Nyheder

God til sexlegetøj

Hvis I skal bruge glidecremen sammen med sexlegetøj, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme, da silikoneaseret glidecreme kan påvirke sexlegetøj af silikone. Vandbaseret glidecreme har en forholdsvist tynd i konsistensen og den føles derfor let og lækker mod huden. Der findes også vandbaserede glidecremer til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, d...

Hvis I skal bruge glidecremen sammen med sexlegetøj, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme, da silikoneaseret glidecreme kan påvirke sexlegetøj af silikone. Vandbaseret glidecreme har en forholdsvist tynd i konsistensen og den føles derfor let og lækker mod huden. Der findes også vandbaserede glidecremer til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, der er mere cremet end alm. vandbaseret glidecreme.

Der findes dog en fantastisk silikonebaseret glidecreme, Eroglide, som kan bruges sammen med sexlegetøj. Den perfekt og allround og utrolig drøj i brug.

Mere

God til sexlegetøj Der er 3 varer.

Viser 1 - 3 af 3
 • 149 DKK
  Vis varianter

  Bioglide glidecreme 150 ml. er krops- og miljøvenlig. Den er vandbaseret og har en beroligende effekt på de intime dele. Den naturlige glidecreme bruges til leg, både med og uden sexlegetøj.

  149 DKK
 • 129 DKK
  Vis varianter

  Nyudviklet Bodyglide med mange anvendelsesmuligheder. Fungerer ikke blot som glidecremen der ikke fedter og ikke tørrer ud, men også som fugtighedscreme eller massageolie.Unik formula der er lugtfri, som ikke klæber eller blokerer porene i huden, meget langtidsvirkende.

  129 DKK
 • 119 DKK
  Vis varianter
  Størrelse: 100 ml-
  119,00 DKK
  Størrelse: 50 ml-
  79,00 DKK

  Dr.Love er en silikone baseret glidecreme, som kvalitetsmæssigt er i en liga for sig selv.  Denne glidecreme er skøn både til brug under sex og onani, men også til massage og som fugtighedscreme er Dr.love et sikkert valg. Allergikere kan med fordel vælge denne glidecreme, da den er uden smag eller duft.

  119 DKK
Viser 1 - 3 af 3