Bondage Tilbehør  

Varer
16 varer.

 • Dobbelt Karabinhage  til eksempelvis håndled og ankel lænker bør befinde sig i enhver SM´ers soveværelse. 10 cm lang i sølvfarvet metal. Karabinhage med to kroge i hver sin ende - oplagt som tilbehør til lænker eller til at sætte manchetter sammen med. Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere. Benyt den med stor fordel, sammen med vores håndlavede...

  49,00 DKK
 • Vaginal krog  Lige som der findes anal kroge så findes der også vaginal kroge, denne kan man gå en masse frækt ud af. Et game hvor man har bestemt at hun skal stå på en bestemt måde kan denne krog være med til at hun holder fokus det rigtige sted.

  499,00 DKK
 • Anal krog En lækker stål krog med en 40 mm kogle for enden og en ring i den anden ende. det er super frækt at smør den ind i en god glidecreme og sætte den op og gøre et reb fast i ringen for så at gøre den anden ende fast til hårdet eller et halsbånd, så vil man ved en hver bevægelse kunne mærke krogen, man kan naturligvis også gøre den fast til en krog...

  449,00 DKK
 • Bondage anal krog En krog som denne er god til mange ting, det er ret nemt at bruge den til et mind fuck, rent praktisk så er brugen af den også ret spændende, sådan at man sætter den med ved hjælpe at noget godt glidecreme, binder et stykke reb i øjet og den ende bindes fast til halsbåndet eller endnu bedre håret, sådan at en hver bevægelse minder...

  399,00 DKK
 • Vis varianter
  Farve: Sort-
  59,00 DKK
  Farve: Rød-
  59,00 DKK

  Bondage tape  20 Meter bondage tape som klistrer på sig selv i 5 cm bredde. Hvis ikke reb lige er dig er dette tape måske. Bondage kan gøres med mange ting o *vælg farve i højre side

 • Vil du holde lidt på din partner kunne dette harness til armene være et godt bud. Det gør det muligt at binde armene på ryggen, hvilket besværliggør bevægelserne. Og vil du være sikker på din partner ikke stikker af, så er der en D-ring i bunden, som gør det muligt at binde din partner fast på et ønsket sted, og så er det kun fantasien der sætter grænser.

  599,00 DKK
 • Lækker sort læder harness med fine metal detaljer til manden. Dette harness har to penisringe, så du har muligheden for at komme det hele gennem den ene ring og penis alene igennem den anden ring. Det har spænder som gør det muligt at justere størrelsen, så den passer de fleste mandekroppen. 

  349,00 DKK
 • Denne fede ring er svær at undvære når man leger med bondage. Når man laver ophængnings  bondage så er det meget nemmere at holde styr på rebene ved at køre dem op i gennem denne ring. der er så mange mulighedder at man har et godt overblik over sine reb. overblik = overskud til at nyde den man binder på og på den måde kan det kun bliver en lækker aften 

  599,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Farve: Sort-
  99,00 DKK
  -
  Farve: Rød-
  99,00 DKK

  Bomulds Bondage Reb Nyd fræk og ophidsende bondage leg med dette bondage reb. Tag styringen eller hengiv dig til din partners kontrol, og mærk en unik og intens nydelse. Bondage rebet er perfekt til fiksering af håndled, arme, ben og ankler.

Viser 1 - 12 af 16

Bondage reb

Er I nybegyndere inden for bondage, og vil I gerne prøve noget bondage udstyr i den lidt lettere ende, kan I med fordel starte med et blindfold. I kan også prøve nogle af vores manchetter, der er behagelige at have på og ideelle til nybegyndere.

Hvis I derimod allerede har stiftet bekendtskab med bondage udstyr og ønsker at prøve noget i den lidt hårdere ende, har vi gags og halsbånd, der i høj grad kan bruges i en kinky BDSM-leg til at fastslå, hvem der er Dominant eller Domina, og hvem der er den underdanige.

Reb til bondage - hvad skal du vide

Generelt findes der tre former for bondageudstyr, der kan finde anvendelse fra de helt blide fastgørelseslege og til den lidt mere hårde bondage, der ligger lige på grænsen til rigtig BDSM. Det drejer sig om:

 • Fastgørelsesudstyr som reb, tape og diverse bælter og manchetter
 • Sansefrarøvelsesudstyr som blindfolds, gags og ørepropper
 • Pirrings- og smertefremkaldende udstyr som brystvorteklemmer, skamlæbevægte, piske og lignende

Alle tre typer bondageudstyr findes i blidere og hårdere versioner, ligesom graden af intimidering og nedværdigelse kan variere.

Her kan du se vores sortiment indenfor reb til bondage + diverse tilbehør. Prøv for eksempel vores hampereb, som har særligt gode kvaliteter når det handler om bondage.

Bondagereb til den dominerende leg

Bondage forbinder man typisk med legen med reb. og så snart man begrænser legen med reb så vil modtageren opleve at h*n bliver Domineret. Men en manchet der bliver gjort fast til en seng er også Bondage. men kan også lave Bondage mentalt og her bruge man virkelig Dominansen.
Bare det at man binder hænderne sammen. og så begynder at vikle et reb rundt om bunden, vil bunden føle sig domineret, og kan man så komme afsted med at skubbe og trække lidt sammen med. holde nede osv så vil Dominansen rigtig træde frem