Vibrator til Klitoris

Klitoris Vibrator: Oplev Intens Stimulation og Sensuel Nydelse med Vores Udvalg af Vibrerende Klitorisvibratorer

Velkommen til vores kategori med klitoris vibratorer, hvor du kan opleve intens stimulation og sensuel nydelse. Vores udvalg af vibrerende klitorisvibratorer er designet til at tilføje ekstra spænding og glæde til dine intime stunder.

En klitoris vibrator er specifikt designet til at stimulere klitorisområdet, der er kendt for at være en af ​​de mest følsomme dele af en kvindes krop. Disse sexlegetøj er perfekte til solo-leg eller for at tilføje ekstra stimulering under samleje med en partner. De vibrerende funktioner kan justeres for at tilpasse stimuleringen efter dine præferencer og ønsker.

Aktive filtre

Satisfyer Pro Penguin

423,20 kr.

Satisfyer Pro

Det handy design af Satisfyer Pro Penguin vil især imponerer nyankomne til sensuel solo leg med sin søde facon og enkle brug. Det buede hoved på denne trykbølge vibrator skaber uanede nye højdepunkter med 11 forskellige programmer. De genopladelige batterier gør det klar til ethvert eventyr, hvor som helst og når som helst.

Magic wand Nalone Rock

319,20 kr.

Magic wand Nalone Rock

Et innovativt design for maksimal tilfredshed og nydelse.lækker lille magic wand med dybe slag.

Denne genopladelige stavvibrator har en kraftig motor i hovedet som sender vibrationer direkte til dine intime og følsomme områder, og ikke gennem dine hænder. Plus, den er helt ledningsfri hvilket giver frihed til at eksperimentere.

Little Mermaid


319,20 kr.

Vibrator æg med fjernbetjening

I lækkert silicone materiale.

Ægget kan bruges uden fjernbetjeningen ved at trykke på knappe på ægget og kan så bruges som en klitorisvibrator eller sammen med din partner med fjernbetjening hvor den ene holder ægget.

Magic Heaven


399,20 kr.

Lækker alsidig wand, der både kan bruges til stimulation af P/G punkt og som klitoris vibrator.

Flot design i sort og kobber, med rengøringsvenlig silikone overflade.

Rude Boy


559,20 kr.

Fræk og flabet 3 i en vibrator i sort og sølv. I den ene ende traditionel dildo med klitoris stimulator og i den anden ende er der vakuum sug. Vibratoren er i super blødt materiale og den er genopladelig. Har hørt at man kan få de vildeste sprøjte orgasmer med vakuum suget!!!!!!

Vibrating Clit Massager -...


143,20 kr.

Sugekop med klitoris stimulator, i form af en lille bullet påsat sugekoppen.

Blodtilførslen bliver bedre og din klitoris bliver svulmende og meget større.

Pumpen bliver suget fast og vibrationerne startes.

Et legetøj man kan bruge i lang tid og som giver de vildeste orgasmer.

Rude Girl -30,00 kr.

Rude Girl

289,20 kr.
319,20 kr.

Sug og vibrationer i én

- med udskiftelig hoved. Den har et kraftigere sug end normalt og et væld af programmer. En oplagt gaveidé til kvinden som vil prøve lidt mere.
Hvis du ikke kan få vibrationer nok og har svært ved at komme, så kunne denne være en god ide. det sug den laver er noget helt andet end vibrationer og gør at du bliver mere følsom.
Rigtig god sammen med en god glidecreme 

My First Vibrator Joystick...


199,20 kr.

Denne vibrator har som navnet antyder et design der minder som et joystick, hvilket giver den rigtig gode muligheder for at stimulere klitoris på en fantastisk måde sammen med dens 7 forskellige hastigheder. Den er forholdsvis stille, men alligevel også kraftig. Den har en længde på 124 mm og en diameter på 29 mm, og så er den genopladelig.

My First Vibrator Rocket Black


199,20 kr.

Denne vibrator er lavet af et lækkert blødt silikone materiale, som føles meget dejligt. Så dette sammen med de 7 forskellige hastigheder den kan vibrere med, vil kunne give en dejlig fræk oplevelse, og nogle gode orgasmer. Den har en diameter på 32 mm og en længde på 125 cm. Dertil er den også både vandtæt og genopladelig, så du ender ikke med at stå en aften og mangle strøm.

My First Vibrator Bird Black


199,20 kr.

