God til analsex  

Varer
5 varer.

 • Tilbud!

  Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

  129,00 DKK 149,00 DKK
 • ANOS Special . Nyd analsex totalt afslappet! Analplejespray med kølende effekt, der virker beroligende og fremmer en lettere indtrængning. Fedtfri og vandopløselig. 30 ml. sprayflakon.

  159,00 DKK
 • Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt. Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker. At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

  179,00 DKK

Viser 1 - 5 af 5

Glidecreme der er god til analsex 

Analt samleje skal være rart for alle og er oftest aller bedst med et glidemiddel. Her kan du finde alle former for glidecremer, der egner sig særdeles godt til hed analsex.

Hvad enten I er nybegyndere inden for analstimulation eller er mere erfarne på området, så anbefaler vi, at I altid bruger en anal glidecreme, da dette vil gøre oplevelsen meget bedre for jer begge.

En god anal glidecreme skaber de bedste betingelser for, at I begge får det optimale ud af analsex. Er I nybegyndere, anbefaler vi, at I prøver jer frem stille og roligt og selvfølgelig bruger masser af glidecreme.