Første besøg i en swingerklub

En god ven skrev til mig for at høre om jeg ville deltage i et event han var ved at planlægge og hvis jeg ville, om jeg så ville medbringe min Violet Wand (Strøm)https://www.sadistenstoolbox.dk/180-electro og lave et lille show med den, og det lød meget sjovt så jeg takkede ja til tilbudet.

Da jeg sagde ja var jeg sammen med en tøs, men i mellemtiden var vi gået hver til sit.

Så da dagen kom tætter på og jeg skulle bruge en tøs til det her show, skulle jeg ud og finde en. Men hvis jeg tog en med fra det Jyske skulle jeg finde overnatning til to i KBH. Så jeg startede med at søge efter en i derovre.


Efter et par dage var der en der bed på, jeg skrev lidt med hende, sød pige stille og rolig lige som jeg godt kan lide det.
Vi aftalte at jeg skulle komme forbi og hente hende så vi sammen kunne deltage i dette event.


Vi kørte ud til ham det stod for eventet, her skulle vi samles nogle stykker. Hen på eftermiddagen gik turen til SM Shop som var vært med et lille glas. Vi lavede lidt sjov og kiggede på udstyr og fik afprøvet lidt osv. Efter en times tid skulle der spises hos naboen, Jailhouse

Den slavinde der havde stillet sig til rådighed havde været stille indtil nu, men her skal jeg love for jeg blev passet op uden jeg behøvede at sige noget.

Kemien var god og tilliden var der fra start, så det kunne kun blive en god aften.

Vi fik noget god mad og hygge snakkede en del. Jeg fik nogle nye bekendtskaber, men mit fokus var hele tiden på den lille slavinde og jeg tror vi begge så frem til at vi var færdige med at spise så vi kunne komme ud i klubben og komme i gang. Endelig brød folk op, og vi fordelte os i de biler der var så alle kom afsted.


Fremme i Swingland denne aften var der lavet særregler for os. Ind og betale og så op af en fortrappe ovenpå til SM afdelingen.
Så vi var fri for at gå rundt i underbukser eller med et håndklæde, vi kunne være klædt som vi havde lyst.

I den ene ende var der et stort bord som naturligt blev samlepunktet og rundt om var der forskellige lege muligheder og efter vi var landet og havde fået lidt at drikke var det tid.


Jeg havde udvalgt et rum med et meget stort X og rummet var lukke af med støbejerns låge så man kunne se ude fra hvad der foregik. Men det føltes lille og intimt, næsten som var vi alene.


Vi gik derind og begyndte, at gøre klar jeg fornemmede lidt nervøsitet hos slavinden, men det gik hurtig over.


Vi havde talt lidt om grænser i bilen tidligere og lige som jeg havde håbet var der ikke de store grænser eller ting jeg skulle forholde mig til.

Jeg fik givet hende et par manchetter på og sætter hende fast til korset med ryggen til. Det første jeg ville var at finde ud af hvordan hun tog i mod strømmen så jeg tog et af de glas der ikke har den mest skærende smerte og på lav styrke og så skulle der kigges kropssprog og det var ret tydelig da jeg lige fik skruet styrken lidt op.

Vi fik afprøvet flere af de muligheder der er med en Wiolet Wand, men nogle gange får man bare lyst til noget andet og piskene i min taske skreg næsten efter at blive luftet og slavinden havde givet udtryk for at hvis der var andet jeg ville bruge hende til var det fint for hende. Jeg gik i gang med pisken og fik hurtig en fornemmelse af at hun godt kunne tage fra og at hun bestemt kunne lide det.

Vi var i gennem det meste af tasken inden knæene blev bløde og hun gled i subspace og hun endte på gulvet og jeg lagde mig sammen med hende efter lidt tid kom hun tilbage og vi fik snakket lidt.


Vi gik ud i det åbne og var åbenbart ikke de eneste i klubben. Vi hygge snakkede med de andre, med slavinden ved min fod, vi leget lidt med BC og lussinger og lidt i noget gabestok osv og aften gik og noget af natten. og det hele endte med at vi kørte hjem til hende og sov.


Og vi har sovet sammen siden.

Efterlad en kommentar