Flogger serie

Vores piske serie giver dig mulighed for at udforske en bred vifte af piske, der er skabt specielt til BDSM-lege. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil vores piske serie give dig mulighed for at opnå den ønskede stimulering, smerte og dominans i dine lege.

Vores piske serie omfatter forskellige stilarter, materialer og længder, der passer til forskellige præferencer og ønsker. Uanset om du foretrækker læder, latex, flettede reb eller andre materialer, kan du finde den rette pisk til at skabe den ønskede effekt og stil i dine BDSM-lege.

Aktive filtre

Heavy Rubber Whip, gummi pisk

359,20 kr.

Heavy rubber whip

er en fantastisk håndlavet gummi pisk, som på en varm krop har en super god effekt, der går dybt i musklen, perfekt til en god endefuld. Snerterne er 30 cm. og af gummisnører på 10x2 mm. Nem at bruge og få fornøjelse af. Har ikke den "skærende" fornemmelse i huden, som flere gummipiske. Brug den med vores andet sexlegetøj!

Længde: 50cm.
Håndtag: 20cm.

Made by Lei

Large Gummi Flogger -Medusa...

439,20 kr.

Medusa

er en fantastisk pisk, som på en varm krop har en super effekt, da den går dybt i musklen og giver din hud en stor smerte. Medusa , da den går dybt i musklen. Se vores andet sexlegetøj på webshoppen!

65 cm lang
25 cm. er håndtag (delvist er gummibelagt - Bedre greb)
Snerterne er 40 cm. lange og er af 4 mm. gummisnører.

Made by Lei

The Fist/ Orgasme flogger...

479,20 kr.

Orgasme pisken

Med den rette viden og teknik kan man med ca. 10 slag slå en kvinde til orgasme.

Den er en 50 cm. lang flogger, der har et 20 cm. langt  gummibelagt håndtag. Snerterne er 30 cm. lange og de er skåret af kraftig møbelskind, snerterne er skåret som kiler, hvilket giver enderne en god tyngde.
Pisken er håndlavet og i Dansk høj kvalitet. Benyt den sammen med vores andre sexlegetøj!

Made by Lei

Large Kernelæder flogger...

439,20 kr.

Master's Whip

er en stor tung pisk der primært mærkes i huden og giver smerter. Snerterne er 40 cm. skåret af kernelæder med en en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk det mærkes mest i huden. Håndlavet Dansk kvalitets pisk der, hvis du behandler den ordentligt, kan holde i mange år. Benyt den sammen med andet SM sexlegetøj fra vores webshop!

Længde: 65cm.
Håndtag: 25cm.

Made by Lei

Medium Gummi flogger -Easy...

319,20 kr.

Easy Heat er en gummi pisk

med en god tyngde, hvilket vil sige, at den går i musklen, men som de fleste gummipiske bider den også lidt i huden. En lidt mere pladskrævende pisk, der kan give meget glæde i lang tid. Også denne pisk er lavet på eget værksted af erfaren bruger, så kvaliteten er utroligt høj, ligesom med vores andet sexlegetøj! Benyttes med fordel, sammen med reb!

Made by Lei

Intimpisk, lang

199,20 kr.

Lang intim sex pisk

er en lille handy pisk, som kan bruges på hele kroppen. 

30 cm. snerter skåret af blødt møbel skind. Kan med fordel bruges til opvarmnings pisk. Både for de øvede og nybegynderen er denne flogger et godt og sikkert valg. Kan fåes i flere faver. Naturligvis håndlavet Dansk kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med andet sexlegetøj, som fx. reb!

Længde: 50cm. 
Håndtag: 20cm. 

Made by Lei

Large Skindflogger -Masters...

535,20 kr.

Masters Whip

er en pisk som rammer tungt og går dybt i ind musklen.

Snerterne er 40 cm. skåret i kraftigt skind og har en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk der mærkes mest i huden. Denne flogger er lidt pladskrævende og lidt tungere end andre sex piske. Pisken har et godt greb! Kan med fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, for en bedre oplevelse!

Længde: 70cm. 
Håndtag: 30cm. 

Made by Lei

Medusa (sort håndtag) Gummi...

375,20 kr.

