Japanske klemmer (Brystklemmer )

Japanske klemmer

Finessen ved denne klemme er, at den klemmer forholdsvist blidt - lige indtil man trækker i snoren. Jo mere man trækker, des mere klemmer den. Den er derfor ideelt til dem, som ønsker at prøve grænser af, med hvor meget smerte der kan udstås. Klemmen som alle slaver elsker at hade - Kan med fordel benyttes med vores andet SM sexlegetøj!

Selve klemmen er 9 cm. lang. 

129,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 12 VIP point. Din kurv total 12 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 12,00 DKK.


Yderligere information

Japanske Klemmer (sæt).

Giv din slavinde/slave en udfordring. Sæt disse super smukke klemmer på brystvorterne og giv en helt speciel og intens smerte.

De Japanske klemmer har et næsten æstetisk udseende med den smukke overflade af forkromet stål, samtidig med, at de er utrolig handy og nemme at have med.

Klemmerne har en lille trykflade og det gør, at de giver en større smerte end mange andre klemmer. Hvis man trækker i dem er de designet til, at jo mere man trækker, des mere strammer de til. Det kan for mange være lidt en kamp at holde til disse klemmer. Det er klemmer man skal træne lidt med, for at kunne have dem siddende i, i længere tid p.g.a. den lille trykflade.

En fantastisk klemme der bør være i enhver Sadists taske. 

Der er muligheden for selv at isætte en kæde, hvilket kan give en helt ny dimension, hvis de skulle gå hen og blive trivielle.. Og så er de jo super smukke når de sidder i et par bryster og man kan næsten ikke lade være med at trække i dem eller flytte lidt på dem...til nydelse for både bund og Sadist.

Vi anbefaler, at klemmer højst sidder i 15 minutter.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.