Pinwheel Wartenberg Wheel sanseleg både på klinikken men også på korset, godt SM udstyr

Pinwheel (Wartenberg wheel)

Reference:

159,20 kr.

Et Pinwheel / Wartenberg Wheel

Er et must have til BDSM og Sanse Leg. Den opretter en række fornemmelser med selv små forskelle i tryk. Driller, piner, og driver folk til vanvid og giver en fornemmelse af en kuldegysning og let smerte. Brug den til at drille og forkæle din partner.

Dette pinwheel er af højeste kvalitet, også kaldet et Wartenberg wheel.

Antal

Oplev ekstase med vores Pinwheel (Wartenberg wheel)

Vores Pinwheel, også kendt som Wartenberg wheel, er et uundværligt redskab til enhver SM-entusiast eller elsker af sanseleg. Dette specielle sexlegetøj kan drille, pirre og drive folk til vanvid med en kombination af kuldegysninger og let smerte.

Den lille hjulformet pinwheel er designet til at rulle over huden og stimulere nerveenderne på en unik måde. Hvor hver lille tand på hjulet sender en bølge af intensitet gennem kroppen, der efterlader en følelse af spænding og forventning.

Kombineret med et blindfold og eventuel fastgørelse skaber vores Pinwheel en fantastisk sanseoplevelse. Når din partner er blindfoldet og bundet, vil hvert bevægelse af pinwheelen føles forstærket og forårsage ekstra intensitet. Den blanding af kuldegysninger og let smerte vil efterlade din partner stakåndet og længselsfuld efter mere.

Vores Pinwheel er et alsidigt sexlegetøj, der kan bruges til både lette pirringer og mere intense sanselege. Den er ideel til SM-aktiviteter og kan være en spændende tilføjelse til klinikleg. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil vores Pinwheel bringe dine sanseoplevelser til nye højder.

Dette smukke redskab i forkromet stål med de mange pigge som er fantastisk til sanseleg. 
Det er et smukt syn at se hjulet køre ned over en kvinde krop at se den ene pig efter den anden trykke på huden eller rundt om en brystvorde. Ikke mindst på et område hvor det over længer tid er blevet brugt piske her sætter den gang i i produktionen af flere at kroppens stoffer og det gør tit at modtagerne kommer til at ryste.

Gode råd til brugen af et pinweel

Kil, dril og behag din partner, med dette Pinwheel / Wartenberg wheel, opkaldt efter den berømte neurolog Dr. Robert Wartenberg. Dette forkromet stål pinwheel giver en kildrende effekt, når de stikkende pigge ruller hen over huden.

Kombineret med et blindfold og evt. fastgørelse, vil den give din partner en fantastisk sanseoplevelse, og vil efterlade vedkommende stakåndet.

Den har en fantastik virkning sammen med strøm (Violet wand) hvor man sender strømen i gennem sig selv og ud gennem et pinwheel og så se gnisterne springe fra piggene.

Du kan finde vores Pinwheel (Wartenberg wheel) i vores omfattende udvalg af sexlegetøj under kategorierne "SM-shop""klinik leg" og "sanseleg". Besøg vores sexshop og udforsk spændende muligheder for at berige dine BDSM-oplevelser og sanselege.

Tag din sanseoplevelse til næste niveau med vores Pinwheel (Wartenberg wheel). Væk dine sanser og oplev den perfekte kombination af kuldegysninger og let smerte, der vil efterlade dig og din partner stakåndede og ønskende efter mere. Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Specifikke referencer

9 andre varer i den samme kategori: