Brystvorte klemmer med skruetvinger

Brystvorteklemmer med skruetvinger

Et lækkert ophidsende syn og en total lækker følelse! To sorte, runde brystvorte skruetvinger, der er forbundet med en 33 cm. superlet metalkæde. Trykket kan justeres individuelt. Disse benyttes til den frække dominans leg, sammen med vores andet SM udstyr, fra vores BDSM shop.

159,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 15 VIP point. Din kurv total 15 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 15,00 DKK.


Yderligere information

Brystvorteklemmer med skruetvinge 

En rigtig god klemme, da den kan bruges af både nye og mere erfarne indenfor BDSm. Skruetvingen gør, at men kan bestemme lige nøjagtigt, hvor meget eller hvor lidt smerte man påfører. De er ret nemme at sætte på og tage af igen. Kæden imellem klemmerne gør, at man kan hænge lidt vægt på, hvis der skulle være behov for det. De kan bruges sammen med de fleste andre redskaber og passer ind i de fleste BDSM games.
De kræver ikke den store rengøring. 

Det er sådan er produkt, der bør være i en hver Sadists taske. Alene synet af dem, kan få det til at sitre i de fleste bundes krop ved tanken om smerten/nydelsen, der venter.

Brystvorteklemmer med skruetvinger med mulighed for justering, så de klemmer lige det man synes er fedt.

Som ved enhver anden smertepåvirkning er det vigtigt at være opmærksom på bundens reaktioner. Når det er sagt, så er det fantastisk at se, hvordan h*n gradvist kan holde til mere og mere - og se forløsningen når de tages af på det helt rigtige tidspunkt.

Det anbefales ikke, at man lader klemmer sidde i mere end højst 15 minutter. 

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.