Blindfold i sex. Blindfold som i Fifty Shades of grey. Se guiden.

Guiden til leg med blindfold

Enkelt, sexet og sjov, blindfold er et must have for dem der elsker mindfucks.

Et blindfold for øjnene er et fantastisk og simpelt redskab til at styrke BDSM oplevelsen. Uden vores syn er vi nød til at stole meget mere på vores andre sanser, såsom lugte, lyde, smag og fysisk kontakt.

Blindfolds er med til at opbygge vores forventninger om hvad vores partner vil gøre som det næste. Variation og forventning vil gøre din partner fuldt ud opmærksom på dig - du vil derfor få en fantastisk elsker.Et blindfold rummer stort potentiale til megen fornøjelse - til sensuel sexleg omkring magt og kontrol.

Et af de spørgsmål vi ofte får hos Sadistenstoolbox er, nu har min partner blindfold på, - hvad så?

Tjek nedenstående tips til at gøre Jeres leg med blindfold fantastisk.


Hvis du ønsker at eksperimentere med dominans er blindfoldet din bedste ven. Selv hvis du ikke føler dig naturligt dominerende, vil du finde det lettere at glide ind i den dominerende rolle, hvis din partner ikke kan se dig.


Træn dine dominerende træk og bed din partner om at gøre ting for dig, imens de er blindfoldet. Guide dem til at udføre det perfekte blowjob. Eller bed vedkommende om at bevæge deres hænder rundt på hele din krop - de vil elske at udforske dig på ny på denne måde.

Alternativt kan du gøre ting ved din partner, imens de er berøvet deres syn. Kys dem, slik dem eller svirp et spanskrør i luften. Lyden af spanskrøret vil få de fleste til at krumme sig.


Tag inspiration fra filmen "9½ uge" og lav et sexet fad med diverse fødevare til at drille og friste din partner med. I filmen har Mickey Rourke blindfoldet Kim Basinger foran køleskabet, og driller hende med forskellige fødevarer fra gelé til chili.

Det handler om fornemmelse, når din partner har bind for øjnene. Snig en isterning ind i legen, når de mindst forventer det.

Giv din partner erotisk massage, opbygge sensation langsomt. Start med en fjerkost til at få dem super glade, gå videre til langsomt drille fingrene over deres hud, og derefter tilføj noget massage olie eller silikone glidecreme til mix, og lad dine hænder frit strejfe dine foretrukne dele af din elskers krop. Skift mellem at køre længe, ​​drillende strøg langs deres lemmer og små cirkler i et lille område. Din partner vil ligge i ekstase og forventning.

Prøv at få din partner til at onanere med bind for øjnene. Mange nyder at se deres partner onanere, men mange har svært ved at give slip og vise sin partner den intime akt. Men med et blindfold har de fleste lettere ved at koncentrere sig om sin egen nydelse og give slip.


Indtroducer et nyt stykke sexlegetøj i legen, som din partner ikke forventer. Dette er en fantastisk måde at overraske din kæreste med et sex legetøj eller en anden sexet gave eller en fantasi, de har haft deres øje på i et stykke tid.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Blindfolds, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Tags : Blindfold, Guide

Efterlad en kommentar