Flogger sæt

Vores kategori af Piske og Flogger Sæt giver dig mulighed for at udforske en bred vifte af stimulering og intensitet i dine BDSM-lege. Disse sæt er sammensat af forskellige typer af piske og flogger, der giver dig variation og mulighed for at tilpasse din oplevelse efter dine præferencer og ønskede niveau af intensitet.

Aktive filtre

Soveværelsessættet |...

799,20 kr.

Soveværelsessættet perfekt til soveværelset og begynderen

Sættet består af en Easy Heat som er en god opvarmer, der har en god størrelse og vil kunne håndteres af alle.

Easy Heat kile er pisken med mere tyngde, der slår dybere og vil typisk være den pisk man bruger som nr. 2.

I sættet er der også en intimpisk, som er god intimt, men også på resten af kroppen, især på mindre muskelgrupper.

Made by Lei

BDSM Masters Whip sæt Piske Flogger -148,00 kr.

Large Skindflogger Sæt...

850,40 kr.
998,40 kr.

Masters Whip sæt

er to store tunge piske, som virkelig kan flytte noget hud. Sættet indeholder både en opvarmer og en kile pisk. Dette sæt er primært til den øvede Sadist, der elsker kvalitet. Alle piske laves i kraftig holdbar kvalitet på eget værksted. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes i vores sexshop!
Made by Lei

"Dicte" Sættet -119,00 kr.
  • På tilbud!

"Dicte" Sættet (Læder Piske)

520,20 kr.
639,20 kr.

Dicte fra TV serien 

Sættet består af to forskellige piske, Easy Heat Kort og Easy Heat Kile, de er med i 3. afsnit af Dicte. Hvor vi var konsulenter på SM delen.
De er så nemme at lære at bruge, at vi kunne lære skuespilleren at bruge dem på få minutter så det ser overbevisende  ud.
og sådan vil det også være for dig der skal bruge dem rigtig.. så det også føles overbevisende for modtagerne. 

Made by Lei

Orgasmesættet

1.317,60 kr.

Består af 

  • The Slap
  • The Blow
  • The Fist

The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen 
The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler 

The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

Intim sættet

399,20 kr.

Piske sæt.

Selv om dette sæt hedder intim sættet so kan det bruges over hele kroppen, de to piske er en opvarmer og en der er noget tunger. 

et godt sæt hvis man ikke helt ved hvad man skal starte med at købe og gerne vil afprøve piskens univers. og med disse to kan man nemt få noget rigtig lækkert ud af det. 

Sættet indeholder:

Double Trouble

1.439,20 kr.

Fordobl styrke og stil med Double Trouble! Double Trouble-piskesættet er kun tilgængeligt som et samlet køb.

BDSM piske sæt og flogger sæt

Vi har sammensat nogle piske i sæt, som vi mener passer godt sammen.

Her er Flogger og piskei mange størrelser og former. Lige fra den helt lille intim pisk til den store to-hånds piske. På smerte siden kan de alt fra helt yderst i huden til helt ind i knoglen. Der er piske for helt nye til meget erfarne. Alt hvad du ser i mappen er håndlavet på eget værksted og i Danmark - af de bedste danske råvarer - de er lavet til at blive brugt. og vi udvikler hele tiden nye piske og piske sæt. og det er både til den dybe smerte og til overflade smerten. 

Piskene er sammensat for at gøre det nemmere for dig, at finde lige de piske der passer til dine behov og lyster. om du er ny og skal købe dine første piske eller du erfaren og skal ha supleret op på dem du har i forvejen, så har vi helt sikkert noget du kan bruge. BDSM piske er vores store pasion 

Det at finde den/de helt rigtige piske kan være svært, men vi hjælper meget gerne.

Det er en god ide at gøre op med dig selv, hvor meget du har prøvet og hvor vil du hen med det.Så det kan anbefales, at læse hvad andre har skrevet om de piske du kigger på.Nogle gange er det bare fedt at man kan købe et sæt der høre sammen, hvor man ved at de kan og man ikke skal tænke så meget over hvordan man skal sammen sætte piskene.

Danmarks største udvalg i ridepiske og piskesæt

Vi har piske sæt til nye og til øvede vi har lange og korte sæt. det er kun din fantasi der sætter grænsen.

Det er ikke så tit at en pisk kan gøre det, der skal typisk flere piske til. der for har vi lavet nogle sæt. sådan man har et lille udvalg. alle vores piske kan noget forskældigt og giver forskældige følelser, og arbejder man så lidt med dem kan man nemt udvikle nye teknikker sådan man kan få endnu mere ud af det. Det er nemt at finde en piske når man sælger dem i sæt sådan at man ikke skal sidde og finde lige de to man skal starte med, 

Ridepiske til sm og bdsm

Et piske sæt er et sæt vi har sammen sat af piske vi synes passer godt samme, og med godt sammen mener vi at den ene er en udvikling af den anden, sådan det typisk er en opvarmer og en der er lidt tunger og en der er lidt tunger endnu osv. sådan at man kan blive ved med at udvikle legeren. og ikke gå i stå fordi det er svært at finde ud af hvad man skal og hvad man ikke skal, så det er en super måde at komme i gang. de piske sæt vi har er lavet på vores værksted og det gør at vi kan udvikle og forandre tingene som vi har lyst til, og at der ikke er de store begrensninger. Piske indgår for det meste i legen med SM og da også andre dele af BDSM.

Vores udvalg af Piske og Flogger Sæt er nøje udvalgt for deres kvalitet, holdbarhed og effektivitet. Hvert sæt er sammensat med fokus på at levere en alsidig og intens oplevelse, hvor du kan skabe variation og intensitet i dine BDSM-lege.

Uanset om du foretrækker korte piske til præcise slag eller lange flogger til brede strøg, vil vores Piske og Flogger Sæt give dig mulighed for at udforske forskellige niveauer af stimulering og intensitet.

Udforsk variationen og intensiteten af vores udvalg af Piske og Flogger Sæt. Skab en unik oplevelse af dominans, smerte og nydelse i dine BDSM-lege ved at kombinere forskellige typer af piske og flogger i dit sæt.

Vælg et Piske og Flogger Sæt fra vores udvalg i dag og skab variation og intensitet i dine BDSM-lege. Lad sættene være dine redskaber til at udforske og tilpasse din oplevelse efter dine ønsker og behov. Opnå nydelse, dominans og pirrende stimulation med vores Piske og Flogger Sæt, og skab uforglemmelige øjeblikke af intensitet i dine BDSM-lege.

Hvorfor vælge et piske sæt?
   

Du skal vælge et piske sæt, fordi du her for piske du kan bruge sammen, som stiger i intensiteten og er du nyere til BDSM, så vil du kunne komme rigtig langt med sådan et sæt

Hvilket piske sæt skal jeg vælge når jeg er ny?
   

Så skal du vælge enten vores intim piske sæt eller vores soveværelses sæt

Hvilket piske sæt er for øvede?
   

Hvis du har lidt erfaring med BDSM og gerne vil udvide din samling, så skal du vælge Masters Whip sættet