PRETTY LOVE BRODERICK - BENDABLE RABBIT VIBRATOR

Producenter:

Lækker sexlegetøj vibratorer

BRODERICK er en fræk rabbit-vibratorer i et ergonomisk design som gør den nem at håndtere under brug. Med striben af pirrende vibrationsmønstre som man nemt kan klikker sig igennem, finder man hurtigt ens foretrukne vibratorer. eller andet sexlegetøj

439,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 43 VIP point. Din kurv total 43 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 43,00 DKK.


Yderligere information

Vibratorer der kan vibrer både inde og ude.

Nyd en vibrerende stimulering af både klitoris og G-punkt med den fantastiske Broderick rabbit vibrator fra Pretty Love. Vibratoren har den klassiske lille kanin med øre, der forkæler klitoris, samtidig med at et let buet dildoskaft rammer og stimulerer G-punktet. 

Vibrator er nem at holde på, og følger den kvindelige krops kurver og former. Dens overflade er fløjlsblød og føles lækker mod huden.

Med en Broderick rabbit vibrator får du et brugervenligt sexlegetøj i høj kvalitet. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone. Dette er et materiale af høj kvalitet, der er fuldstændig sikkert at bruge i tæt kontakt med din følsomme intimhud.

Dertil er materialet meget blødt. Det vil derfor føles skønt, når den vibrerende og silkebløde overflade føres over klitoris og indføres i vagina. Dildoen er ligeledes lavet med en ekstra god fleksibilitet. På den måde kan du vinkle dildoen, så dit G-punkt rammes helt perfekt. Se vores store udvalg ag sexlegetøj Her

For at opnå den bedste oplevelse med dette produkt så vil vi anbefale at bruge en glidecreme sammen med den. Se vores udvalg her.

Info

Størrelse: Ø 3.5 x 18 cm.
Vægt: 360g
Power: USB genopledelig
Waterproof: ja
Material: Silicone
G-punkts rabbit vibrator