Klemmer

Denne kategori dedikeret til at tilfredsstille dine behov for intens nipple play og sensuel smerte. Brystklemmer er et populært redskab inden for BDSM-verdenen, der tilbyder en unik måde at stimulere og dominere brystvorterne på.

Aktive filtre

Klemmer Japanske


103,20 kr.

Japanske klemmer

Finessen ved denne klemme er, at den klemmer forholdsvist blidt - lige indtil man trækker i snoren. Jo mere man trækker, des mere klemmer den. Den er derfor ideelt til dem, som ønsker at prøve grænser af, med hvor meget smerte der kan udstås. Klemmen som alle slaver elsker at hade - Kan med fordel benyttes med vores andet SM sexlegetøj!

Selve klemmen er 9 cm. lang. 

Klemmer med kæde


143,20 kr.

Klemmer med kæde

Stimuler dine brystvorter med disse Tweeter PinchersIdeel til både til dig der er begynder eller til garvede entusiaster. Dette er et must-have i dominans gamet. Kan både benyttes på mænd og kvinder. Benyttes med stor fordel, sammen med vores håndlavede piske eller maske/gagballs, for at få en bedre effekt, under SM-sekvensen. 

Grey Box - 50 Shades of...


279,20 kr.

Grey Box - 50 Shades of Grey Boksen

Pakken indeholder:

1 x Bondage tørklæde (til bindelege).

1 x Håndjern.

1 x Minipisk.

1 x Kæde til brystvorterne (unisex).

1 x Vibrator med batterier.

1 x Analplug.

1 x Penishylster.

1 x Secura dark desire kondomer (3 stk).

1 x Supergleiter glidecreme.

1 x Vokslys.

Brysttvinge og kæde klemme


239,20 kr.

Denne brystkæde er udstyret med skruetvinger der er individuelt justerbare fra løst til fast. Ca. 40 cm lang kæde. Totalvægt 110 g. Sølvfarvet.

Brystvorte sugekopper small


111,20 kr.

Små sugekopper til brystvorte, klit eller hvad du nu kan finde på.

Når du drejer på skrue knappen dannes der vakum og blodet bliver trukket ud i eks. brystvorten og dermed øges følsomheden.

Næseklemme - justerbar


159,20 kr.

En næse klemme er ikke til for at skulle frem kalde smerte, den skal fastholde subben i sin underkastelse, forstærke den. og hele tiden havde fokus på den Dominante og den opgave hjælper næseklemmen faktisk ret fint med til.

Denne udgave er med en finger møtrik der gør den nem at betjene,

Brystvorte strækker


359,20 kr.

Dette er en djævelsk lille enhed, bestående af en stålring, der placeres rundt om brystet med en stålramme, der rummer en brystklemme og en skrue.

Når det er monteret, er det spændingen på brystvorten, der trækkes, der holder den på plads. 

Mens den drejes trækker og strækker den brystvorten.

Kan også bruges på andre følsomme kropsdele til højere intensitet.

Magnetic Nipple klemme med...


159,20 kr.

Disse klemmer har en kraftig magnet og sidder perfekt fast, så dine hænder kan bruges andre steder.

Rigtig søde med kæde og i rustfrit stål.

Ball Clamp CBT


359,20 kr.

Ball Clamp til den sande bondage entusiast!

Den vejer over 400 g så man er nødt til at spænde den godt fast.

Brystvorte sugekopper medium


127,20 kr.

Vores Brystvorte Sugekop er din nøgle til en intens og sanselig oplevelse. Dette unikke produkt øger følsomheden i dine erogene zoner, hvilket gør hver berøring ekstra spændende.
Brystvorte sugekopper i sæt af 2 stk. 

De har en indre diameter på 2,6 cm.

MAGNETIC klemmer til bryst


279,20 kr.
Disse magnetiske brystklemmer er gode til kvinder og mænd i forbindelse med bondage og fetish (BDSM), fordi de bringer behagelige smerter til brystvorterne. De to magnetstænger trækkes fra hinanden og glides tilbage til et fast nippel-hold.

Sugekopper - 2 stk.


63,20 kr.

2 sugekopper med en praktisk ring så du kan sætte lodder ol. fast. Her er til mange timers fornøjelse med din slave/tøs.

Breast Clamp


263,20 kr.

Bryst Klemme 

Stor, elegant brystklemme som kan rumme de fleste bryster. Din tøs vil se så fræk ud iført denne klemme. her er der da virkelig tale om en klemme. begge bryster ind i gemmen klemmen og spænd til og så forkæle brysterne med en pisk eller et spanskrør og måske give hende en gag i munden sådan hun kommer til at savle. 

Eller spænde der hårdt så brysterne får en anden farve og give...

Brystklemmer med kæde i sort


159,20 kr.

Klassiske japanske klemmer

som er sorte. Prøv dem og se hvor frække de vil se ud på brysterne. Klemmen der klemmer hårder jo mere man trækker i kæden.
Leg lidt med hjernen lad modtagerne se du finder noget vægt til at hænge på kæden osv 
på kvinder er de rigtig gode på skamlæberne og gerne med noget vægt 

Adjustable Screw Clamp

127,20 kr.

Skruetvingen 

justerbar klemme i stål der kan klemme lige så meget som du bestemmer den skal. der skal lidt brystvorde til for at få den til at sidde, den er også lidt tung som gør den trække lidt når den hænger. så alt i alt en super klemme med gode muligheder og masser af fræk leg.

stål overfladen gør den nem at rengøre og ved lige holde klemmerne 

Tit Torture Pliers (med 50...


279,20 kr.

Brystvorde totur

Både tang og 100 ringe eller elastikker som det faktisk er, 
En klemme klemmer på 2 sider af vorden, men denne klemmer hele vejen rundt og er ret stramme. 
Man kan lave en ret fed leg med dem først som mindfuck og der efter i praksis, søt dem på og lad dem sidde lidt og når de så skal af kommer den store rakation 

Pussy Locker


279,20 kr.

Pussy Locker

Kvindens alternativ til Pik buret, en fisse lås. Er du på udkig efter en kyskhedslås til din partners vagina? Kiotos Pussy Locker Extreme er det perfekte produkt til dig! Denne smukke version af vaginal klemmen tager kontrol over din partners vagina og giver hende den ultimative følelse af at være din.

Pussy Spreader /w Spring


343,20 kr.

Pussy Spreader

Et spændende lille værktøj det at holde skamlæberne adskilt, sådan at modtagerne føler sig blottet på alle måder.
At bruge denne som en del af et mindfuck er helt oplagt og så er den rigtig god at bruge sammen med Dilatore der er fri adgang til urinrøret.

Bondage Sæt - BDSM Fantasy Kit


319,20 kr.

BDSM starter sæt 

Et smukt begynder bondage sæt med alt hvad I behøver for at komme i gang med at eksperimentere med BDSM.

Find ud af om det er noget I tænder på!!!
Med dette sæt åbner der sig mange mulighedder for at ud forske BDSM universet både i den bløde ende med også i den lidt hårder ende, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser 

4 in 1 CBT Device


527,20 kr.

CBT på højt niveau

Tag jeres CBT leg til det næste niveau med denne 4 i 1 CBT Device. Mens du bruger denne enhed til fulde, kan du låse din røv, strække dine boller, knuse dine boller og booste din erektion. Desuden kan der vedhæftes en lænke eller andet til O-ringen foran.

Nipple Grabbers


175,20 kr.

Disse nipple grabbers er ikke for svage sjæle, da de små arme som griber fast om brystvorten er skarpe og derfor påfører en større mængde smerte. Men lad dig ikke skræmme hvis du elsker at lege med brystvorte klemmer, disse er blot næste skridt på at gøre oplevelsen endnu mere intens.

Nipple Clamp Magnetic (1...


111,20 kr.

