Orgasme pisken

Jeg fremstille selv de piske jeg sælger på min shop og når jeg laver en ny pisk så bruger jeg noget tid på at afprøve og udvikle pisken.

Da jeg arbejdede med The Fist var ideen, at lave en tung pisk der ikke var for stor og lang. Desuden skulle den være nem at styre, men som skulle kunne gå rigtig dybt og føles i retning af en knytnæve i slaget Jeg lavede et par udgaver og gik i gang med at afprøve dem og her gik det op for mig, at jeg havde fundet noget der kunne noget andet end det man havde set før...

Kvinden der var modtager fik en nydelse jeg ikke havde set i det omfang før, efter lidt samtale fandt jeg ud af at den måde jeg ramte hende på gav vibrationer i klitoris, men der mangletde lidt inden det kunne fører til orgasme..

Jeg arbejdede med teknikken og fandt ud af at der var flere ting der var i spil, man skulle slå fra den rigtige retning, slaget skal komme fra hovedhøjde og i en vinkel af ca. 45 grader og så skal den ramme lige under halebenet og rammer med så stor en del af snerterne som muligt. Men det er heller ikke helt uvæsentligt hvordan modtageren står.  Det gør opgaven lidt lettere hvis modtageren stritter med numsen og skyder lænden ned i mod gulvet.


Så slår man i et frisk tempo, det her virker ikke på alle, man skal, som modtager være lidt i kontakt med sin klitoris. Men jo mere i kontakt man er med den, jo hurtigere går det.


Så tænker du, at det kan ikke lade sig gøre eller så skal man øve sig med en pisk i mange år inden man kan. Men nej med en kort instruks  på ca 5 min vil de fleste kunne få noget rigtig godt ud af det..

Du kan se nogle andre piske her, og her ser du vores flogger.

Tags : Orgasmepisk, Pisk

Efterlad en kommentar