Guide til sexleg med piske. Lær at bruge din pisk til din sex

Hos Sadistenstoolbox elsker vi selvfølgelig piske. Men hvorfor gør mange submissive det? Nedenstående afsnit har vi fået tilsendt fra en skøn m'er. Her beskriver hun hvorfor hun godt kan lide det. Og hun er bestemt ikke ene om at have det sådan.

En af de første ting du støder på, når du som ny indenfor BDSm kommer til et foredrag eller i en forening, er temmeligt sikkert en submissiv, der strittende yndigt med numsen bliver pisket. Det kan både se og lyde voldsomt, men er med garanti til stor nydelse for både giver og modtager.
Der er stor forskel på, hvorfor man som submissiv ligger numse til sådan en omgang. Jeg er udpræget slavinde og gør det primært fordi min Dominante tænder på det - og dét tænder mig! Der findes mange andre grunde og ingen er mere rigtig end andre.
Nogle nye tror, at jeg bare passivt står og tager i od, men der er et konstant samspil, oftest nonverbalt, hvor Han ved at aflæse mine signaler efterfølgende slår hårdere eller skifter til noget andet.
Det interessant her er for mig, at arbejde med smerten. At transformere den til lyst. At udholde den for at glæde Ham.
Når Han roser mig og fx siger, at jeg klarer det flot, eller at jeg ser lækker ud som jeg står dér, sker der to ting i mig: 1) Han flytter fokus væk fra smerten et øjeblik, så jeg kan holde til mere og 2) jeg vil gøre alt jeg kan, for at blive stående for at glæde Ham.
Første gang jeg blev pisket til en orgasme, var jeg ikke forberedt på, at det kunne lade sig gøre. Men det har vist sig at være en dejlig bonus - når jeg ellers får lov!
Alt afhængigt af, hvad Han ønsker at få ud af at piske mig den pågældende dag, kan scenen slutte med, at jeg kommer i det, der kaldes subspace (bambiland). Inden det sker føles det som om jeg er i en boble. Jeg kan høre og registrere alt, hvad der sker omkring mig, men det er som om alting tager længere tid om at trænge ind. Mine ben begynder at ekse og til sidst giver jeg slip på alt og falder om/besvimer.
Jeg er meget sensitiv lige efter og har brug for at mærke Ham helt tæt på. Jeg har ingen kontrol over kroppen, så det er vigtigt, at jeg har tilliden til, at Han er der til at skærme mig fra kulde, lyde og lys.
Det føles ligesom at svæve og er en meget fredfyldt tilstand.
Efterfølgende vil jeg gerne sidde stille på gulvet foran Ham, indtil jeg er kommet helt til mig selv igen.

Fra en anonym submissiv.

Hvor må man slå

Hvis I er nybegyndere, er det en god idé at holde jer til at piske på balder og ryggen. Andre områder på kroppen er ikke beskyttet af fedt og især muskler, man kan i værste fald derfor komme til at gøre unødvendig skade, hvis man ikke har styr på piske slåteknikken. Men mere sandsynligt, så vil det være ubehageligt for "offeret" frem for en nydelse, som det jo egentlig bør være.

Når du synes, at du har fået godt styr på din piske teknik, kan du begynde at eksperimentere med at piske andre steder på kroppen. Man kan egentlig slå overalt på kroppen. Det afhænger dog altid af valg af pisk/slagredskab og slagstyrke.

Mange finder det meget pirrende, at blive pisket på brysterne/brystvorterne og kønsdelene, men også selvom I føler jer klar til det, så vær altid forsigtig i starten, og prøv jer frem, så I ikke forvolder unødvendig skade på hinanden.

Valg af pisk.

Når man skal vælge en pisk / Læder pisk, skal man starte med at gøre op med sig selv, hvad det er for en type smerte man vil påføre og hvilke man har i forvejen. Smerte delen gøres op i to hovedområder Overflade smerte(Hudsmerte) og Dyb smerte (Muskel smerte) Langt de fleste masochister synes den dybe muskel smerte er fantastisk, men har sværere ved at håndtere hud smerten.

Uanset om det er den ene eller den anden smerte, er det givende for mange, at man varmer det område op man vil bruge. Ballerne er altid et godt område at starte op på. Det er det mest kødfyldte område og chancen for at lave skader her er minimale og de fleste underkastede har lettest ved at håndtere smerte her.

En opvarmnings pisk kan kendes på at den har bløde læder snerter (De strimler der kommer ud af håndtaget). Så skal man bare finde den længde på pisken der passer en. En kort pisk er oftest den letteste at håndtere, fremfor en lang pisk. Jo mere læder der er i snerterne jo tungere slår den og jo dybere går den i musklen. Mulighederne kunne her være Easy Heat.