Er silkeblødt silikone materiale, 7 forskellige hastigheder, og en form der kan hjælpe dig med at stimulere g-punktet det du søger? Så er denne vibrator måske lige noget for dig. Udover disse ting så har den en længde på 135 mm og en diameter på 30 mm, og så er den selvfølgelig genopladelig.

My First Vibrator Pinga Black


199,20 kr.

Denne vibrator fra MY First har en bullet udformning, dette gør at den er god til at stimulere både klitoris og indvendigt. Den har en kraftfuld, men lydsvag vibrator, med 7 forskellige hastigheder, så der skulle være noget der kunne falde i enhvers smag. Størrelsesmæssigt så har den en længde på 132 mm og en diameter på 27 mm. Og bare rolig selvfølgelig er den genopladelig og vandtæt.

My First Vibrator Twig Black


199,20 kr.

En lydsvag, men kraftfuld vibrator der er lavet af et lækkert blødt silikone materiale, der er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Så med dens lækre kvalitet og dens 7 forskellige hastigheder kan den gøre noget godt for alle. Og den har en størrelse som hverken er for lille eller for voldsom med dens 124 mm i længde og 33 mm i diameter. Samt den er genopladelig og vandtæt.

Vibrator with Clitorial...


519,20 kr.

Med denne vibrator stimulers både klitoris og vagina. Vibratoren har to motorer, en øverst på hovedet og en i klitorisstimulatoren. Vibratoren har et roterende hjul med bløde silikonklapper. Hjulet drejer i forskellige hastigheder og i forskellige retninger. Vibratoren har 6 vibrationstilstande, og motorerne kan også tændes separat. Vibratoren har 2 motorer, 5 hastigheder og 6 vibrationstilstande.

Satisfyer Pro 4 Couples

423,20 kr.

Satisfyer pro

Fantastisk vibrator til parret, som gerne vil tilføje lidt ekstra til sexlivet. Satisfyer pro 4 couples fungere ved at den ved hjælp ag trykbølger stimulere kvindes klitoris, mens den virker som en almindelig par vibrator inden i, hvor den både stimulere kvinden og mand, når han er inde i hende. Dette kan være med til at give et helt nyt tvist til sexlivet for begge parter. 

Satisfyer Sexy Secret Panty...

423,20 kr.

Velkommen til den vidunderlige verden med den største diskrete fornøjelse. Dril dig selv når som helst på dagen eller lad din Dominante styre den, da den sexede hemmelighed er lavet med komfort i tankerne. Shhh - det er en hemmelighed, en sexet hemmelighed!

Satisfyer Pro 3+

423,20 kr.

Satisfyer pro

Elsker du oralsex, så kunne du jo tage at forkæle dig selv med satisfyer pro 3+, som giver en følelse af oralsex. Den benytter både luftpulseringer og vibrationer til at tilfredsstille dig. Der er 11 forskellige pulseringer og 10 forskellige vibrationer, så der er oceaner af muligheder for at finde det der er lige noget for dig.

Der er flere spændende Vibrator her

Satisfyer Pro+ G-spot

479,20 kr.

Satisfyer pro G-Punkt

Her er der tale om en anderledes rabbit vibrator, da den del der stimulere klitoris bruger luftpulseringer til dette, mens den har en udformning som kan stimulere g-punktet. Oven i alt dette har den 7 forskellige mønstre og 3 forskellige hastigheder den kan vibrere med. det er lækker sexlegetøj 

Mange flere frække Dildoer her

Nalone Vibrator Rhythm Rabbit


359,20 kr.

Her er der tale om noget anderledes, da denne Rabbits vibrator lytter efter rytmer, så den kan følge f.eks. Rytmen i det musik du høre. Den har 7 forskellige vibrations mønstre og lydaktiveret vibrationer,  hvilket giver rigtig gode muligheder for at blive stimuleret præcis som du gerne vil. 

Vibrator The Classic


71,20 kr.

EasyToys – The Classic Vibrator er den klassiske vibrator, du kender og elsker. Med justerbare multispeed vibrationer og en længde, der også gør den ideel som dildo vibrator, er denne enhed din billet til en verden af nydelse.

Satisfyer Vibrator Curvy 3+

423,20 kr.

Denne nye klitoris stimulator fra Satisfyer, forkæler din klitoris med vibrationer og trykbølger, som hurtigt sender dig direkte i klimax

Denne stimulator, har som noget nyt en tilhørende APP så du kan styre den nemt og hurtigt fra mobilen.

