Speculum og anal speculum  

Varer
11 varer.

 • 0 Review(s) 

  Anal Spreader Device er du til anal udblokning så har du fundet det rette produkt. Denne anal spreader kan med sine 4 cm i diameter sørge for en lækker udblokning. Produktet er lavet i rustfritstål, nemt at rengøre med intim sæbe. 

  449,00 DKK
 • Fjernlager

  0 Review(s) 

  The Ultimate Asslock skaber en ny dimension indenfor anal leg. Når den er indsat, kan bæreren føle stålets rejse hver tomme ind i hulrummet.Når det er helt indsat, er et simpelt tryk på den bageste del nok til at den indsatte del udvides.Super frækt at komme ha kontrol over en anden numse ved at låse den af, modtageren vil virkelig få gang i hjernen 

  1.099,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Vaginalspekulum i stål  Særdeles velegnet til legen med urinrørs stave da den åbner ud til sidene så der er let adgang til urinrøret. den er af stå og det betyder at den også er ret nem at holde ren. et super fedt spekulum 

  359,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Pussy Opener Spekulum.Til liderlige doktorlege med dybe indblik!Det 10 cm. lange spekulum indføres i skeden med lukket næb. Ved hjælp af det justerbare næb med kliklås udvides skedeåbningen blidt (op til højst 12 cm.). Fast glidemateriale. 

  89,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Vaginal Speculum i stål lavet til at foretage gynækologiske undersøgelser. Perfekt til legen i klinikken, hvor rollerne er delt op som doktor og patient. Giver en mere fantasifuld oplevelse under hele SM legen. Brug den gerne sammen med vores andre produkter, fra vores SM shop!

  279,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Anal speculum er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse....

  389,00 DKK

Viser 1 - 11 af 11

Speculum og anal speculum

Speculum leg er enhver seksuel interaktion, der involverer brugen af det medicinske udstyr kaldet speculum. Under speculum leg påtager en dominerende partner typisk rollen som læge, mens en underdanig person agere patienten.

Speculum leg kan involvere interne undersøgelser af skeden eller anus. Det kan være en del af en BDSM-scene med medicinsk tema eller en vigtig del af den måde, en person med en medicinsk fetich nyder sex på.

Alt i BDSM speculum

Her er alt til den frække led med Speculum den lille lægeundersøgelse og til lige det formål du ønsker så kan du finde det her. Leder du efter BDSM udstyr, som kan indhylle soveværelset i den helt rigtige klinikstemning, bør du gå efter et vaginal speculum af stål. Materialet og designet ligner til forveksling lægens eget udstyr. Et plastik speculum er et godt og budgetvenligt alternativ til stålet, og du får stadigvæk BDSM legetøj, som ligner ægte doktorgrej. Til dig, der tænder på ekstra kinky fetish sex, anbefaler vi det supersexede vaginal speculum, som også kaldes for en spreader. En spreader er et langt og ergonomisk formet stykke silikone med rillet overflade, som spreder hendes skamlæber og blotter klitoris. Denne blotlægning af hendes køn vil få det til at boble over af ophidselse i jer begge.

Vi har flere udgaver som hver i sær passer til en bestemt type sexleg. og både til vaginalt og analt.

Der en af dem der frit lægger urinrøret sådan man kan bruge dilator.

Så er der nogle der åbner mere inden i end uden på, og omvendt. hvis det skal bruges til at udblogge med vil jeg ikke gå efter plastik udgaven, men der i mod speculums i stål. En fed måde at lege på og en god måde at starte et mindfuck på. Tag et billede af et speculum, og sende det til den underkastet uden tekst eller andet. og så lade hende selv arbejde med den. Og så kan man efter lidt til skubbe lidt til frygten.

Anuskop og vaginal spekulum

Det siger sig selv, at kun kvinder kan underlægge sig undersøgelser med et vaginal speculum. Hvis den mandlige partner også har appetit på lidt kønslig inspektion, foreslår vi et lækkert anal speculum i stedet. Et anal speculum er nemlig beregnet til både mænd og kvinder, og begge kan få stor glæde ud af den anale opmærksomhed og forkælelse.

Et vaginalt speculum er også et sexlegetøj indenfor SM som leger med ideen om et læge/klient besøg.