Klinik

Klinik, BDSM og Undersøgelse: Udforsk Intensiteten af Medicinsk Rollespil

Vores kategori med klinik, BDSM og undersøgelse er dedikeret til at udforske den intense og spændende verden af medicinsk rollespil. Dette univers tilbyder unikke muligheder for at udforske magtudveksling, dominans og underkastelse i en medicinsk kontekst.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, der er designet til at fremme og forstærke din medicinske rollespilsoplevelse. Uanset om det er specielle redskaber til legen som sprøjter, stetoskoper, pincetter eller andet klinisk udstyr, tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter til at skabe den ønskede atmosfære og intensitet.

Aktive filtre

3 Reel Pinwheel


239,20 kr.

3 hjulet Pinwheel i rustfrit stål, med 22 spidse tænder på hvert hjul.

Når kroppen er tændt, og alle sanser er vakt, så prøv at køre dette pinwheel på huden og mærk hvordan den prikkende fornemmelse vil give sanserne næring og velvære.

Brug hjulet til sensetiv leg. 

De 3 hjul kører uafhængigt af hinanden.

Fuld længde: 16 cm.

Hjul: 3 cm. i dia

Spekulum -Pussy Opener


71,20 kr.

Til liderlige doktorlege med dybe indblik! Oplev en helt ny verden af intens nydelse med Spekulum - Pussy Opener! Dette spændende sexlegetøj er perfekt til BDSM og bedre sex. Udforsk nye grænser og opnå ekstatiske øjeblikke med dette unikke værktøj.

Vaginalspekulum i stål...


287,20 kr.

Vaginalspekulum i stål 

Særdeles velegnet til legen med urinrørs stave da den åbner ud til sidene så der er let adgang til urinrøret. den er af stå og det betyder at den også er ret nem at holde ren. et super fedt spekulum 

Anal speculum klinikudstyr


311,20 kr.

Anal speculum

er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse. Benyt den med fores andet SM-legetøj!

Spekulum vaginal klinikudstyr


71,20 kr.

Frigør din fantasi med Spekulum Vaginal Klinikudstyr! Dette justerbare spekulum giver dig fuld kontrol og mulighed for at udforske nye højder af nydelse. Udforsk nye grænser i dit sexliv og BDSM-oplevelser med dette unikke, justerbare redskab.

Sterilt Vand klinikudstyr


20,00 kr.

Til bi stik

Steriltvandspapler er sterilt vand, som den Dominante sprøjter ind lige under hudens overflade. Det kan for eksempel være over skambenet eller den nedre del af ryggen, hvor det har en betydelig effekt.

Bistik sterilvandspapler

Long Princess Metal...


287,20 kr.

Rå og hård metal penisring med urinrør stimulator. Penisringen sættes ned over penishovedet og urinrør staven indføres, for så at stimulere. Selve urinrøret er drejeligt i forhold til penisringen.

Sound /Dilator Urinrørs stave til mæmd  i 7-10-12 mm -20,00 kr.

Sound /Dilator Urinrørs...


235,20 kr.
255,20 kr.

Til den sensible lystzone hos HAM...
...er denne let svungne urinrørs-dilator med sømløst fremstillet spids. Ca. 16,5. Sølvfarvet. Materiale: Metal af rustfri zinklegering.

The Ultimate Asslock
  • Fjernlager

The Ultimate Asslock


879,20 kr.

The Ultimate Asslock skaber en ny dimension indenfor anal leg.

Når den er indsat, kan bæreren føle stålets rejse hver tomme ind i hulrummet.
Når det er helt indsat, er et simpelt tryk på den bageste del nok til at den indsatte del udvides.
Super frækt at komme ha kontrol over en anden numse ved at låse den af, modtageren vil virkelig få gang i hjernen 

Anal Spreader Device


359,20 kr.

Et Stålredskab til Intens Anal Udblokning

er du til anal udblokning så har du fundet det rette produkt. Denne anal spreader kan med sine 4 cm i diameter sørge for en lækker udblokning. Produktet er lavet i rustfritstål, nemt at rengøre med intim sæbe. 

Kanylepakken (Nåle)...


79,20 kr.

Kanylepakken

indeholder alt hvad man skal bruge, til nåle lege! Så har du/i brug for at afprøve legen med nåle, så er denne pakke det helt ideele til dette. Her får du alt til at starte legen op!

Kanylepakken indeholder:

1 x nyrebakke

10 x alko. swaps

20 x kanyler grå 0,4 x 19 mm.

20 x kanyler grøn 0,8 mm. x 40 mm.

3 par handsker (M, L el. XL)

1 x lille kanylebox

10 stk. kanyler (Nåle)...


15,20 kr.