Der er mere Sexlegetøj eller klitoris-vibrator

Lip Rocket


119,20 kr.

Mini vibrator

hvor spidsen er udformet på en sådan måde at du vil få optimal nydelse hver gang. En fræk lille vibrator der passe ned i en taske eller bare i lommen, sådan at hvis behovet opstår på baren eller på jobbet kan man lige besøge wc'et. 

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

SATISFYER CURVY 1+ ROSE RED...

423,20 kr.

Vil du også gerne opleve den perfekte klitoris orgasme, men bryder du dig ikke om den mere hårde følelse på din klit, som en klassisk klitoris-vibrator kan give? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er denne Satisfyer Curvy 1+ det perfekte match til dig. Her er der nemlig ikke nogen direkte fysisk kontakt til din klitoris, men du får stadig ekstrem nydelse, og den perfekte klitoris orgasme!

PRETTY LOVE - LEN

191,20 kr.

Vibrator der forkæler klitten 

en spændende vibrator der med sine små dubber på spisen der blidt ligger sig omkring klitten og giver en mere fyldig vibration. denne er oplagt til leg, både alene og sammen med en partner. 

PRETTY LOVE RANDOLPH

191,20 kr.

Sexlegetøj med vibrator 

En vibrator kan bruges på mange måder, og har mange muligheder. både alene eller sammen med andre. det vigtige er at finde den type vibrationer man bedst kan lidt. og det så er en dildo eller en vibratorer.
Mange vibratorer har vibrationer der er lidt overfladiske og lette som denne mens andre har nogle dybere vibrationer 

PRETTY LOVE - JEFFREY

119,20 kr.

Lækker vibratorer

fra Pretty Love, Jeffrey er en vibrator med et splittet hoved som nænsomt kærtegner klitoris og svøber den ind i forførende vibrationer. Super lækker overflade og dejlig nem at bruge 

PRETTY LOVE - SOLOMON

119,20 kr.

Sexlegetøj og Vibrator 

Pretty Love SOLOMON er en lækker vibrator i et ergonomisk design som gør den nem at håndtere under brug. Med striben af pirrende vibrationsmønstre som man nemt klikker sig igennem, finder man hurtigt ens favorit til optimal nydelse.

en lille lækker vibrator der kan tage sexlivet til nye højder

Satisfyer Love Breeze Sucking Vibrator -60,00 kr.
  • På tilbud!

Vibrator Satisfyer pro Love...

243,20 kr.
303,20 kr.

Drømmer du om pirrende stimulation,

et stilrent design og smart trykbølge-teknologi? Så vil Satisfyer Love Breeze blive din nye bedste ven! og sexlegetøj 

Tag på eventyr med denne Satisfyer Love Breeze Klitoris Stimulator for fortryllende lækker nydelse.

Lad de velkendte trykbølger i hele 11 skønne niveauer forkæle dig uden direkte berøring med klitoris.

SATISFYER - CUTIE HEART -...

303,20 kr.

Satisfyers kendte air pulse vibrator 

Denne måde at stimuler på er for mange helt fantastisk. og ikke mindst med dette lille lækkere stykke legetøj som ikke ser ud som en legetøj. kan være i tasken. og til en super skarp pris 

SATISFYER - LITTLE SECRET -...

479,20 kr.

Trådløs æg der sidder uden på

Alle kender et trådløs æg og den frække leg man kan ha med sådan en. men dette "æg" skal sidde uden på. den skal ligge i trussen.
Men tager den magneten af sætte den i trussen og sætter magneten uden på trussen sådan den bliver der hvor det er sjovt.

PRETTY LOVE BURKE

399,20 kr.

PRETTY LOVE BURKE mini vibrator

16 cm lang, 3,6 cm bred. 

Denne  genopladelige roterende vibrator i 100% silikone, er udstyret med både 4 forskellige vibrations funktioner samt 4 forskellige rotations funktioner, what's not to like. 

En ekstra lækker detalje ved denne roterende vibrator er at den er vandtæt samt kan anvendes til stimulering både udvendigt og indvendigt. 

Klitoris vibrator – for den ultimative nydelse

Du kender sikkert til begrebet vibrator. En vibrator er en videreudvikling af tidligere tiders sexlegetøj, som primært bestod af dildoer – også kaldet ”jomfrutrøstere” – til kvinder.

