God til analsex  

Varer
5 varer.

 • Tilbud!

  0 Review(s) 

  Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

  129,00 DKK 149,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  ANOS Special . Nyd analsex totalt afslappet! Analplejespray med kølende effekt, der virker beroligende og fremmer en lettere indtrængning. Fedtfri og vandopløselig. 30 ml. sprayflakon.

  159,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt. Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker. At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

  179,00 DKK

Viser 1 - 5 af 5

God til analsex – sexlegetøj og tilbehør

Tænder du på super fræk analsex – og kan du godt lide at bruge særlige remedier, når det skal være ekstra hot? Så er du ikke alene.

I løbet af de seneste årtier er erotiske udtryksformer, som førhen har været omgærdet af dunkelhed og belagt med tabu, blevet mere og mere almindelige blandt den brede befolkning. Det er med andre ord blevet socialt acceptabelt for andre end homoseksuelle mænd at dyrke analsex.

Denne form for samvær er nu om stunder en acceptabel del af en hvilken som helst form for seksuelt forhold. Samtidig er markedet for udstyr til analsex vokset eksplosivt, hvilket betyder, at du altid vil have adgang til et stort udvalg af sexlegetøj og tilbehør, hvis du gerne vil søge ned ad dén vej.

 

Hvilke former for sexlegetøj er gode til analsex?

Hvis du leder efter erotiske hjælpemidler, som kan gøre anal sexlegetøj ekstra spændende og inspirerende, kan du med fordel tage et kig i vores sortiment. Her finder du eksempelvis buttplugs, som kan hjælpe dig med at træne de bageste regioner op til analsex.

Denne optræning er en vigtig del af forberedelsen til analsex, hvis du ikke har prøvet det før. Kører du og din partner lige på og hårdt – så at sige – risikerer du skader på såvel ringmusklen som slimhinderne i anus. Derfor er det vigtigt at bruge den tid og den træning, det kræver, for at vænne sig til fornemmelsen og forberede ringmusklen på belastningen.

Det er på samme måde vigtigt at indkøbe den rette glidecreme, da anus ikke på samme måde som kvindens skede producerer sekret, der fungerer som smørelse under akten. Vi kan tilbyde både vand- og silikonebaseret glidecreme samt glidecreme med varmende, kølende eller stimulerende effekt.

Med den rette træning og ditto glidecreme får du langt mere ud af analsex – og du kan helt undgå skader eller infektioner, som er nogle af de største risici derved.

 

Hygiejne – en vigtig faktor i forbindelse med analsex

Blandt de vigtigste forberedelser forud for analsex er et grundigt bad. På den måde undgår du grimme overraskelser undervejs, som vi ikke skal komme nærmere ind på her. Til formålet kan du benytte et særligt brusehoved, som er designet til at rengøre dine intime områder.

Brusehovedet er forsynet med sprøjtedyser, som nok skal kunne komme ind i alle kroge. Selve brusehovedet er bølgeformet for den bedste komfort. Og med en sådan intim bruser kan dit forberedende brusebad i sig selv blive en temmelig fræk oplevelse!

Hvilken glidecreme skal jeg bruge til analsex?
   

Til analsex anbefales en silikonebaseret glidecreme. Bruger du kondom eller sexlegetøj, bør du benytte den vandbaserede variant.

Hvordan forbereder jeg mig bedst på analsex?
   

Hvis du ønsker at dyrke analsex, bør du opretholde en god hygiejne – og altid bruge glidecreme.

Hvordan rengør jeg anus?
   

Til rengøring af anus kan du bruge en særlig intimbruser, der er designet til formålet.