Varer
16 varer.

Viser 1 - 12 af 16

Viser 1 - 12 af 16

Strap On  

En strapon

..er en dildo, du som Domina kan spænde på og bruge på din partner – enten som ekstra stimulation i forbindelse med forspillet eller til penetration. Strapon sæt kan bruges af både kvinder og mænd og er på det seneste blevet yderst populært til pegging, hvor Dominaen/Mistress bruger strapon dildoen til at stimulere slaven analt.
Med den rigtige strapon kan legen nå nye højder som er helt fantastisk.

Der er rigtig mange udgaver af en strapon og dem vil jeg prøve at beskrive her.
den man kender ,og mange mænd fantaser om den en kvinde tager på og bruger på en anden kvinde. dem er der nogle stykker af der er den alm. udgave hvor den bare spændes på med en sele. der er også udgaver hvor den kvinde der har den på også  bliver stimuleret af en dildo sådan at begge parter får fysisk nydelse. denne udgave findes også uden sele hvor den holdes med skeden.

Der findes også udgaver til mænd. de er hule sådan man selv kan være inden i, dem der er så uheldige at de af den ene eller andet årsag ikke selv kan, de har stadig behovet for nærvær og handling og her er de ret gode denne udgave der er hul. det gør at man kan gennemføre et sammenleje, være tæt på sin partner nyde partners kærtegn og hengivenhed.

Og så en af de ting som bliver stører og stører manden som modtager. der er flere og flere mænd der finder nydelse i anal leg og for nogle er en strapon en fræk måde at udleve denne fantasi.

Så alt i alt kan en strapon føre til mange lækkere oplevelser