Urinsex "Golden Shower". Læs dansk guide til sikker urinsex

Urinsex, seksuel ophidselse forbundet med urin, dækker over en lang række adfærd og præferencer ud over ”Golden shower” –fx. hemmeligt observere nogen tisse, tvinge en anden til at modstå trangen til at tisse(altså at få tilladelse til at tisse og det er jo ikke sikkert man får lov HVER gang), være iført ble, blive frataget det at kunne styre sin vandladning(fx ved at få anlagt et kateter for en tid), tisse i trusserne/bukserne, drikke det. Ved urinsex leger man meget med dynamikken såsom Dominans/underkastelse, ekshibitionisme / voyeurisme, skam / ydmygelse og babylege.

Mange mennesker dyrker diverse former for urinsex – også kaldet ”golden showers” og ”watersports”. Et tabuiseret, men forholdsvist uskadeligt krydderi på sexlivet, hvis man bruger sin sunde fornuft og overholder almindelig hygiejne.

Udtrykket ”golden shower” har i England eksisteret siden 1940’erne, men det er først i 1968 at det indføres i den engelske ordbog, hvor det defineres som; den handling at urinere på en anden person, som regel som en del af en seksuel handling.

Urinsex får ikke megen eksponering i medierne, og er dermed stadig noget tabubelagt. Men der er dog et afsnit af den populære TV-serie Sex and the City, hvor Carrie dater en politiker som efter et stykke tid foreslår at de prøver urinsex. Efter mange overvejelser, beslutter Carrie, at hun ikke kan og deres forhold slutter.

Men sådan behøver det jo slet ikke at gå for dig.

Men er urin ikke beskidt?

Urinen fra en ellers sund og rask person er hovedsageligt sterilt, dvs. bakteriefrit, og betragtes som værende ikke-giftigt. Over 95% af det består af vand. Resten er for det meste et stof kaldet urinstof/urea (som ved kontakt med luften danner den ammoniaklugt som vi kender fra diverse offentlige toiletter, hvor nogle ikke har kunne ramme kummen). Det indeholder også et udvalg af andre stoffer, og endda giftstoffer, men i så små mængder, at de er uskadelige.

Urin kan skifte farve og lugt, afhængig af, hvad du spiser. Fx giver asparges urinen en kraftig lugt på grund af svovlholdige stoffer i asparges. Spiser du fx mange rødbeder, kan din urin også kortvarigt blive lidt rødlig på grund af de røde farvestoffer i rødbeder. Urin kan være helt lys gul, hvis den ikke er så koncentreret, og den kan blive mørk-orange/brunlig, hvis urinen er meget koncentreret. Er urinen brunlig eller "porter"-farvet, er det oftest tegn på, at du har drukket for lidt væske. 

Men så snart urinen passere urinrøret er det ikke længere sterilt og kan have opsamlet diverse mikroorganismer, såfremt vedkommende fx har herpes eller fx hepatitis B. Urin kan overføre bakterier og vira såsom gonorré og klamydia, men den videnskabelige dokumentation for risikoen for smitte via tis, er ganske enkelt for lille. Men det er generelt ment, at urin er et for ugæstfrit et miljø, for at de fleste organismer kan overleve i det.

Kan man overføre HIV via tis?

Der er ingen kendt risiko for at HIV-smitte via urin, selvom du drikker det. Ligesom det gælder for spyt, sved, snot, tårer, opkast og afføring.  Urin, tårer og spyt kan indeholde spor af HIV, men niveauerne er for lave til at udgøre en trussel. Men hvis nogen af ovenstående indeholder blod, øges risikoen.

Er det ok at drikke tis?tisse i trusserne

At drikke urin fra en rask person, i moderate mængder, som en del af urinsex, betragtes ikke som en sundhedsrisiko. Men grundet de syrer, mineraler og andre enzymer, kan større indtagelse af urin forårsage irritation, især hos folk med mavesår, nyreproblemer eller andre lignende problemer. Hvis du ofte under BDSM drikker tis, så skal du sørge for at rehydrere bagefter ved at drikke rigeligt med vand, for at kompensere for de høje koncentrationer af natrium og andre mineraler.