Medusa Gummi pisk

Snerterne er 30 cm. og består af 4 mm. gummisnører. Det er en fantastisk pisk, som på en varm krop har en super god effekt. Nem at styre, men den er også tung og giver effekt derefter. Gummipisk med mange muligheder for anvendelse. Alle vores floggere er i den højeste kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med vores andet sexlegetøj, for en bedre oplevelse!

Made by Lei

Medium Skind flogger -Easy...

359,20 kr.

Easy Heat flogger

 med snerter på 40 cm. Der er ca. 45 snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtigt kan kæle for huden. Nem at håndtere og du får utroligt meget sex pisk for pengene. Benyttes med fordel, sammen med gagballs eller andet sexlegetøj!

Længde: 60cm
Håndtag: 20cm

Made by Lei

Large Skind flogger...

479,20 kr.

Masters Whip er en god og tung opvarmningspisk

til de fantasifulde lege. 
På Masters Whip er der lagt en gummi belægning på håndtaget for et bedre greb. Snerterne udgør 50 cm, en god opvarmer. Benyt den med vores andet sexlegetøj!

Længden: 80cm
Håndtag: 30cm

 Made by Lei

Large Gummi Flogger -Medusa...

359,20 kr.

Medusa er en kort gummi pisk

med snerter på 35 cm. Der er ca. 25 snerter i 4 mm. gummisnøre. Gummipisken er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Perfekt til en opvarmet numse...som alligevel behøver lidt slag! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gasmasker eller gagballs!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Medium Kernelæder flogger...

319,20 kr.

Kernelæder flogger 

Easy Heat er en kort kærnelæder pisk med snerter på 35 cm. Det er snerter som er skåret af kærnelæder i 4 x 4 mm., hvilket vil sige, at den er lavet til smerte i huden. Kan med fordel benyttes sammen med vores gagballs eller gasmasker, for at gøre legen i soveværelset eller kælderen lidt sjovere!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Medium Skind flogger -Easy...

343,20 kr.

Easy Heat er en læderpisk

med snerter på 35cm. Der er ca. 30 kraftige snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtig kan kæle for huden. Den er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Der er rigtig meget lyd i denne pisk, så den er super god på en ny m'er. Køb den sammen med vores gasmasker eller gagballs!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Flogger Intimpisk

159,20 kr.

lille fin intimpisk

der kan bruges over hele kroppen. Skindet kæler for huden, og kan give både bløde og hårde slag, men kan også bruges til forførende lege, hvor snerterne stryges over huden. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, eller med vores masker og gagballs!

Made by Lei

Klar Gummi Flogger -The Cutter

399,20 kr.

The Cutter pisk

hedder denne pisk, fordi den skærer i huden. Men kun lige i overhuden og på en meget varm numse. Giver en behagelig følelse for din slave, samtidig med at den giver en en god optakt til den videre leg! Et fantastisk redskab til de mere ekstreme SM-brugere! Kan med fordel benyttes med vores andet pisk og sexlegetøj!

Made by Lei

Skind Flogger -Olivia(Fra...

439,20 kr.

Olivia fra TV programmet Olivia og sexmyterne 


Vi har haft fornøjelen af at have besøg af Olivia og et tv hold hvor vi blandt andet har fremstillet en pisk der passer til Olivia.

Så hun kan give kvinder orgasme med den, det er en udgave af The Fist i et tynder håndtag og med lidt mindre snerter så den er nemmere at svinge.
Olivia har afprøvet den og hun har givet hendes første orgasme med den.

The Fist, Large

599,20 kr.

The Fist Large

Her er den største og tungeste pisk vi laver. Modellen er absolut ikke for novicer. Lædersnerterne er i kraftigt læder og giver slaget stor tyngde. Dette er en pisk der udelukkende bliver produceret hos Sadistenstoolbox.dk og da vi kun laver ganske få, er det den perfekte læderpisk til Sadister med sans for kvalitet og luksus.

Leveres uden kugle i enden.

Made by Lei

Large Gummi Flogger -Den...

359,20 kr.

Den Nihalede Gummipisk

har 8 kraftige gummisnerter. En meget spændende gummipisk, som med sin megen tyngde, giver en endefuld ud over det sædvanlige. Kan benyttes af både nye og erfarene indenfor området. Kan både bruges til mænd og kvinder, til en smæk som nydelse eller som straf. Giver en intens oplevelse og bør benyttes med vores andet sexlegetøj som fx. gasmaske eller gagball!