Disse har historisk set været udført i mange forskellige materialer, og de har med tiden udviklet sig en del. Den største udvikling er dog sket inden for det seneste halve århundrede, hvor der med den seksuelle frigørelse er kommet øget fokus på især kvinders lyst.

Hvor det førhen kun var muligt for kvinder at tilfredsstille sig selv ved hjælp af ubehjælpsomme dildoer i dårlige materialer, eventuelt suppleret af de såkaldte stavmassageapparater med vibration, er det nu om stunder muligt at erhverve sig sexlegetøj fremstillet i lækre, hudvenlige materialer – og mange af disse oven i købet med elektrisk forstærket vibration.

Opfindelsen af batteriet har været en sand game changer for sexlegetøj, og diverse erotiske hjælpemidler har gennemgået en rivende udvikling siden. Således kan du den dag i dag vælge og vrage iblandt et kæmpe udvalg af spændende og inspirerende sexlegetøj, som matcher den kvindelige anatomi, og som nærmest giver fuld garanti for forlænget nydelse og intensiveret ekstase.

Uanset om du foretrækker en traditionelt udformet dildo med fallosfacon, eller om du sætter pris på en af de mere avancerede vibratormodeller, kan du finde, hvad du søger her i shoppen. Vi er leveringsdygtige i dildoer med vibrator fra nogle af verdens mest velansete brands.

Du er med andre ord garanteret ren kvalitet for pengene, når du køber dit sexlegetøj her hos os. Og du bør helt sikkert tjekke vores udvalg af klitoris vibratorer ud!

 

Hvad er en klitoris vibrator?

En klitorisvibrator er en betegnelse for en vibrationsenhed, der har til hensigt at stimulere klitoris. Du kan få en klitorisvibrator som stand alone vibrator, eller du kan vælge at investere i en dildo med vibrator, som samtidig er forsynet med en klitoris vibrator.

Et eksempel på en sådan er den kendte Rabbit vibrator, som blev gjort berømt i et afsnit af ”Sex And The City”, og som har været endog særdeles efterspurgt lige siden. En anden for for klitorisvibrator er det frække vibrationsæg, som kan placeres i trussen og styres ved hjælp af en fjernbetjening eller en app. På den måde kan enten du selv eller din partner tænde, slukke og skrue op eller ned for vibrationerne efter forgodtbefindende.

Du kan også vælge en lækker fingervibrator, som du eller din partner kan bruge under henholdsvis samleje eller onani. Mulighederne er mange – og det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Oplev intens nydelse med vores klitoris vibratorer og andet sexlegetøj

Nyd den ultimative klitorisstimulation med vores udvalg af klitoris vibratorer. Uanset om du foretrækker overfladiske vibrationer eller dybe vibrationer, har vi den perfekte vibrator til at skabe den helt rigtige følelse for dig. Vælg mellem forskellige hastigheder og vibrationsmønstre for at tilpasse stimuleringen til dine præferencer og ønsker.

Forskellige størrelser

Vi tilbyder klitoris vibratorer i forskellige størrelser, så du kan finde den ideelle størrelse, der passer til dig og dine behov. Vælg mellem små og diskrete vibratorer, der er perfekte til rejser eller diskret brug, eller prøv en større vibrator for en mere intens og fyldig stimulation. Uanset størrelsen vil vores klitoris vibratorer give dig intense og forførende fornemmelser.

Opdag glæden ved klitorisstimulation med vores udvalg af klitoris vibratorer. Udforsk forskellige vibrationsindstillinger og størrelser for at finde den perfekte vibrator, der vil give dig den ultimative nydelse. Forkæl dig selv og lad dig forføre af de intense vibrationer, der er skabt til at tilfredsstille dine mest intime ønsker. Vælg en klitoris vibrator, der passer til din unikke præference og skab en verden af uendelig fornøjelse.

Her finder du et stort udvalg af vibrator

Hvad er en klitorisvibrator?
   

En klitorisvibrator er en vibrerende enhed, som anvendes til stimulering af klitoris.

Hvilke slags klitorisvibratorer findes der?
   

En klitorisvibrator kan være en del af en dildo, eller den kan fås som stand alone enhed – for eksempel i form af et love egg eller en fingervibrator.

Hvorfor vælge en dildo med klitorisvibrator?
   

Med en klitoris vibrator får du ekstra intens nydelse ud af erotisk leg.