En brystvorteklemme med flere muligheder for intensitet. Dette er fordi der medfølger 6 magnetiske vægteplader, som kan sættes på klemmen. Vægtene vejer hver 16 gr., så det er dig der bestemmer hvor intenst det skal være, jo højere vægt jo højere intensitet. OBS!! der er kun en klemme med 

Leather Chest Weights...


231,20 kr.

Dejlig tunge brystvorteklemmer, som giver mulighed for at sætte en f.eks. en snor i klemmerne og gå en tur med din bund på denne måde. Hvis du giver lidt i dem er det sikkert hun følger med. Den har en vægt på 80 gr. pr. klemme og en O-ring i enden af hver. Længde på vægtene er ca. 20 cm pr. vægt.

Kiotos Nipple Clamps 2 End...


119,20 kr.

Her er der tale om nogle brystvorteklemmer med et lidt anderledes design, der ser rigtig lækkert og frækt ud når din partner har dem på, og du kan få lov at bestemme hvor intense de skal være. Så det er op til dig hvor sød du har lyst til at være den pågældende dag.

Bull Nose Nipple Clamps


143,20 kr.

Vil du lege med sammenblandingen af smerte og nydelse, så er disse brystvorteklemmer måske lige noget for dig. Her er der tale om klemmer med vinyl på selve klemme for en lidt blødere fornemmelse, dog kan de stadig blive dejligt smertefulde, da det er muligt at ændre på intensiteten. 

Kiotos Nose Hook


111,20 kr.

En næse krog kan noget frækt, da den kan få bunden til at føle sig en smule ydmyget og samtid er næsen et rigtig følsomt sted, så du får gode muligheder for at styre din bund rundt uden de store kraftanstrengelse, bunden skal nok helt selv følge med hvis du styre ved hjælp af næse krogen.

Nipple Stretch Device


599,20 kr.

Dejlig smertefuld brystvortestrækker, hvor du placere den flade plade mellem brysterne og sætter klemmerne på, allerede her kommer der en god smerte, men skruer du så lidt på kuglen, så strækker du vorterne, hvilket intensivere smerte på den helt fantastiske måde.

Strict -Bondage Set...

591,20 kr.

Strict - Bondage Sæt 10-delt Luksus er en fantastisk tilføjelse til dine erotiske eventyr. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, indeholder dette sæt en række smukke genstande, der er fremstillet af kvalitets vegansk læder og nikkelfrit metal.

Dragon Claw

183,20 kr.

Oplev en Spændende Smerteoplevelse med Dragon Claw klemme

Tag kontrol over dine intime oplevelser og udforsk nye horisonter med denne ekstraordinære klemme. Bestil din Dragon Claw i dag og forbered dig på en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Nipple Grabber Wide

119,20 kr.

Sensationel Nydelse med Nipple Grabber Wide Klemme med muligheder 

Fin lille klemme der trykke over et lille område og der med giver en intens smerte ikke mindst når man fjerner den. Bestil dem nu fra Sadistenstoolbox, din pålidelige sexshop, og berig dine intime stunder med denne spændende tilføjelse til din samling af sexlegetøj.

Clit Clip Hearts


63,20 kr.

Klemme til klitten 

En fræk lille klemme lige til at sætte ned over klitten, den gør ikke ondt men den gør at der hele tiden er fokus på klitten. kunne nemt være en del af Dominans leg Udforsk en ny verden af intensitet og nydelse med denne spændende klemme og skab uforglemmelige øjeblikke af intimitet og lidenskab.

Nipple Clamps (DADDY)


79,20 kr.

Klemmer med kæde Oplagt til DDLG Leg og Erotik

klemmer der er til brysterne, i mellem de to klemmer sidder der ordet DADDY så er man mærket og ydmygelsen kan begynde.

klemmerne er ikke i den hårde enden så de fleste kan være med 

Nipple Clamps (SLAVE)


79,20 kr.

Klemme til bryster med kæde Sensuel Dominans og Underkastelse

klemmer der er til brysterne, i mellem de to klemmer sidder der ordet SLAVE så er man mærket og ydmygelsen kan begynde.

klemmerne er ikke i den hårde enden så de fleste kan være med. bare så slaven ikke glemmer  det 

Nipple Clamps (BITCH)


79,20 kr.

