Varer
45 varer.

Viser 1 - 12 af 45

Viser 1 - 12 af 45

Dildo  

Dildo til kvinder

Når man skal købe en dildo så vælger man den rigtig hvis man inden sætter sig ind i hvad for en dildo man skal bruge, og hvad mener man så med det, jo det er sådan at kvinder kan få 7 forskellige orgasmer og rigtig meget sexlegetøj til kvinder er lavet til at havde fokus på en eller flere af de her 7 orgasmer.


Man kan se på formen af sexlegetøjet hvor for nogle orgasmer de er målrettet til. og vi prøver i vores produkt beskrivelser at beskrive hvad og hvordan.
så det man skal kigge efter er størrelse og from der passer til lige den eller de orgasmer du bedst kan lide. og naturligvis overfladen på dildoen.

Dildoers historie er gammel

Man har i Tyskland fundet dildoer som er helt op til 28.000 år gamle, og de historien om dildoen går med garanti endnu længere tilbage også. I den tid var de lavet af ler, men har fundet dildoer lavet af sten, læder, træ og flere andre slags materialer også.

Den moderne dildo kan have en indbygget vibrator, som både kan stimulere G punkt i både mænd og kvinder, men også stimulering af klitoris er normalt i en moderne dildo.

Er dildoer lavet af farlig plastik?

De dildoer som du kan købe hos sadistenstoolbox.dk er allesammen godkendt i henhold til gældende regler indenfor indførelse af genstande i kroppen til seksuel nydelse. Typisk er der tale om et silikone produkt som er phthalat fri, og naturligvis også er vandtæt så at der ikke trænger væsker ind i det elektriske apparat.

Den slags silikone som de dildoer vi sælger er lavet af kaldes ABS Silikone, og er klart det mest anbefalede materiale at lave dildoer i. Se en guide om emnet her

Vælg den rette dildo

Størst er ikke altid bedst, og det gælder også for dildoer. Det kan da være sjovt at eksperimentere med en kæmpe dildo, men du finder sikkert hurtigt ud af at du hurtigere finder større glæde ved at vælge en dildo som passer til din vagina, fremfor bare en der er stor.

Udover at gå efter størrelsen kan du vælge en dildo som stimulerer G Punkt og/ eller klitoris samtidigt. Mange foretrækker dog også "bare" den rene fornemmelse af kun at have en dildo uden de ekstra features som en moderne dildo kan have.