Penisring Sæt Power Plus Silikone

3 ekstra tykke silikone penisringe

Penisringe som kan strækkes meget. Din erektion bliver stærkere og din ejakulation forsinkes. En penisring strammer sådan at blodet kan løbe til men har svært ved at komme der fra, det gør at den ikke er så følsom og at den bliver lidt stiver og at man har nemmere ved at holde den stiv.

Eller find mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

89,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 8 VIP point. Din kurv total 8 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 8,00 DKK.


Yderligere information

Penisring i 3 størrelser

De 3 ringe er ikke som meget andet de her kan bruges flere gange, og i forskældige størrelser sådan man kan justerer til den størrelse man er eller hvor meget det skal stramme. Penisring

Penisring, hvorfor?

Fordi du vil prøve noget andet, fordi du vil der skal ske lidt forandring noget der forandre følsen og holdbars tiden. hvad er det en penisring gør ? den klemmer sådan at blodet kan løbe ind men har svært ved at komme der fra igen, det gør at den bliver lidt lidt stiver og der med mindre følsom, det vil medføre at man ikke kommer så nemt. 
Med årene vil nogle mænd opleve at de ikke bliver helt så stive som da de var unge eller at der er svært at holde rejsningen i længe tid her kan en penisring også hjælpe.

Du finder mange flere penisringe her

Materiale: 100% silikone