Klemmer til bryster. Legende og Provokerende

klemmer der er til brysterne, i mellem de to klemmer sidder der ordet Bitch så er man mærket og ydmygelsen kan begynde.

klemmerne er ikke i den hårde enden så de fleste kan være med.
en klemme i et bryst er frækt med når der så er en kæde i mellem så giver det også muligheder-

Leather Collar with Bar Clamps


543,20 kr.

Et BDSM Halsbånd med Brystklemmer

Halsbånd lavet i læder med justerbare stropper til fastgørelse af 2 metalbarer (powder-coated, leads, Neck cuff) 42 cm lang og 4 cm brede. Metal stængerne har hver en længde på 50 cm (arealet mellem de to rods er justerbar fra minimum 6 cm to maximum 13 cm)

Labia spreader straps klemme

231,20 kr.

Udforsk Sensuelle og Intense Oplevelser med Vores Labia Spreader Straps Klemme

Labia spreader er helt perfekt til både ydmygelses leg og gynækologisk rollespil. Det unikke sæt holder din partners kønsorganer ultra følsomme og forsvarsløs eksponeret. Stropperne har en let indvendig foring som giver en blødhed samt spænder til at justere pasformen omkring dine lår. Gummitængerne har fingerskruer

Nipple Clamps (SLUT)


79,20 kr.

Fræk og Provokerende Stil med Nipple Clamps (SLUT)

Brystklemmer med kæde. På midten af kæden er der skrevet "SLUT" så man ikke kan være i tvivl om hvem der bærer dem. Rigtig gode klemmer som kan justeres med skruerne. De er derfor egnede til både begyndere og øvede. Man kan også købe klemmerne med ordet "BITCH", "SLAVE" eller "DADDY"

Nipple Lover

127,20 kr.

Fuld Kontrol over Stimulationen med Nipple Lover

Brystklemmer med praktisk skruesystem. Når først brystvorten sidder fast kan man langsomt øge eller slække på styrken. Kæden imellem skruerne kan også bruges til at trække i og så bliver det pludseligt endnu frækkere. 

2 Twist Cups XXL - 60 mm


175,20 kr.

Oplev Intens Sugekraft og Øget Følsomhed

Sugekopper i størrelse XXL (60 mm i diameter) som kan bruges overalt på kroppen. De er lette at bruge da de bare skal drejes rundt, hvorved huden suges op i koppen og blodtilførslen øges. Der er 2 sugekopper i et sæt og de findes også i størrelse S, M, L og XL.

Deviant Monarch Weighted...


359,20 kr.

Oplev Intens Brystvorte Stimulation med Justerbar Vægt klemmer 

Forkæl dig selv med en verden af intens brystvorteleg med vores Deviant Monarch Weighted Nipple Clamps. Udforsk grænserne for nydelse, mens du eksperimenterer med forskellige vægte og niveauer af pres. Disse japansk-inspirerede klemmer i smukt stål vil tilføje et elegant og forførende touch til dine BDSM-sessioner.

Forceps With Rubber Tips


95,20 kr.

Kraftfuld Klemme med Gummispidser

Opdag den kraftfulde og intense stimulering med Forceps With Rubber Tips. Tag kontrol over din stimulation og udforsk nye dimensioner af fornøjelse og nydelse med denne præcise og kraftfulde klemme.

Clover Nipple Clamps with...

119,20 kr.

Kraftfulde japanske klemmer til intense brystvortelege

En af de unikke funktioner ved disse klemmer er den medfølgende snap hook, som gør det nemt at fastgøre klemmerne til andre genstande eller hænge vægt på dem. Dette åbner op for en verden af muligheder for ekstra stimulation og variation i din lege. 

Nipple Clamps Rings Screwed...


215,20 kr.

Justerbare Klemmer med Skruetvinge

Opnå den perfekte balance mellem stimulering og komfort med Nipple Clamps Rings Screwed with Chain. Disse justerbare klemmer vil give dig mulighed for at udforske brystvortelegens spændende verden med fuld kontrol og tilpasning efter dine ønsker.

