Kiotos Glide - Water-Based Lubricant 100 ml

Kiotos Glide - Water-Based Lubricant

Reference:

63,20 kr.

Opdag Kiotos Glide, en vandbaseret glidecreme designet til at forbedre din sensuelle oplevelse. Denne glidecreme gør huden blød og smidig, glider godt og er ideel til brug med silikonelegetøj.

Mængde
Antal

Kiotos Glide - Vandbaseret Glidecreme 100 ml: Skabt til Sensuelle Oplevelser

En Fantastisk Glidende Oplevelse

Opdag glæden ved optimal nydelse med Kiotos vandbaserede glidecreme. Perfekt til brug med dit sexlegetøj og massage, giver denne glidecreme en smuk, sensuel oplevelse, der er ideel for utallige formål.

Vandbaseret Fordele

Denne glidecreme efterlader ingen pletter, er lugtfri og smagsløs, vandopløselig og pH-neutral. Fordelen ved en vandbaseret glidecreme er, at den gør huden blød og smidig, glider godt og beskadiger ikke kondomer. Dette gør denne glidecreme ideel i kombination med silikonelegetøj.

Langvarig Fugtighed

I modsætning til mange andre vandbaserede glidecremer sikrer Kiotos Glide vandbaseret glidecreme langvarig fugtighed, så du kan fortsætte dine intime øjeblikke uden afbrydelser.

Sikker og Effektiv Brug

Instruktioner til brug: Påfør så meget glidecreme på de ønskede kropsdele som du vil. Påfør en lille mængde på underarmen før du påfører glidecremen. Hvis der opstår en allergisk reaktion, skal du stoppe brugen.

Naturlige Ingredienser

Ingredienser: Vand, hydroxyethylcellulose, citronsyre, glycerin, kaliumsorbat, natriumbenzoat. Vores Kiotos Glide er formuleret med naturlige og sikre ingredienser, der sikrer optimal glidning.

Dyk ned i vores brede udvalg af sexlegetøj eller opdag vores udvalg af glidecreme for endnu flere spændende muligheder.

Specifikke referencer

EAN-13
8718546542770

16 andre varer i den samme kategori: