PRETTY LOVE - MAGIC TONGUE

Producenter:

Verdens bedste oralsex simulator for kvinder, er med denne Magic Tongue fra Pretty Love. Her får du det ultimative sexlegetøj, for den der elsker oralsex. Denne frække simulator, byder på 10 lækre tunger, der ”slikker” dig til utrolige orgasmer. Hvem elsker ikke oralsex? Med Magic Tongue, kan man få lækker oralsex uanset hvor man er – eller hvornår man har lyst.

499,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Kombiner G-punkts vibrationer med "oral-sex"

Den har en masse bløde lækre ”tunger”, der vil stimulere dig – disse er lavet af silikone. Har du ikke prøvet dette sexlegetøj endnu så har du virkelig gået glip af noget! Med et spinnende hjul på den udvendige arm med 4 rotationstilstande til at piske din klitoris til ekstase med dens bløde silikone tunger. Nyd det silkebløde indsættelige skaft, der har en buet spids for en ubesværet G-punktsmassage. 7 vibrationstilstande lader dig skalere dine fornøjelsesflyvninger mod et fristende klimaks.

Hvordan får jeg mest ud af Magic Tongue

Vi anbefaler, at du bruger vandbaseret glidecreme, da det vil forstærke oplevelsen af simulationen. Det vil føles mere ægte. Se vores udvalg her.

G-punkt vibrator klitoris stimulering