Brystklemmer og andre klemmer

Følsomme brystvorter kan både gives som forkælelse, men også som straf til slaven eller slavinden indenfor BDSM.

Gør brystvorterne endnu mere følsomme ved fx at suge blodet ud i dem, eller ved at bruge klemmerne til at klemme blodet ud - på hver sin måde giver det en anderledes fornemmelse, og mere følsomme brystvorter, hvilket kan gøre elementer af legen endnu mere intense og frække.
Der er nogle klemmer der er oplagt til bryster fordi de ikke kan åbne sig så meget eller dem der er lavet som en skuetvinge der kan det være svær at få andet ind i men dem kan man til gen gæld kunne juster lige så det passer og det er ret nemt, der er oplagt til nye.

Brystklemmer.

At finde de rigtig klemmer kan være lidt en udfordring, men med nogle få råd bliver det meget nemmere. hvis det er ond smerte man vil opnå så skal de ha så lille en tryk flade som muligt, hvis modtagerne er ny eller er meget følsom så kan en klemme med en stor tryk flade være en stor fordel, nogle klemmer er udstyret med en juster skrue.

Se vores øvrige udvalg af sexlegetøj her. er der noget smukker end et kvinde bryst med en smuk klemme og synes af at hun arbejder med smerten 

Klemmer til alle formål og steder på kroppen

er man ny og skal købe de første, så er det en god ide at købe nogle som har en større trykflade og en juster skue så man selv bestemmer hvor meget eller hvor lidt den skal klemme. man skal også være obs på at det er når man tager dem af at det gør ondt, de klemmer blodet væk fra det område den klemmer på og når man så fjerne den så løber blodet til igen lidt som en arm der sover.
når man så har lidt erfaring med den smerter de laver så er det bare at udforske dette universet. Jo mindre en tryk flade jo hårder trykker den. og den japansk udgave er nogle af de klemmer der trykke mest og trække man i dem vil de trykke endnu mere 
De giver også noget for modtageren at det er den rigtige klemme, den ser rigtig ud og føles rigtig. en kæmpe stor en på et lille bryst gør sig ikke super. omvendt er meget bedre. 

Sm shop og rådgivning 

Når man skal købe BDSM udstyr kan det være svært at vide om det har den virkning man forventer. så brug vores services mail erfarende BDSM'er sidder klar til at hjælpe dig. det er en af fordelene ved at handle i en SM shop Der er mange flere vare i vores SM shop

Hvad er formålet med brystklemmer, og hvordan fungerer de?
   

Formålet med brystklemmer er at tilføre en ny dimension af sensuel stimulation til brystvorteområdet. Brystklemmer fungerer ved at påføre let pres på brystvorterne, hvilket kan øge følsomheden og intensiteten under leg. De kan indstilles til forskellige niveauer af tryk, så du kan finde den perfekte balance mellem nydelse og komfort.

 Er brystklemmer sikre at bruge, og hvordan undgår jeg skade?
   

Brystklemmer er sikre at bruge, når de bruges korrekt. Her er nogle tips for at undgå skade:

  • Start med lette tryk og gradvist øg intensiteten, når du bliver mere fortrolig med følelsen.
  • Lyt altid til din partners signaler og kommuniker åbent om eventuel ubehag eller smerte.
  • Undgå at have brystklemmer på i lang tid uden pauser for at undgå afklemning eller nedsat blodcirkulation.
 Kan brystklemmer bruges af alle køn, og findes der forskellige typer?
   

Ja, brystklemmer kan bruges af alle køn. Der er forskellige typer af brystklemmer tilgængelige:

  • Justerbare klemmer: Disse klemmer kan justeres for at tilpasse trykket efter behov.
  • Nipple chain klemmer: Disse klemmer er forbundet med en kæde, der kan tilføje ekstra stimulation under bevægelse.
  • Vibrerende brystklemmer: Disse klemmer har indbyggede vibrationer for at øge nydelsen yderligere.