Kanyler til nåle leg

Her fåes der kanyler i forskellige størrelser, så det er muligt at prøve sig frem til, hvilke man bedst kan lide. Dette er klinik udstyr til de mere ekstreme sexlege, som fx. " Lægen og patienten ". Vores SM shop byder på andre spændende stykker sexlegetøj!

10 stk. grønne eller grå kanyler i henholdvis størrelse 0,8 mm. x 40 mm. eller 0,4 mm. x 19 mm.

20 stk. kanyler (Nåle)...


28,00 kr.

kanyleleg og nåle

På klinikken skal der benyttes en lang række udstyr, som der kan findes i vores SM/sexlegetøj shop! Med nåle er der meget at hente, da det påvirker det psykiske og giver sexlegen en mere ekstrem pift!

20 stk. grønne eller grå kanyler i henholdvis størrelse 0,8 mm. x 40 mm. eller 0,4 mm. x 19 mm.

Hegar Sound Set - 14 Pcs Solid


559,20 kr.

Kiotos Steel products are made of 100% Stainless Steel, this ensures the highest quality of Steel products available today. Cleaning your toys is easy with Kiotos Toycleaner.

100 stk kanyler (Nåle)


68,00 kr.

100 kanyler

Pakken indeholder 100 kanyler. Det anbefales at man køber vores startudstyr først, for at mærke området med nåle. Denne pakke er til jer, som har fundet det fantastiske i legen med nåle. Benyttes med vores andet klinik udstyr fra vores SM shop. Perfekt til doktor lege. 

100 stk. grønne eller grå kanyler i henholdvis størrelse 0,8 mm. x 40 mm. eller 0,4 mm. x 19 mm.

Kirurgisk skindstapler...


183,20 kr.

Klinisk hæfteklammer

 som er til dig som ønsker at køre kanyle "doktor" legen til et helt nyt niveau. Kan med fordel benyttes som et " kontor tema ", hvor legen udspiller sig i sekretær og chef. Benyt den sammen med vores brede sortiment af klinik udstyr. 

Kirurgisk skind-stapler med 35 staplers.

Sutur klinikudstyr


47,20 kr.

Nål og tråd

Det her er en af de mest extreme former for klinik-sex. Det kan blive en grænseoverskridende, intens og tillidsafprøvende oplevelse for dig og din partner. Men før du begiver dig ud i at sy munden, skamlæber eller noget helt tredje sammen på din partner, er det vigtigt at have viden om risici og hygiejne om dette område på plads.

Men dette er det perfekt udstyr til dette formål!

Vaginal Speculum klinikudstyr


223,20 kr.

Vaginal Speculum

i stål lavet til at foretage gynækologiske undersøgelser. Perfekt til legen i klinikken, hvor rollerne er delt op som doktor og patient. Giver en mere fantasifuld oplevelse under hele SM legen. Brug den gerne sammen med vores andre produkter, fra vores SM shop!

100ml Saltvand klinikudstyr


31,20 kr.

saltvand til injektions lege

Ud over at denne type saltvand er godt til at skylle piercinger med hvis der skulle være en smule betændelse i den. 
Så kan det også bruges til at sprøjte ind i kroppen. Giver en dejlig fornemmelse i kroppen og en mere intens leg, som doktor og patient under SM-legen. Benyt den med vores mange andre varianter af SM-udstyr, fra vores SM shop!

Lille kanyleboks. klinikudstyr


15,20 kr.

Lille kanyleboks

, som er perfekt til at opbevare dine brugte nåle i, under hele kliniklegen. Sikrer at de brugte nåle bliver kasseret, således at bakterier ikke bliver delt fra person til person. Perfekt til at opbevare de brugte når, så de ikke bliver rørt ved. Husk at købe kanyler, når du køber dette produkt. 

Injektionspakken klinikudstyr


79,20 kr.

Start pakke

til den klinik og doktor leg i vil udføre. Perfekt hvis man er ny indenfor emnet og ønsker at prøve tanken af, med kliniklege. Denne pakke indeholder alt hvad man skal bruge, for at begynde med disse kliniklege!

Injektionspakken indeholder:

1 x nåleboks

10 x alko. swaps

3 par handsker (M, L el. XL)

100 ml. NaCl

10 x kanyler

Suturpakken klinikudstyr


79,20 kr.

Sutur start pakke

Dette vil ikke gøre klinik legen kedelig. Her er der alt hvad der skal til, for at begynde at eksperimentere med at sy i hinanden. Om det er i kvindens skamlæber, i kinderne eller et helt 3. sted, så indeholder pakken det der skal til, for at udføre dette ordentligt. 

Suturpakken indeholder:

1 x sutur

10 x alko. swaps

3 par handsker

1 x nåleboks

Steel Catnails


159,20 kr.

Cat Nails i stål.

Skub fingeren ind i de to ringe i rustfrit stål for at ridse og skub disse to kattekløer / negle over en partners hud for ekstra følelsesleg. De to kløer kan bruges let til at drille eller mere intenst til glæde og smerte. Kloen har en løs pasform for manøvredygtighed og kan bæres på forskellige fingerstørrelser.

Pinwheel (Wartenberg wheel)


159,20 kr.

Et Pinwheel / Wartenberg Wheel

Er et must have til BDSM og Sanse Leg. Den opretter en række fornemmelser med selv små forskelle i tryk. Driller, piner, og driver folk til vanvid og giver en fornemmelse af en kuldegysning og let smerte. Brug den til at drille og forkæle din partner.

Dette pinwheel er af højeste kvalitet, også kaldet et Wartenberg wheel.

Vagina Sucker - Pumpe til...


255,20 kr.

Den gennemsigtig ergonomisk rigtig formede hætte presses ned over vagina'en og når undertrykket laves med den medleverede håndpumpe vil vagina'en blive mere følsom, hæve og man føler enhver vibration i hele underlivet.

Clit-Sucker


199,20 kr.

Den gennemsigtige sugeklokke presses ned mod klitoris og der suges vakuum med håndpumpen. Klitoris bliver mere følsom og det føles som om bløde læber sutter på klitoris. Den forstærkede gennemblødning hæver klitoris og bliver mere inviterende.

Intim Bruser Deluxe til...


215,20 kr.

Nyd en ren og stimulerende oplevelse med vores Intim Bruser Deluxe til Bruseren. Dette fantastiske bruserhoved er designet til at tilfredsstille dine behov for renlighed og intim stimulering. Uanset om du er til kliniklege eller ønsker at opleve følelsen af at blive rengjort, er dette produktet for dig.
 

Fisting Gel 200ml


143,20 kr.

Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt.

Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker.

At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

Brystvorte sugekopper small


111,20 kr.

Små sugekopper til brystvorte, klit eller hvad du nu kan finde på.

Når du drejer på skrue knappen dannes der vakum og blodet bliver trukket ud i eks. brystvorten og dermed øges følsomheden.

Brystvorte sugekopper medium


127,20 kr.

Vores Brystvorte Sugekop er din nøgle til en intens og sanselig oplevelse. Dette unikke produkt øger følsomheden i dine erogene zoner, hvilket gør hver berøring ekstra spændende.
Brystvorte sugekopper i sæt af 2 stk. 

De har en indre diameter på 2,6 cm.

Triple Pinwheel...


199,20 kr.

Dette spændende sexlegetøj er ikke forbundet med smerte, et Pinwheel er fantastisk hvis modtagerne er bilnd foldet og man så køre den let hen over kroppen og gerne på du følsomme områder.
Denne udgave har 3 hjul og det betyder at den dækker et støre område og kan man veksle i mellem denne og en der er mindre eller stører gør virkningen stører. også kaldet  (Wartenberg wheel)

Næseklemme - justerbar


159,20 kr.

En næse klemme er ikke til for at skulle frem kalde smerte, den skal fastholde subben i sin underkastelse, forstærke den. og hele tiden havde fokus på den Dominante og den opgave hjælper næseklemmen faktisk ret fint med til.

Denne udgave er med en finger møtrik der gør den nem at betjene,

Bondage anal Krog 30mm (...


319,20 kr.

Bondage anal krog

En krog som denne er god til mange ting, det er ret nemt at bruge den til et mind fuck, rent praktisk så er brugen af den også ret spændende, sådan at man sætter den med ved hjælpe at noget godt glidecreme, binder et stykke reb i øjet og den ende bindes fast til halsbåndet eller endnu bedre håret, sådan at en hver bevægelse minder modtageren om at krogen er der Urin rør Bruser


255,20 kr.

Hul dilator, med lille brusehoved med 7 små huller urinen kan bruse ud af.

Dilator sæt -50,00 kr.

Dilator sæt


509,20 kr.
559,20 kr.

Dilator sæt med 14 forskellige sounds  til mænd - fra størrelse 4mm - 17mm

Pikbur -Fængslet


391,20 kr.

Elsker du

 når pirrende underkastelse og kinky sexlege med dominans er i hovedsædet? Er du til Male Chastity? Hvis svaret er ja – så kig med her. Dette lækre kyskhedsbur fra Rimba, ”Spiralen”, giver den ultimative følelse af at være underlagt en andens vilje og lyst. Kyskhedsburet er udført i rustfrit stål, som giver en pirrende og tyngende fornemmelse 

Vibrating Clit Massager -...


143,20 kr.

Sugekop med klitoris stimulator, i form af en lille bullet påsat sugekoppen.

Blodtilførslen bliver bedre og din klitoris bliver svulmende og meget større.

Pumpen bliver suget fast og vibrationerne startes.

Et legetøj man kan bruge i lang tid og som giver de vildeste orgasmer.

Pinwheel m. 7 hjul...


279,20 kr.

Pinwheel med 7 hjul som er rigtig god til pirring og leg. Dækker et stort område på én gang med 22 x 7 pigge.

Følelsen bliver større hvis I evt. samtidig bruger et blindfold eller leger med fiksering.

Også kaldet  (Wartenberg wheel)

BDSM Klinik Udstyr

Som en del af legen med smerte kan læge-verdenen levere en del Klinik udstyr, der kan være spændende at anvende.

Nåle er typiske der man starter og de indføres enten ind i musklen eller på langs af huden, man kan også sprøjte saltvand ind under huden rundt omkring på kroppen. Det her kan man også læse på vore guide.

Gynækologiske lege er også spændende, vi forhandler blandt andet speculum, urin-rørsstave og meget andet.

Men Klinik udstyr kan man lave mange spændende lege, som er både frække og grænseoverskridende og det behøver på ingen måde at være farlig og med en lille smule viden kan man lave mange ting sikkert og godt læs vores guides for mere info, der er links nederst. Meget mere BDSM her

Klinikudstyr til BDSM legen

Kliniksex rummer alle de frække elementer og kinky aspekter, som det erotiske dominans univers har at byde på. Især hvis I lever læge/patient forholdet ud til fulde, og ifører jer de helt rigtige kostumer. Velkommen indenfor i det lystfulde lægehus!

Gynækologen bruger ofte speculums for at kunne komme til oppe i kvinden, men hvorfor skulle man ikke også kunne bruge disse instrumenter til at kunne sexlege med? Er du til speculums eller anuskoper kunne man fristes til at spørge. Svaret er at, det ved man jo ikke altid og derfor kan det være svært at sige enten det ene eller det andet. Hvis man skal prøve at dele dem op, så kan det meget hurtigt konstateres at det ene af instrumenterne, nemlig speculum er mere velegnet til at åbne en skede og vagina op end det andet, nemlig anuskopen er.

Stort udvalg i din SM shop

Sexlege med nåle, sutur og saltvand

Stikkende, grænsesøgende og angstprovokerende. Det er måske nogle af de ord, underkastede forbinder legen med, når der eksperimenteres med kanyler. Det er alfa og omega, at der er styr på renlighed og at kanylerne er kun til engangsbrug, når du skal eksperimentere med nåle leg i BDSM. Genbruger du nåle, kan du overføre smitsomme sygdomme og gøre din partner syg. Derudover er skæret på kanylen kun lavet til engangsbrug, så den bliver sløv og skæv.

Kanylerne er engangsnåle, pakket i steril emballage klar til brug. Vi anbefaler at du samtidig investerer i en nåleboks, så du sikkert kan aflevere dine kanyler på genbrugspladsen. 

”Ægte”, men midlertidige bryster
Denne metode giver et ægte udseende, men du skal kunne give dig selv indsprøjtninger, eller få en anden til at gøre det på dig.
Metoden går ud på at indsprøjte sterilt saltvand i din brystmuskulatur Derved kan du få bryster, der passer op til en B-skål. Ægte at se og føle på.
Saltvandet fordeler sig langsomt i kroppen og udskilles med urinen og er dermed helt ufarligt. Virkningen er derfor midlertidig. Brysterne svinder lidt efter lidt, og efter ca. 3 timer er virkningen borte igen.

Læs evt. vores guide omkring nålelege.

Eller den ikke helt så stikkende guide omkring kliniklege

Hvad er BDSM-klinikudstyr, og hvad bruges det til?
   

Velkommen til fremtiden for kinky leg! BDSM-klinikudstyr er en samling af redskaber designet til at efterligne ægte medicinsk udstyr, men med et twist af erotisk leg. Dette kan omfatte alt fra speculum til nåle, og det bruges til at skabe intense og unikke fornemmelser. Det handler om at skubbe grænser og udforske nye territorier af nydelse!

 Er det sikkert at bruge BDSM-klinikudstyr?
   

Absolut! Men som med alle vores eventyr inden for BDSM, er sikkerhed og samtykke nøglen. Det er vigtigt at lære korrekt brug og rengøring af udstyret, og altid kommunikere åbent med din partner. Husk, det skal være sjovt for alle involverede!

Hvordan vedligeholder jeg mit BDSM-klinikudstyr?
   

Godt spørgsmål! For at sikre, at dit udstyr forbliver i topform, er det vigtigt at rengøre det grundigt efter hver brug. Mange produkter vil kræve specifikke rengøringsprocedurer, så tjek producentens anvisninger. Og husk, opbevar dit udstyr på et sikkert, tørt sted for at beskytte det mod skader. Klar til at dykke ind i denne spændende verden? Vi er her for at hjælpe dig på rejsen!