Speculum og anal speculum  

Speculum og Anal Speculum: Udforsk Intimitet og Ekspansion

Vores kategori med speculum og anal speculum er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for intim udforskning og ekspansion. Speculum og anal speculum er medicinske redskaber, der anvendes til at åbne og inspicere kroppens indre, og de kan også være et spændende værktøj i seksuelle lege og BDSM-oplevelser.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af speculum og anal speculum, der er designet til at imødekomme forskellige præferencer og behov. Disse redskaber giver mulighed for nøje observation, udforskning og stimulering af de intime områder, og de kan skabe en dybere forbindelse mellem krop og sind.

Varer
11 varer.

 • Et Stålredskab til Intens Anal Udblokning er du til anal udblokning så har du fundet det rette produkt. Denne anal spreader kan med sine 4 cm i diameter sørge for en lækker udblokning. Produktet er lavet i rustfritstål, nemt at rengøre med intim sæbe. 

  449,00 DKK
 • Fjernlager

  The Ultimate Asslock skaber en ny dimension indenfor anal leg. Når den er indsat, kan bæreren føle stålets rejse hver tomme ind i hulrummet.Når det er helt indsat, er et simpelt tryk på den bageste del nok til at den indsatte del udvides.Super frækt at komme ha kontrol over en anden numse ved at låse den af, modtageren vil virkelig få gang i hjernen 

  1.099,00 DKK
 • Frigør din fantasi med Spekulum Vaginal Klinikudstyr! Dette justerbare spekulum giver dig fuld kontrol og mulighed for at udforske nye højder af nydelse. Udforsk nye grænser i dit sexliv og BDSM-oplevelser med dette unikke, justerbare redskab.

  89,00 DKK
 • Vaginalspekulum i stål  Særdeles velegnet til legen med urinrørs stave da den åbner ud til sidene så der er let adgang til urinrøret. den er af stå og det betyder at den også er ret nem at holde ren. et super fedt spekulum 

  359,00 DKK
 • Til liderlige doktorlege med dybe indblik! Oplev en helt ny verden af intens nydelse med Spekulum - Pussy Opener! Dette spændende sexlegetøj er perfekt til BDSM og bedre sex. Udforsk nye grænser og opnå ekstatiske øjeblikke med dette unikke værktøj.

  89,00 DKK
 • Vaginal Speculum i stål lavet til at foretage gynækologiske undersøgelser. Perfekt til legen i klinikken, hvor rollerne er delt op som doktor og patient. Giver en mere fantasifuld oplevelse under hele SM legen. Brug den gerne sammen med vores andre produkter, fra vores SM shop!

  279,00 DKK
 • Anal speculum er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse....

  389,00 DKK

Viser 1 - 11 af 11

Speculum og anal speculum

Speculum leg er enhver seksuel interaktion, der involverer brugen af det medicinske udstyr kaldet speculum. Under speculum leg påtager en dominerende partner typisk rollen som læge, mens en underdanig person agere patienten.

Speculum leg kan involvere interne undersøgelser af skeden eller anus. Det kan være en del af en BDSM-scene med medicinsk tema eller en vigtig del af den måde, en person med en medicinsk fetich nyder sex på. Meget mere BDSM her

Alt i BDSM speculum

Her er alt til den frække led med Speculum den lille lægeundersøgelse og til lige det formål du ønsker så kan du finde det her. Leder du efter BDSM udstyr, som kan indhylle soveværelset i den helt rigtige klinikstemning, bør du gå efter et vaginal speculum af stål. Materialet og designet ligner til forveksling lægens eget udstyr. Et plastik speculum er et godt og budgetvenligt alternativ til stålet, og du får stadigvæk BDSM legetøj, som ligner ægte doktorgrej. Til dig, der tænder på ekstra kinky fetish sex, anbefaler vi det supersexede vaginal speculum, som også kaldes for en spreader. En spreader er et langt og ergonomisk formet stykke silikone med rillet overflade, som spreder hendes skamlæber og blotter klitoris. Denne blotlægning af hendes køn vil få det til at boble over af ophidselse i jer begge.

Vi har flere udgaver som hver i sær passer til en bestemt type sexleg. og både til vaginalt og analt.

Der en af dem der frit lægger urinrøret sådan man kan bruge dilator.

Så er der nogle der åbner mere inden i end uden på, og omvendt. hvis det skal bruges til at udblogge med vil jeg ikke gå efter plastik udgaven, men der i mod speculums i stål. En fed måde at lege på og en god måde at starte et mindfuck på. Tag et billede af et speculum, og sende det til den underkastet uden tekst eller andet. og så lade hende selv arbejde med den. Og så kan man efter lidt til skubbe lidt til frygten.

Anuskop og vaginal spekulum

Det siger sig selv, at kun kvinder kan underlægge sig undersøgelser med et vaginal speculum. Hvis den mandlige partner også har appetit på lidt kønslig inspektion, foreslår vi et lækkert anal speculum i stedet. Et anal speculum er nemlig beregnet til både mænd og kvinder, og begge kan få stor glæde ud af den anale opmærksomhed og forkælelse.

Et vaginalt speculum er også et sexlegetøj indenfor SM shop som leger med ideen om et læge/klient besøg.