Hvordan kommer man i gang med det?

Nu er du/I bleven nysgerrig på urinsex. Men gå forsigtigt frem. Vi ved her hos Sadistenstoolbox, at det, der er rigtigt for nogle, ikke nødvendigvis er det for andre. Det er derfor vigtigt at vænne sig til tanken om det, før man tager springet ud i det.

Allerførst, vil du give eller modtage? Hvad ønsker du at få ud af urinsex?

Variation er livets krydderi, det som gør det hele lidt mere interessant. Alle er unikke og vi ved der er mange forskellige måder at udleve sin urinsex fantasier.

Nogle mennesker nyder simpelthen bare følelsen af at lade vandet, imens de er fuldt påklædt, eller se på andre som gør det, både privat og offentligt. Der er også rigtig mange, som vælger at inkorporere urinsex i en BDSM seance for at understrege den overlegne magt. Det kan fx bare være det at den underdanige skal spørge om lov inden han/hun må tisse. Eller at hver gang vedkommende skal tisse, skal det være i en beholder. Men mange forbindpisse i badeter urinsex som en understregning af den ultimative magtforskel, hvor den Dominante pisser på sin underdanige.

Her på Sadistenstoolbox elsker vi alt som er seksuelt og med et strejf af sadisme, så denne vejledning er netop designet til dette.

Prøv evt. nogle af nedenstående øvelser, for at hjælpe dig til at beslutte om urinsex er noget for dig.

 • Næste gang du står under bruseren, så prøv at tisse.
 • Se på din partner eller får ham/hende til at kigge på dig, næste gang du tisser. Prøv det evt. i bruseren i starten.
 • Tag et brusebad med din partner, bed vedkommende om at urinere og så holde hånden under strålen.
 • Efterhånden som I bliver mere og mere trygge ved det, så lig dig ned og få din partner til at tisse over din mave. Er du heldig kan du alene af dette, måske få en orgasme!

Urinsex er selvfølgelig ikke kun for par, så vi beklager at ovenstående øvelser kun kan praktiseres med en partner. Vi ved at der er en masse af Jer som ikke har fundet Jeres partner endnu. Så nyd lidt alenetid for et stykke tid; bare dig og din urin.


Tips & Tricks

Her er et par tips til alle Jer tisse-nysgerrige begyndere, så I undgår potentielle øv-oplevelser.

 1. Drik masser af vand. Klar, fortyndet urin, er langt mindre hårdt for alle sanser. Trods navnet goldenshower, jo mindre gyldent, jo bedre!
 2. Undgå at spise kød, hvidløg, asparges, kaffe, protein shakes og vitamintilskud. De kan gøre at din urin lugter og smager ret kraftigt. Visse ting menes at gøre tisse smagen sødere, såsom ananas, jordbær, øl og kunstige sødestoffer.
 3. Gør det i brusebadet. Ikke alene er oprydningen meget lettere, men muligheden for en hurtig brusning, sænker ”adr-faktoren” for nervøse nybegyndere.
 4. Undgå morgen urinen, om morgenen er urinen oftere stærkere og mørkere.
 5. Vær opmærksom på rifter eller sår, da urinen kan irritere i dem.
 6. Vær tålmodig. At tisse imens du er tændt og har rejsning, kan være ret svært.
 7. Hvis du drikker pis under sex, så drik rigeligt med vand bagefter for at rehydrere.


Som med al anden seksuel aktivitet; hvis du har spørgsmål eller bekymringer om sundhedsrisici, etc. Så spørg din læge. Husk ligeledes at kommunikere med din partner både før og efter.

urinsexurinsex

urinsex urinsex

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Urinsex, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Tag: Urinsex

Efterlad en kommentar