Made by Lei

Readhead gummi pisk til en god endefuld fra din SM shop -100,00 kr.

Medium PVC Flogger -Redhead

219,20 kr.
319,20 kr.

Redhead

har 100 røde snerter. Denne gummi pisk bør være en del af alle SM-hjems SM-udstyr. Denne pisk er til forkælelse og giver en god oplevelse for begge parter. Pisken kan bruges  over hele kroppen Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes på vores sex shop! Pisk som alle kan bruge

Made by Lei

Small Kernelæder Flogger...

199,20 kr.

Red Devil

er en pisk der efterlader smerten i huden. Pisken kan en del mere end man lige tror. Den efterlader en lille smerte i huden og er let at benytte i SM-legen. Den er derfor ideel til nye udforskere i SM-verdenen, men kan også sagtens benyttes af erfarene. Pisken kan med stor fordel, bruges sammen med vores masker eller gagballs, for bedre effekt!

Tung Kernelæder Flogger...

479,20 kr.

Kæledæggen aka Minibussen

. Meget hårdtslående pisk! At blive ramt af den føles som at blive kørt over af en mini bus. Denne læderpisk er tung og har snerter der er lavet i tykt kernelæder, men er overfladebehandlet så det føles meget blødere end kernelæder normalt er. Meget hårdtslående pisk. Ikke anbefalet til nybegynderen. Benyt den med fordel, sammen med vores masker eller gagballs!


Made by Lei

Soveværelsessættet |...

799,20 kr.

Soveværelsessættet perfekt til soveværelset og begynderen

Sættet består af en Easy Heat som er en god opvarmer, der har en god størrelse og vil kunne håndteres af alle.

Easy Heat kile er pisken med mere tyngde, der slår dybere og vil typisk være den pisk man bruger som nr. 2.

I sættet er der også en intimpisk, som er god intimt, men også på resten af kroppen, især på mindre muskelgrupper.

Made by Lei

BDSM Masters Whip sæt Piske Flogger -148,00 kr.

Large Skindflogger Sæt...

850,40 kr.
998,40 kr.

Masters Whip sæt

er to store tunge piske, som virkelig kan flytte noget hud. Sættet indeholder både en opvarmer og en kile pisk. Dette sæt er primært til den øvede Sadist, der elsker kvalitet. Alle piske laves i kraftig holdbar kvalitet på eget værksted. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes i vores sexshop!
Made by Lei

Large Skind flogger...

519,20 kr.

Masters Whip kile

til når huden er varm. En lang læderpisk i allerhøjeste kvalitet. Perfekt til den øvede Sadist / Dominant. Denne pisk kræver god plads og øvelse for at kunne være til fornøjelse for begge parter. På grund af en let gummibelægning har man et fantastisk godt greb om pisken, så længde og tyngde aldrig giver problemer ift grebet. Bruges optimalt på en varm muskel.


Made by Lei

Dobbelt dækker bussen...

639,20 kr.

En pisk lavet i kernelæder med et håndtag på 25 cm. og snerter på 40 cm.. Snerterne er skåret som kiler af 6 mm. kernelæder. I det område der rammer huden er snerterne 4 cm. brede og 6 mm. tykke. Overfladen er behandlet sådan, at læderet ikke klasker. Denne flogger kan absolut ikke anbefales til nybegyndere. Pisken er meget tung for både giver og modtager og kræver derfor lidt øvelse.

Made by Lei

"Dicte" Sættet -119,00 kr.
  • På tilbud!

"Dicte" Sættet (Læder Piske)

520,20 kr.
639,20 kr.

Dicte fra TV serien 

Sættet består af to forskellige piske, Easy Heat Kort og Easy Heat Kile, de er med i 3. afsnit af Dicte. Hvor vi var konsulenter på SM delen.
De er så nemme at lære at bruge, at vi kunne lære skuespilleren at bruge dem på få minutter så det ser overbevisende  ud.
og sådan vil det også være for dig der skal bruge dem rigtig.. så det også føles overbevisende for modtagerne. 

Made by Lei

Vandbøffel pisken (Læder...

599,20 kr.

Vandbøffel pisken (Læder flogger af vandbøffel skind)

En fantastisk flogger laveet at Vandbøffelskind som er et super spændende skind, der på overfladen føles blød og lækker men ...

