Dildo  

Varer
76 varer.

 • 0 Review(s) 

  Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

  139,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dinoo Primal - Pachy Black Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  639,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Kiotos Monstar Dildo Beast 62 Glow in the Dark Dette fantasifulde bæst er lavet i lækkert silikone med unik design med glow in the dark effekt.  med en længde på 20 cm og en diameter på 6 cm er der gode muligheder for fantasifuld leg. 

  719,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Kiotos Monstar Dildo Beast 60 Glow in the Dark farvestrålende dildo i lækkert design og glow in the dark effect. Lavet i medicinsk silikone, har en længde på 17 cm (indførings længde: 14.5 cm) samt en diameter på 5.5 cm findes i flere varianter. 

  549,00 DKK
 • Ny

  0 Review(s) 

  Regnbuefarvet sugekop dildo fremstillet i det mest lækre, bløde silikone. Dildoens 18,5 cm kan bruges både vaginal og anal. Denne dildo kan også bruges i en strap on harness.

  249,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Kiotos COX Flesh 006 Virkelighedstro dildo på udseende og følelse. Med den stærke sugekop kan du sætte din dildo fast til alle mulige glatte overflader så som en dør, væggen på badeværelset, eller sågar kanten af dit badekar. Sugekoppens form gør dildoen compatible med alle standart str. o-ring strap-on harnesses. Så slip fantasien løs med en...

  179,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dinoo Primal - Anky Black Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  579,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  The Ass Midget Black En unik kraftig butt plug til den mere rutinerede bruger af buttplugs. Med en længde på 34 cm og diameter på 11 cm og frodige former giver denne kæmpe anal dildo følelsen af at være fuldt udblokket.  Perfekt til dominans leg.  - Kompatibel med alle former for glidecreme 

  499,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dildo With Suction Cup Med en størrelse på 13,5 cm x 3 cm er denne anal dildo et super sted at starte hvis man vil udforske nye områder. Den er lavet i 100 silikone og dens unikke form og lette bøjelighed er designet til at være super behagelig at lege med, den stimulere og massere de indvendige nerve ender.  Både til hende og ham. 

  99,00 DKK

Viser 1 - 12 af 76

Dildoer til kvinder

Når man skal købe en dildo så vælger man den rigtig hvis man inden sætter sig ind i hvad for en dildo man skal bruge, og hvad mener man så med det, jo det er sådan at kvinder kan få 7 forskellige orgasmer og rigtig meget sexlegetøj til kvinder er lavet til at havde fokus på en eller flere af de her 7 orgasmer. og orgasmer skal der til og så kan man lige så godt gøre vejen der til så lækker som muligt med en rigtig lækker Dildo


Man kan se på formen af sexlegetøjet hvor for nogle orgasmer de er målrettet til. og vi prøver i vores produkt beskrivelser at beskrive hvad og hvordan.
så det man skal kigge efter er størrelse og from der passer til lige den eller de orgasmer du bedst kan lide. og naturligvis overfladen på dildoen.

Dildoers historie er gammel

Man har i Tyskland fundet dildoer som er helt op til 28.000 år gamle, og de historien om dildoen går med garanti endnu længere tilbage også. I den tid var de lavet af ler, men har fundet dildoer lavet af sten, læder, træ og flere andre slags materialer også. i middelalderen lavede man dildoer af træ og sleb dem helt glatte. men det var jo de muligheder der var, og dildoerne blev først rigtig gode da man opfandt plastik. men har også lavet dildoer i sten som jo nok har været noget tunge. jeg tror at den man har formet i læder har været de mest brugte,

Den moderne dildo kan have en indbygget vibrator, som både kan stimulere G punkt i både mænd og kvinder, men også stimulering af klitoris er normalt i en moderne dildo.

Her finder du silikone dildoer

De dildoer som du kan købe hos sadistenstoolbox.dk er allesammen godkendt i henhold til gældende regler indenfor indførelse af genstande i kroppen til seksuel nydelse. Typisk er der tale om et silikone produkt som er phthalat fri, og naturligvis også er vandtæt så at der ikke trænger væsker ind i det elektriske apparat.

Den slags silikone som de dildoer vi sælger er lavet af kaldes ABS Silikone, og er klart det mest anbefalede materiale at lave dildoer i. Se en guide om emnet her 

Vælg de rette dildoer

Størst er ikke altid bedst, og det gælder også for dildoer. Det kan da være sjovt at eksperimentere med en kæmpe dildo, men du finder sikkert hurtigt ud af, at du hurtigere finder større glæde ved at vælge en dildo som passer til din vagina, fremfor bare en der er stor.

Udover at gå efter størrelsen kan du vælge en dildo som stimulerer G Punkt og/ eller klitoris samtidigt. Mange foretrækker dog også "bare" den rene fornemmelse af kun at have en dildo uden de ekstra features som en moderne dildo kan have.

Vi har et stort udvalg af dildoer. dildoer i mange størrelser og udformninger. Dildoer med sugekop og Dildoer uden og til strapon. Dildoer i mange farver.

Køb dildoer til kvinder og mænd

Om en dildo er til en mand eller en kvinde gør ikke den store forskæld. det man skal gå efter er kvaliteten overfladen. kan man få nogle i PVC som jeg ikke vil anbefale og så kan man få latex her skal man være obs på om man har allergi, der er også nogle der er laver af venyl son er fine og så er der dem der er lavet af silikone som er rigtig fine, og dem de fleste køber fordi de bare har en silke blød overflade som gør det lækkert. der efter skal man kigge på størrelsen og køber du til kærsten så tag hende lige med på råd, der er meget forskæld på hvad mænd og kvinder går efter.

Hvad er en dildo?
   

Det er et sexlegetøj der efter ligner det mandlige kønsorgan.

Hvor kan man købe en dildo
   

Hos Sadistens toolbox har vi et stort udvalg 

kan en dildo kun bruges på kvinder ?
   

Nej bestemt ikke. en dildo kan bruges i alle hulder