Sådan Startede det.

Hvordan startede det hele...?

Jeg var ca 16 år og havde været i byen med en af gutterne og han var i løbet af aftenen gået hjem med en moden kvinde (ca 23-24 år) og da de var godt igang i soveværelset og han var ved at tage hende bagfra, så ville hun ha' ham til at smække hende på numsen, men det var slet ikke ham.


Da vi talte sammen dagen efter, fortæller han så om hans oplevelser og jeg tænkte YES mand. Men jeg når heldigvis ikke at sige noget før han giver tydeligt udtryk for, at han synes at det var sygt og han var stoppet med det samme og var taget hjem.

Det var mit første kig på BDSM og Dominans.

Derefter brugte jeg nogle år på at finde ud af det der sex og ikke mindst Dominans. Det er altid faldet mig naturlig at være den styrende og bevarer kontrolle. Og det virkede bestemt ikke til at de kvinder jeg havde fornøjelsen af havde noget imod det. Men det var svært at komme videre og jeg var nok heller ikke så bevidst om hvad det var jeg ville eller tændte på.


Det brugte jeg nogle år på at finde ud af og afprøve med nogle der var mindre vidende end jeg selv.

Men midt i tyverne mødte jeg en kvinde der var 5-6 år ældre end jeg og hun havde tydeligt lyster i retning af at være sub, den gang var jeg ikke helt klar over hvad det hed, men jeg kunne godt mærke at forholdet gav mig noget jeg kunne lide.

Sammen med hende fik jeg udforsket en del på sex siden og blev mere bevist om hvad retning jeg synes var fræk og jeg gerne ville i, det var vi desværre ikke helt enig om, men vi fik det til at virke, men efter nogle år måtte vi gå hver til vores.

Det var her det fik fart på, jeg lavede en profil på scor jeg meldte mig ind i SMil og havde fornøjelsen af en del kvinder hvor aftalen var er det skulle handle om Sm og ikke så meget sex og at jeg ikke havde så stor erfaring, men der var en del fantastiske kvinder der gad ligge krop til min udforsken af Sm.

Efterlad en kommentar