The Slap (opvarmer pisk)

399,20 kr.

Din Indgang til En Ny Verden af Sensuel Nydelse

Velkommen til en spændende ny verden, hvor sensualitet og lidenskab mødes. Med The Slap, en opvarmende pisk fra orgasmesættet, bliver dine erotiske oplevelser løftet til nye højder. Dette er mere end bare et sexlegetøj; det er din billet til en ukendt verden, der venter på at blive udforsket.

Du kan med fordel bruge denne pisk efter the slap

Medium Skind flogger -Easy...

399,20 kr.

Easy Heat Kile Lang er pisken man typisk bruger, efter man har varmet det område op man har tænkt sig at bruge. En pisk med et noget tunger slag end en opvarmer pisk.

Den er rigtig god til de dybe slag hvor man forplanter smerten ned i musklen.

Kædepisk

479,20 kr.

Lækker kædepisk med 16 kæder

Kæde pisken kan noget andet en de fleste forestiller sig, hjernen sige til en at det slår alt i stykker og rykker huden af. Og det er rigtig langt fra sandheden, Sandheden er at der lander rigtig tungt og man skal passe på med hvor på kroppen man slår med den.

Orgasmesættet

1.317,60 kr.

Består af 

  • The Slap
  • The Blow
  • The Fist

The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen 
The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler 

The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

Deep Impact
  • På tilbud!

Deep Impact

599,20 kr.

En pisk som lever op til sit navn!

Snerterne er skåret som kiler og den er både tung at modtage og slå med.

Snerterne er lidt over det dobbelte af håndtaget men det betyder ikke så meget på denne pisk da snerterne er så tunge som de er.
Den kan virkelig flytte noget hud og muskel også uden at toppen bliver træt i armen.
det bliver manges afslutter pisk 

Grøn Skind Flogger -Miss Green

399,20 kr.

Denne flogger er en god begynder og opvarmer pisk

, som giver en lidt prikkende fornemmelse uden at det gør for ondt. Den kan noget som ingen af vores andre piske kan, den er meget pirrende. Denne flogger består af en masse lange, tynde snerter, der gør at den kan bruges flere steder på kroppen. På numsen er den meget mild, men hvis den bruges på de lidt mere følsomme områder.

Chester -50,00 kr.
  • På tilbud!

Chesterfild Farvet skind...

349,20 kr.
399,20 kr.

Skind pisk til opvarmning 

Gammel engelsk Herre værelse er med denne opvarmer pisk taget med i spankings rummet.  Pisken har er mange snerter, der er tyndt skåret og det giver en blød og lækker men effektiv pisk. Der er dejlig og nem at svinge med, men også dejlig for modtageren og den giver hurtig varme i kroppen. En pisk der giver en god varme og så er den smuk
Der er andre piske i vores SM shop

Intim sættet

399,20 kr.

Piske sæt.

Selv om dette sæt hedder intim sættet so kan det bruges over hele kroppen, de to piske er en opvarmer og en der er noget tunger. 

et godt sæt hvis man ikke helt ved hvad man skal starte med at købe og gerne vil afprøve piskens univers. og med disse to kan man nemt få noget rigtig lækkert ud af det. 

Sættet indeholder:

Tung Intim Pisk

239,20 kr.

Intimepisk der kan lidt mere 

Pisken går rigtig godt sammen med den lange intime pisk som bruges som opvarmer og denne som den lidt tunger man bruger efter huden er varm, 
den kan naturligvis også bruges intimt men man skal være obs på at den er tung i slaget.

Mini Gummi Flogger -The...

199,20 kr.

The Track mini gummi pisk flogger 

Uanset om du er på udkig efter en måde at krydre dit sexliv på, eller bare ønsker at udforske dine egne grænser, er The Track Mini Gummi Pisk det perfekte valg. Med sin lille størrelse og store virkning, er denne pisk designet til at give dig en intens og uforglemmelig oplevelse.

Loke

399,20 kr.

Loke - Håndlavet Pisk til Intense Slag

Loke en de tunge piske. tykt læder snerterne er ca 45 cm og på ca 35 cm håndtag den er ret nem at bruge og med en meget lille indsats kan man virkelig få noget kraft i den. Snerterne vil holde sig samlet og ramme på et lille område og den store kraft vil gøre den skaber en dyb smerte

Nidhug

239,20 kr.

