Strap On  

Varer
45 varer.

 • 0 Review(s) 

  Hvis det du fortrækker i en dildo er at den er lang og tynd, så er the donkey dildo lige noget for den med en længde på 255 mm og en diameter på 45 mm. The Donkey dildo kan lige som de andre fra Hung sættes på alt tilbehøret fra Hung system, hvilket giver rigtig mange brugsmuligheder. 

  249,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Mega Flesh 02 er en af de rigtig store med en diameter på 8,5 cm, og hele 38 cm i fuld længde, hvor det er 30 cm der er mulighed for at indføre. Den store størrelse gør at du bliver fyldt hele ud og kan optimere din oplevelse. Og så har den det smarte element at der er en sugekop i bunden, hvilket betyder du kan sætte den fast på alle glatte overflade og...

  499,00 DKK
 • Tilbud!

  0 Review(s) 

   Buttplug 50 cm Buttplug i en lang udgave, hvis du elsker anal lege og Buttplug og gerne vil presses lidt er denne noget spændende. Det første man tænker er at den kan ikke være der, men jo det kan den godt. men det kræver noget træning. for det første så er der ca ø 6 cm ved soklen det er i sig selv noget.Og det stykke der sættes ind er 45 cm  en lang...

  529,00 DKK 569,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dildo med sugekop Kiotos har lavet en super lækker dildo med en rigtig god sugekop som gør at den sidder rigtig god fast på en plan overflade. konsistensen af dildoen er tætter på det virkelige end de fleste dildoer. overfladen er silikone så gør den blød og lækker. jeg synes faktisk at man får mere end man betaler for her. 23 cm lang og Ø 40 mm,...

  319,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Kiotos Dildo Kiotos laver dildoer til mange formål og i mange udformninger, detter er et af de nye som giver en spændende virkning pga. de mange nuper ned af siden på den. de er med til at gøre det nemmere for kvinden at op nå den dybeskede orgasmeSpændende sex legetøj, det meste sexlegetøj og her under dildoer er lavet med henblik på en af de 7 orgasmer...

  449,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dildoer fra Kiotos lækker rød og sort dildo der er blød men alligevel fast. overfladen er sådan at at glidecremen holder fast på dildoen. soklen er en sugekop sådan er nem at få til at stå.formen er inspireret af et eller andet monster og det giver nogle sjove udformninger som stimuler på en anden måde end en dildo der er helt glat. vi anbefaler altid en...

  499,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  XXX dildoen er for dig som godt kan lide når din dildo er stor i omkreds og giver dig en fornemmelse af rigtig at være fyldt ud. Dette kan den da den har en diameter der spænder fra 61 til 78 mm, samt at den har en længde på 250 mm. Så den er ikke for de sarte, men kan til gengæld noget de mindre ikke kan. Passer selvfølgelig sammen med alt tilbehør fra...

  349,00 DKK

Viser 1 - 12 af 45

Strap on leg -er for alle

..er en dildo, du som Domina kan spænde på og bruge på din partner – enten som ekstra stimulation i forbindelse med forspillet eller til penetration. Strap on sæt kan bruges af både kvinder og mænd og er på det seneste blevet yderst populært til pegging, hvor Dominaen/Mistress bruger strap on dildoen til at stimulere slaven analt.

Med den rigtige strap on kan legen nå nye højder som er helt fantastisk.

Strap-ons bruges af alle slags par

Der er rigtig mange udgaver af en strap on og dem vil jeg prøve at beskrive her.
Den man kender ,og mange mænd fantasere om er den, en kvinde tager på og bruger på en anden kvinde. dem er der nogle stykker af der er den alm. udgave hvor den bare spændes på med en sele. Der er også udgaver hvor den kvinde der har den på også bliver stimuleret af en dildo sådan at begge parter får fysisk nydelse. Denne strap on udgave findes også uden sele hvor den holdes med skeden.

Der findes også strap on udgaver til mænd. De er hule sådan man selv kan være inden i, dem der er så uheldige at de af den ene eller andet årsag ikke selv kan, de har stadig behovet for nærvær og handling og her er de ret gode denne udgave der er hul. Det gør at man kan gennemføre et sammenleje, være tæt på sin partner nyde partners kærtegn og hengivenhed.

Og så en af de ting som bliver større og større manden som modtager. Der er flere og flere mænd der finder nydelse i anal leg og for nogle er en strap on en fræk måde at udleve denne fantasi.

Strap on eller påspændingsdildo? 

Det meste sexlegetøj går under flere forskellige navne. Det sker helt automatisk, at vi tager udenlandske ord ind i vores dagligdagssprog. Især fordi produkterne er internationale.

Det her sexlegetøj går derfor under det engelsk ord strap on og danske påspændingsdildo. Det gode ved de mange navne er, at det betyder, at det er et produkt, som folk både interesserer sig for og bruger.

Så er du en af dem, der på den ene side tænder på at penetrere eller blive penetreret af din kæreste, men på den anden side er bange for, hvad folk ville tænke? Så er populariteten faktisk værd tænke på. Her har vi en vare, der er så populær, at vi har taget os tiden til at finde et dansk ord til det.


Så alt i alt kan en strap on føre til mange lækre oplevelser.

Så tag din partner i hånden, sæt jer ned sammen og find det strap on harness og den strap on dildo, der passer allerbedst til jer, og bestil den hjem, så er den klar til, at dig og din partner kan dykke ned i det spændende, sjove og sexede univers så hurtigt som muligt.