Flogger til overfladesmerte

Vores kategori af Piske til Overfladesmerte er dedikeret til at tilbyde sanselig stimulation og sensation play for de, der søger en lettere form for smerte og intensitet i deres BDSM-lege. Disse piske er designet til at levere pirrende slag og forførende berøringer, der vækker sanserne og skaber en unik oplevelse af nydelse.

Aktive filtre

Small Kernelæder Flogger...

199,20 kr.

Red Devil

er en pisk der efterlader smerten i huden. Pisken kan en del mere end man lige tror. Den efterlader en lille smerte i huden og er let at benytte i SM-legen. Den er derfor ideel til nye udforskere i SM-verdenen, men kan også sagtens benyttes af erfarene. Pisken kan med stor fordel, bruges sammen med vores masker eller gagballs, for bedre effekt!

Readhead gummi pisk til en god endefuld fra din SM shop -100,00 kr.

Medium PVC Flogger -Redhead

219,20 kr.
319,20 kr.

Redhead

har 100 røde snerter. Denne gummi pisk bør være en del af alle SM-hjems SM-udstyr. Denne pisk er til forkælelse og giver en god oplevelse for begge parter. Pisken kan bruges  over hele kroppen Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes på vores sex shop! Pisk som alle kan bruge

Made by Lei

Medium Kernelæder flogger...

319,20 kr.

Kernelæder flogger 

Easy Heat er en kort kærnelæder pisk med snerter på 35 cm. Det er snerter som er skåret af kærnelæder i 4 x 4 mm., hvilket vil sige, at den er lavet til smerte i huden. Kan med fordel benyttes sammen med vores gagballs eller gasmasker, for at gøre legen i soveværelset eller kælderen lidt sjovere!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Medium Gummi flogger -Easy...

319,20 kr.

Easy Heat er en gummi pisk

med en god tyngde, hvilket vil sige, at den går i musklen, men som de fleste gummipiske bider den også lidt i huden. En lidt mere pladskrævende pisk, der kan give meget glæde i lang tid. Også denne pisk er lavet på eget værksted af erfaren bruger, så kvaliteten er utroligt høj, ligesom med vores andet sexlegetøj! Benyttes med fordel, sammen med reb!

Made by Lei

Large Kernelæder flogger...

439,20 kr.

Master's Whip

er en stor tung pisk der primært mærkes i huden og giver smerter. Snerterne er 40 cm. skåret af kernelæder med en en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk det mærkes mest i huden. Håndlavet Dansk kvalitets pisk der, hvis du behandler den ordentligt, kan holde i mange år. Benyt den sammen med andet SM sexlegetøj fra vores webshop!

Længde: 65cm.
Håndtag: 25cm.

Made by Lei

Klar Gummi Flogger -The Cutter

399,20 kr.

The Cutter pisk

hedder denne pisk, fordi den skærer i huden. Men kun lige i overhuden og på en meget varm numse. Giver en behagelig følelse for din slave, samtidig med at den giver en en god optakt til den videre leg! Et fantastisk redskab til de mere ekstreme SM-brugere! Kan med fordel benyttes med vores andet pisk og sexlegetøj!

Made by Lei

Dragon Tail Whip -120CM

399,20 kr.

Stor virkning på kort tid 

The Dragon Tail Whip - hvis man gerne vil starte med at bruge en singeltail, er det her en godt sted at starte. Den er ret nem at komme i gang med, og den laver ikke hul på modtageren. Når det er sagt vil jeg så også sige, at der nu er stor kraft i den.

Made by Lei

Gummi flogger -The Track

359,20 kr.

The Track gummi pisk 

her er der tale om en pisk der ondt og så ikke kræver det store arbejde af den der svinger pisken, men til gengæld kræver den en del arbejde af modtagerne hvis man slår ret hårdt med den.
Jeg er ret sikker på at man vil kunne efterlade mærker på huden med denne fine pisk 

Kernelæder Flogger -Dr. Friis

359,20 kr.

Pisk til Hudsmerte 


Håndtag på ca 30 cm og snerter på ca 40 cm der er 4 af dem på 5x5 mm spændende pisk 

Smerten kan helbrede alle sygdomme. en pisk der med meget lille indsats kan give stor smerte. Pisken er noget hardcore

Jutereb Flogger -Burning Rope

279,20 kr.

Reb pisk

lækker pisk med Jute reb som snerter hvor der er bundet en lille knude for enden så man rigtig kan mærke den.
Rebene giver en brandene fornemmelse efter slaget der af navnet. men skal ikke arbejde ret meget med denne pisk for at opnå det man gerne vil.

Heavy Rubber Whip, gummi pisk

359,20 kr.

Heavy rubber whip

er en fantastisk håndlavet gummi pisk, som på en varm krop har en super god effekt, der går dybt i musklen, perfekt til en god endefuld. Snerterne er 30 cm. og af gummisnører på 10x2 mm. Nem at bruge og få fornøjelse af. Har ikke den "skærende" fornemmelse i huden, som flere gummipiske. Brug den med vores andet sexlegetøj!

Længde: 50cm.
Håndtag: 20cm.

Made by Lei

Flogger ophæng -50,00 kr.
  • På tilbud!

Flogger ophæng

69,20 kr.
119,20 kr.

Vores Flogger ophæng er den perfekte løsning til at opbevare din flogger sikkert og inden for rækkevidde. Lavet af holdbart lædermateriale, er vores ophæng designet til at holde din flogger sikkert fastgjort til dit bælte eller enhver anden praktisk placering. Ophæng der passer til vores piske. og den passer til alle tre størrelser håndtag. kan hænges op på en stang eller sættes i et bælte.

