat blanding af det ord, du taler, stemmen du bruger til at gøre det, den underdanige tilstand af ophidselse, og flere andre faktorer.

Med tiden når du har trænet din partner korrekt, kan du være i stand til at nå et punkt, hvor hun eller han kan opnå orgasme uden direkte fysisk kontakt og som svar på din kommando til at gøre det.

En lille advarsel: Hvis din underdanig ikke gør fremskridt under træningen, ligger den mest sandsynlige årsag hos den Dominantes ineffektive teknik, ikke hos den underdanige. Det kan dog også godt være, at den underdanige simpelthen ikke kan. Hvis du erfarer at dette simpelthen ikke fungere for Jer, så opgiv og find på noget andet frækt at lave.

Der er ingen mening i at gøre Jeres seksuelle møder til en tid med skræk, fordi din partner ved, at din utilfredshed kommer, fordi hun eller han er ikke at kunne give dig, hvad du ønsker. Der er masser af andre vidunderlige aktiviteter derude, der kan være lige så tilfredsstillende.

Hvis du beslutter, at denne form for magtudveksling er noget, som du gerne vil indarbejde i Jeres forhold, forstå, at den dominerende påtager sig et meget stort ansvar: absolut kontrol over den underdaniges seksuelle tilfredsstillelse. Brug denne magt med omtanke. Vi har alle en grundlæggende menneskelige behov for seksuel tilfredsstillelse. Succesfulde langsigtede relationer er meget forankret i den gensidige tilfredsstillelse af disse behov. Pas på din underdanige - uden seksuel tilfredsstillelse, selv hvis bare onani, er der formentlig lille chance hun eller han vil forblive omkring for meget længe. Din lyst er ikke de eneste behov, der skal opfyldes i et forhold.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Orgasme Kontrol, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Kommentarer

  • Benægtelse og tvangs orgasmer
    Af: Rene den 7 July 2022

    Jeg skulle bindes og benægte orgasme I 4 timer den første time kun med olie og hænder og jeg var tæt på orgasme noget gange de næste 2 timer var blandet med vibrator og olie hænder og hele min krop skriger efter orgasme og har flere gange mærkede et par dråber der er kommet ud den sidste time begyndte hun at bruge sterin pinweel og lettere pisk på skaftet det føles som om at jeg kunne sprøte hvert øjeblik og havde en sød smerte hele vejen op min maven mine nosser var hårde og gjorde ondt den fjerde time var gået uden orgasme og jeg var temmelig frustreret hun bandt mig ekstra fast og sagde at nu vil hun tvangs malke mig med ødelagte orgasmer og jeg skulle sige til når jeg var tæt på orgasme hun satte en lille vibrator under pik hovedet og spillede min pik der gik ikke lang tid og lige inden stoppe hun kunne mærke at der kom meget sperm ud og lige så snart jeg har sprøte så gik hun igang igen efter 7, 8 ødelagte orgasmer var jeg helt færdig og den sidste kom der næsten ingen sperm ud men hun sagde at jeg skulle have 5 tør orgasmer før hun var tilfreds en kraftigere vibrator blev sat på og hun spillede min pik jeg kunne næsten ikke være i mig selv og da jeg fik orgasme så gjorde det ondt og min pik var så sensitiv den sidste gang da jeg fik orgasme blev vibratoren ved med at være på min pik hovedet i et min eller 2 jeg blev bundet op og fik noget at drikke fik hjælp til at komme ud og tisse da min krop var helt slatten

  • Orgasme kontrol
    Af: Underdanig den 18 October 2020

    Jeg blev bundet og fik at vide at jeg først måtte få orgasme efter 4 timer hun kom olie på min pik og tirret kun mit pik hovedet og det kilder helt op I maven og jeg bliver meget lidderlig og sådan bliver hun ved og efter 2 timer er jeg så tæt på og min pik er følsom derefter sætte hun vibrator lige under mit pik hovedet og hun tænder og slukker så jeg er ved at gå ud af mit gode skind og først efter tre timer bliver mit skaft langsomt berørt af hendes finger kan mærke at jeg får en varme i hele kroppen og det kilder sindssyg i hele min pik hun tager fat i mine nosser og trækker dem væk fra kroppen og alt stimulans stopper det brænder i min pik selv om den ikke bliver rørt 5 min efter begynder hun igen og det varer ikke længe før at jeg er så tæt på åh åh nej nej hun har stoppet igen åh kan mærke at der drypper noget sperm ud og så får jeg pause igen nu kører hun finger over mit pik hovedet og jeg får en brænderen i pikken og lige pludselig kan jeg mærke spermen sprøjte ud og jeg fik en ødelagt orgasme hun tager fat i min pik og spiller den hårdt af åh jeg kan slet ikke holde det ud men kan ikke gøre noget og det vare ikke længe før jeg kommer igen og mine nosser gør ondt hele min krop er helt færdig bedste oplevelse jeg har haft

Efterlad en kommentar