Nidhug Paddle - Håndlavet Paddle til Intense Sensationer

Nidhug lang slank paddle med et håndtag på ca 35 cm og en snert på ca 40 cm i klar PVC med spaltet ende som en slange tunge de to spidsser kan meget nemt lave hul i huden. det lange håndtag gør at der virkelig kommer noget kraft i den.

Verdande

359,20 kr.

Verdande - Håndlavet Pisk til Intens Opvarmning

Verdande er at kigge på en opvarmer, men det lange slanke håndtag på ca 35 cm og de 50 cm lange snerter af skind gør at den bliver meget mere end en opvarmer, fordi man kan få rigtig meget kraft på i svinget. den holder sig rigtig fint samlet så den rammer på et smalt område. vildt spændende pisk med mange muligheder 

Brage

319,20 kr.

Brage - Håndlavet Flogger til Intens Hudsmerte

Huden bliver påvirket her, den ca 35 cm håndtag og ca 50 cm lange kernelæder snerter giver en lynhurtig pisk. denne skal man ikke arbejde for at få til at mærkes nermer det modsatte men skal holde lidt igen på den. det lange slanke håndtag giver den virkelig noget hastighed. en vildt spændende pisk

Slid

319,20 kr.

Flogger fra den nordiske mytologi

Slid er en udgave af The Cutte men denne er der noget mere kraft i pga det lange slanke håndtag på ca 35 cm og snerter er ca 40 cm den er super hurtig at sving og det giver den noget kraft som vi ikke har lavet før. en spændende pisk til dem der tænder på der går hul på huden.

Floggeren Sleipner

479,20 kr.

Sleipner Flogger - Håndlavet Flogger til Intens Påvirkning

Denne pisk har et godt spark, skindet er et tykt elg skind som giver det tunge slag. håndtaget er ca 35 cm og snerterne ca det samme. det lange slanke håndtag gør at der er fart på og den er rigtig hurtig at bruge. og hastigheden gør at den lander noget tunger end man forventer. de 8 snerter åbner sig ikke så meget op med den rette teknik

Piske Serie: Udforsk Mangfoldigheden af Piske til BDSM-Lege

Velkommen til vores serie af håndlavede piske, der er skabt med fokus på ensartethed og kvalitet. Disse piske er designet til at give dig en ekstraordinær BDSM-oplevelse, hvor du kan nyde præcis den samme længde og følelse i hvert slag. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil vores håndlavede piske i serie opfylde dine behov og ønsker. mange flere Flogger og piske her

Ensartethed og Præcision

Vores håndlavede piske i serie er lavet af erfarne håndværkere, der har specialiseret sig i at skabe ensartede og præcise produkter. Hver pisk er omhyggeligt fremstillet med nøje udvalgte materialer for at sikre den samme længde og balance. Du kan forvente en konsistent oplevelse, hvor hvert slag føles nøjagtigt som det foregående.

Kvalitetsmaterialer og Holdbarhed

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet til vores håndlavede piske i serie. Disse materialer er udvalgt med fokus på holdbarhed og komfort. Du kan være sikker på, at vores piske er designet til at modstå gentagen brug og give dig mange timers glæde og stimulation.

Tilpasset til Præference

Selvom vores håndlavede piske i serie har samme længde, betyder det ikke, at de er ens i alle aspekter. Vi tilbyder stadig forskellige materialer, teksturer og fleksibilitet, så du kan finde den pisk, der bedst passer til dine præferencer. Uanset om du foretrækker en blødere pisk til sensuel stimulation eller en mere intens pisk til dominans og submission, vil vores serie af håndlavede piske give dig mulighed for at finde den rette balance.

Oplev Konsistent Kvalitet med Vores Håndlavede Piske i Serie

Nyd en oplevelse af konsekvent kvalitet og ensartethed med vores serie af håndlavede piske. Uanset om du ønsker at udforske BDSM som en enkeltstående individuel eller som et par, vil vores piske give dig mulighed for at skabe intense og tilfredsstillende oplevelser. Besøg os i dag for at opdage vores udvalg af håndlavede piske i serie og lad dig fordybe i en verden af sensuel nydelse og dominans.