Mini Gummi Flogger -The...

199,20 kr.

The Track mini gummi pisk flogger 

Uanset om du er på udkig efter en måde at krydre dit sexliv på, eller bare ønsker at udforske dine egne grænser, er The Track Mini Gummi Pisk det perfekte valg. Med sin lille størrelse og store virkning, er denne pisk designet til at give dig en intens og uforglemmelig oplevelse.

Small Klar Gummi Flogger...

239,20 kr.

Et Lille, Men Effektivt Værktøj til Intim Stimulering

Udforsk nye grænser af intimitet og stimulation med Intim Cutter. Lad dette præcise og alsidige værktøj blive en del af dine intime lege og oplev spændingen og nydelsen det kan tilføre.

Håndlavede Piske og Floggers: En Rejse ind i Overfladesmertens verden

Verden Tag skridtet ind i et univers af håndlavede piske og floggers, designet specifikt til at udforske og nyde overfladesmerte.

Nogle tænder på overflade-/hud-smerte og andre på muskle smerte. I denne kategori har vi fokus på overflade/hud smerten. Men hvad er overflade smerte? det er lidt som at slå med en flad hånd på den bare hud, det giver en sviende fornemmelse, som for mange kan være svært at arbejde med.

Kvalitet og Funktionalitet: Vores Udvalg af Piske til Overfladesmerte

Udforsk vores nøje udvalgte sortiment af piske til overfladesmerte, alle valgt for deres kvalitet, funktionalitet og komfort.

Alle vores Flogger og piske er håndlavede på vores værksted og de er alle lavede med fokus på et eller flere områder.

Piske der udløser hudsmerte et typisk en let pisk eller flogger som de også kaldes. Og slaget man bruger i den forbindelse er lidt som et opvarmer slag dog kan man med fordel trække lidt i slaget så pisken trækker lidt i huden. En hud smerte pisk er typisk lavede at kernelæder eller gummi og det bider eller brander i huden og giver den fantastiske hud, eller overflade smerte.

Overflade/hud smerte kan være svært for mange at arbejde med og man kan der for give modtageren god tid i mellem slagene til at tage slagende ind. Bruger man gummi piske skal man være obs på at gummi kan trække lidt af huden af så efter en del slag får man fornemmelsen af at man er lidt hudløs.

Få de rigtige piske til den rigtige leg, men pas på der ikke kun handler om piske.

En ting er at det gør ondt, men det skal også gøre onde på den rigtige måde. Her snakker vi hud smerte og den har også flere udgaver. en af dem er den der føles som en lussing der giver en svige i huden eller den dybere fra håndklædet der svirper. Gumme giver en type smerte og læder giver en anden. og der er også stor forskæld på om det er tykt eller tyndt.

Skab Dybere Forbindelser med vores Piske til Overfladesmerte

Opdag hvordan vores piske til overfladesmerte kan hjælpe dig med at opbygge dybere og mere intense forbindelser med din partner.

Det at et slag gør ondt i huden og svir kan for mange være svært at arbejde med og gør at man skal kæmpe en del, det kræver også end del af den der svinger pisken, man skal være meget bevist om det tempo man slår i sådan det ikke går for hurtig og modtageren har mulighed for at at arbejde med smerten i mellem slagene, og at man heller ikke slår for langsomt sådan modtagerne kommer til at kede sig. men hvis man øver sig i at læse kropskrog så vil det gøre det nemmere at finde det rette tempo når man pisker. 
Og det vil gøre oplevelsen for begge parter bedre, og så er der naturligvis noget teknik med pisken man med fordel kan lærer.

Vores udvalg af Piske til Overfladesmerte er nøje udvalgt for deres kvalitet og funktionalitet. Materialerne er omhyggeligt valgt for at sikre behagelige og sikre slag. Du kan vælge mellem forskellige piske med forskellige teksturer og fleksibilitet, alt efter dine præferencer og ønskede niveau af stimulering.

Uanset om du ønsker at eksperimentere med lettere slag på forskellige områder af kroppen eller ønsker at udforske sensation play med blide strejf, er vores Piske til Overfladesmerte det ideelle valg. Du kan skabe en sanselig og forførende atmosfære, hvor du og din partner kan udforske grænserne for nydelse og smerte.

Oplev den sensuelle stimulation og nydelsen af overfladesmerte med vores udvalg af Piske til Overfladesmerte. Udforsk variationen i slag og berøringer, og opnå en dybere forbindelse med dine sanser og din partner. Lad fantasien løbe frit og skab uforglemmelige øjeblikke af intensitet og nydelse i dine BDSM-lege.

Vælg en pisk fra vores Piske til Overfladesmerte-kategori i dag og oplev den unikke kombination af stimulation og smerte, der kan bringe dig og din partner tættere på en dybere og mere sensuel forbindelse. Lad dig blive forført af spændingen ved overfladesmerte og opdag nye grænser af sanselig stimulation og oplevelse.

Overfladesmerte flogger og pisk - Her er DK største udvalg af piske.
Hvad er overflade smerte?
   

Overfladesmerte er når det gør mest ondt i huden, og det giver en lidt sviende og brændende smerte

Hvilket materiale er godt til overflade smerte?
   

Det er gummi og PVC, som mange af vores piske til overflade smerte er lavet af.

Hvor kan man købe de bedste piske til overflade smerte?
   

Det kan du her hos os hos Sadistens Toolbox, og vi har et stort udvalg.