Dildo  

Varer
65 varer.

 • Stål dildo  Den dobbelte dildo er vinklet til kvindens G-punkt eller mandens prostata. Den ene side af skaftet har en række riller for mere intense fornemmelser. Fremstillet af 100% rustfrit stål.

  449,00 DKK
 • En fin glas dildo der er udformet som en penis, der har en lille kurve. Og det at der er testikler på gør at den også kan bruges analt. Og så kan den det samme som alle de andre i glas, nemlig at den kan enten varmes op eller køles ned under vandhanen, og det kan give en hel anden følelse end hvis den er stuetemperatur.

  139,00 DKK
 • 7 kugler i glad der bliver tykkere jo længere ned af dildoen du kommer, dette gør at der er masser af struktur der kan være med til at stimulere dig eller din partner. Den har også en lille krumning, som også kn være med til at stimulere nogle gode steder. 

  129,00 DKK
 • Fin blå dildo, som er udformet så den ene ende kan ramme g-punktet, mens den anden hat noget struktur der gør at den stimulere skedevæggen og dermed være med til at give en skedeorgasme. Den ene med kuglerne kan dog også bruges analt. Så dette er en dildo der kan bruges på flere forskellige måder og give flere forskellige stimuli. 

  149,00 DKK
 • En fin glat glas dildo med to ender, den ene større end den anden, men det er jo også bare lækkert. På den tyndere ende er der også tre små knolde som kan være med til at stimulere dig eller din partner indvendig og være med til at forøge nydelsen. 

  119,00 DKK
 • En lækker blå glas dildo der har to ender, den ene ende er en smule mindre og tyndere end den anden. Men dette gør jo bare at du kan lidt mere med den, og det kan de fleste lide. Og hvis du så tager det at dildoen har to ender plus du kan bruge den selvfølgelig når den er stuetemperatur, men du kan også enten sætte den under enten den kold eller varme...

  149,00 DKK
 • En lidt anderledes glas dildo hvor den ene ende kan minde om en penis, mens den anden ende består af et andehoved, hvor der på toppen er en større kugle, som giver noget ekstra til denne dildo. Det betyder nemlig at der er to meget forskellige ender, som begge kan bruges, samtid med at du kan ændre temperaturen med varmt eller koldt vand. 

  149,00 DKK
 • En rigtig fin glas dildo som kan bruges fra begge ender, om du vil bruge den lidt tykkere eller lidt tyndere end er helt op til dig. Så sammen med det du kan skifte temperaturen på den bare med kold eller varmt vand, gør at denne dildo giver dig flere muligheder for at tilfredsstille dig selv eller din partner. 

  169,00 DKK

Viser 1 - 12 af 65

Dildoer til kvinder

Når man skal købe en dildo så vælger man den rigtig hvis man inden sætter sig ind i hvad for en dildo man skal bruge, og hvad mener man så med det, jo det er sådan at kvinder kan få 7 forskellige orgasmer og rigtig meget sexlegetøj til kvinder er lavet til at havde fokus på en eller flere af de her 7 orgasmer. og orgasmer skal der til og så kan man lige så godt gøre vejen der til så lækker som muligt med en rigtig lækker Dildo


Man kan se på formen af sexlegetøjet hvor for nogle orgasmer de er målrettet til. og vi prøver i vores produkt beskrivelser at beskrive hvad og hvordan.
så det man skal kigge efter er størrelse og from der passer til lige den eller de orgasmer du bedst kan lide. og naturligvis overfladen på dildoen.

Dildoers historie er gammel

Man har i Tyskland fundet dildoer som er helt op til 28.000 år gamle, og de historien om dildoen går med garanti endnu længere tilbage også. I den tid var de lavet af ler, men har fundet dildoer lavet af sten, læder, træ og flere andre slags materialer også. i middelalderen lavede man dildoer af træ og sleb dem helt glatte. men det var jo de muligheder der var, og dildoerne blev først rigtig gode da man opfandt plastik. men har også lavet dildoer i sten som jo nok har været noget tunge. jeg tror at den man har formet i læder har været de mest brugte,

Den moderne dildo kan have en indbygget vibrator, som både kan stimulere G punkt i både mænd og kvinder, men også stimulering af klitoris er normalt i en moderne dildo.

Her finder du silikone dildoer

De dildoer som du kan købe hos sadistenstoolbox.dk er allesammen godkendt i henhold til gældende regler indenfor indførelse af genstande i kroppen til seksuel nydelse. Typisk er der tale om et silikone produkt som er phthalat fri, og naturligvis også er vandtæt så at der ikke trænger væsker ind i det elektriske apparat.

Den slags silikone som de dildoer vi sælger er lavet af kaldes ABS Silikone, og er klart det mest anbefalede materiale at lave dildoer i. Se en guide om emnet her 

Vælg de rette dildoer

Størst er ikke altid bedst, og det gælder også for dildoer. Det kan da være sjovt at eksperimentere med en kæmpe dildo, men du finder sikkert hurtigt ud af, at du hurtigere finder større glæde ved at vælge en dildo som passer til din vagina, fremfor bare en der er stor.

Udover at gå efter størrelsen kan du vælge en dildo som stimulerer G Punkt og/ eller klitoris samtidigt. Mange foretrækker dog også "bare" den rene fornemmelse af kun at have en dildo uden de ekstra features som en moderne dildo kan have.

Vi har et stort udvalg af dildoer. dildoer i mange størrelser og udformninger. Dildoer med sugekop og Dildoer uden og til strapon. Dildoer i mange farver.

Køb dildoer til kvinder og mænd

Om en dildo er til en mand eller en kvinde gør ikke den store forskæld. det man skal gå efter er kvaliteten overfladen. kan man få nogle i PVC som jeg ikke vil anbefale og så kan man få latex her skal man være obs på om man har allergi, der er også nogle der er laver af venyl son er fine og så er der dem der er lavet af silikone som er rigtig fine, og dem de fleste køber fordi de bare har en silke blød overflade som gør det lækkert. der efter skal man kigge på størrelsen og køber du til kærsten så tag hende lige med på råd, der er meget forskæld på hvad mænd og kvinder går efter.