Hvis den er af kærnelæder altså en lidt stiv og kantet snert (det kan også være gummi) Så vil smerten ligge sig i huden og give overflade smerte.

Hvis man har piske i forvejen skal man købe en pisk der kan noget andet end den/dem man har i forvejen.

Hvis man har en opvarmnings pisk så kan man med fordel købe en med mere læder i snert enderne, hvilket giver et tungere slag og dermed går dybere i musklen. Vi vil klart anbefale Easy Heat Kile.

Når man har købt en ny pisk kan man med fordel øve sig med den, inden man starter en leg med den. Nogle starter med en pude, men en pude har ikke noget kropssprog og sender ingen signaler. Det gør den man leger med, så brug noget tid på at øve med den sammen med din partner. Tag en aften sammen hvor I har gjort klart, at nu øver vi lige lidt teknik. Start så stille ud og lad modtageren komme med tilbagemeldinger på hvordan den virker og føles.

På denne måde får man rigtig meget ud af det begge to, og bare det at gøre det lovligt at øve sig gør at man kan komme meget længere og at man lærer hinanden meget bedre at kende. Det tillader også den underdanige at føle efter og mærke, hvordan de forskellige ting føles. Men endnu vigtigere lærer vedkommende at sætte ord på det. Som med alt andet indenfor BDSM, så er kommunikation et helt centralt punkt.

Slagteknikker.

Et opvarmningsslag er et slag hvor man tilpasser styrken til hvor varm huden er. Heller starte for blidt end for hårdt. Man svinger pisken og når den rammer huden tilfører man den ikke mere kraft. Hvor lang tid tager det at varme op? når man har erfaring, så tager det ca. 15 min Hvis ikke det er lykkes dig at gøre huden varm inden for 20 min så er det fordi du ikke slår tit nok eller fordi du ikke slår hårdt nok.

Kæleslaget er et slag hvor man rammer huden og derefter trækker snerterne hen over huden, her bruges de yderste 15 cm af snerterne.

Svirpslaget (som dreng husker du det nok fra omklædningsrummet med et sammen rullet håndklæde) et slag der gør ondt i huden og er et slag man typisk bruger på varm hud eller som straf. Man bruger de yderst 5 cm af piskens snerter. Hvor man sender snerterne afsted og i det samme de vil ramme huden trækkes der kontra, så det giver et svirpende slag.

Pressionsslaget er hvor man vil ramme et lille område. Her bruger man også kun de yderste 5 cm af piskens snerter, men i modsætning til opvarmnings slaget så forsætter man slaget forbi det område man vil ramme. Dette gøres, da det er meget lettere at ramme præcist, hvis man ikke skal stoppe op midt i slaget.

Det dybe slag her bruger man 2/3 af piskens snert og når man rammer målet forsætter man slaget forbi (Gennem bryder). Det giver et tungt slag som går dybt i musklerne. Man vil nogle gange med dette slag opleve at den underkastede nærmest flytter sig af slagets kraft.

Show slag (svinger pisken rundt i ring) Det er et slag der er rigtig dårligt hvis man skal varme op. Men kan være ret godt hvis man vil lave overflade smerte. Da man her kun bruger de yderste 2-3 cm af snerterne.

Hvordan skal man stå og placere sig?

Hvis man står lige bag ved sin underkastede så vil man typisk slå nogle lette slag som er super gode når man vil varme op eller til pressions slag. Da det kan være svært at få en god styrke i slaget fra denne vinkel.

Jo længer man går om på siden af sin underkastede jo tungere og hårdere slår man.

Modtagerens stilling/placering har også en betydning for modtagelsen af piskens slag. Hvis modtageren står op eller ligger fladt ned og man vil slå på numsen vil den muskel man vil bruge være afslappet og det er den nemmeste måde at modtage på. Jo mere man strække musklen ud jo mere kontant mærkes slaget.

En pisk skal passe i længde til dig og til det du gerne vil lave med den. så det er svært at bruge den samme pisk til alt men med et lille udvalg kan man komme rigtig langt. Dog skal man også passe på at man ikke får så mange piske at man har fokus på at skulle i gennem dem alle sammen. 
om det er en læser pisk eller i et andet materiale så skal den vedligeholdes og for langt de fleste piske kan det gøre det at bruge dem, det vil sige at det der er på huden af modtageren er noget til at pisken ikke bliver tør og træls.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med brug af Piske, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Efterlad en kommentar