Sanseleg  

Varer
26 varer.

 • En stål dildo giver nogle muligheder du ikke får med andre, her er f.eks. muligheden for at lege med temperature, og det at skifte mellem varm og kold kan noget helt specielt. Denne dildo kan derudover også bruges i begge ender, så dette er med til at skabe endnu flere muligheder for at nå klimaks. 

  229,00 DKK
 • Denne smukke og ret store dobbelt-dildo af stål er lige så elegant at se på som den er effektiv at bruge. Den er ca. 20 cm lang og er et imponerende kunstværk af poleret, rustfrit stål.

  649,00 DKK
 • Denne sensuelt formede skønhed er en unik dildo, skabt til at stimulere både visuelt og fysisk. Curve Steel Dildoen har et slankt design i skinnende metal og en form, der garanterer tilfredshed. Dens buede tip er specielt designet til intensiv G-punkt eller prostata stimulering.

  499,00 DKK
 • Maxi Pinwheel Rullen er 15 cm bred og har ca. 100 syle spidse pigge, der giver m'eren en super fed sanse oplevelse... Dette Pin Wheel er super god til sanse leg, men også på en rigtig varm numse vil en let berøring få sat gang i endorfinerne og dopeminen. På den samme varme numse kan man også med lidt tryk få det til at bløde.

  499,00 DKK
 • Et Pinwheel / Wartenberg Wheel  er et must have til BDSM og Sanse Leg. Den opretter en række fornemmelser med selv små forskelle i tryk. Driller, piner, og driver folk til vanvid og giver en fornemmelse af en kuldegysning og let smerte. Brug den til at drille og forkæle din partner.  Dette Pinwheel er af højeste kvalitet. også kaldet  (Wartenberg wheel)

  199,00 DKK
 • Dette spændende sexlegetøj er ikke forbundet med smerte, et Pinwheel er fantastisk hvis modtagerne er bilnd foldet og man så køre den let hen over kroppen og gerne på du følsomme områder.Denne udgave har 3 hjul og det betyder at den dækker et støre område og kan man veksle i mellem denne og en der er mindre eller stører gør virkningen stører. også kaldet...

  249,00 DKK
 • Pinwheel med 7 hjul som er rigtig god til pirring og leg. Dækker et stort område på én gang med 22 x 7 pigge. Følelsen bliver større hvis I evt. samtidig bruger et blindfold eller leger med fiksering. Også kaldet  (Wartenberg wheel)

  349,00 DKK
 • Pinwheel er et "Must Have" til sanseleg og BDSM. Trykket varieres så det giver kuldegysninger eller let smerte. Den bruges til at drille, pirre og forkæle din partner. Følelsen bliver forstærket hvis I bruger blindfold og evt. fastspænding.

  499,00 DKK

Viser 1 - 12 af 26

Smerte og sanseleg

Forspil går ofte ud på at stimulere hinandens erogene zoner. Det kan være ved at lade hænderne vandre ned over ryggen og lårene, kysse brysterne for derefter at bevæge sig nærmere mod kønsorganet. Men har du nogensinde prøvet at dvæle lidt ved denne fase? Har du prøvet, hvordan det føles, når du fører en isterning hen over din partners krop eller bruger neglene til at rive hende eller ham ned af ryggen? Er du en af dem, der tænder på dette, så bør du læse videre. Så findes der nemlig mange flere frække muligheder for dig.

Sanseleg er utroligt mange ting, og strækker sig i virkeligheden over hele spektret af BDSM – fra det blide til det hårde. Vores sanseleg-kategori afspejler dette forhold. Fælles for disse varer er, at de pirrer sanserne, særligt følesansen. De suppleres bedst af blindfolds, der blokerer synet, og vores bondage-sortiment der forhindrer modtageren i at bevæge sig frit.

Er du klar på noget lidt mere udfordrende end Wartenberg-hjulet? Hvis du har masser af erfaring med denne type BDSM-legetøj, så har vi heldigvis også masser af produkter til dig. I denne kategori finder du nemlig masser af sexlegetøj, som du kan bruge til din smerte og sanseleg.