Bodysuit  

Varer
23 varer.

Viser 1 - 12 af 23

Bodysuit eller bare simplet en body

 

Bodysuit

Vil du sætte en ekstra fræk lille ting på en fræk aften sammen med din partner kigger du det helt rigtige sted, så er kan det være et lækkert lille bodysuit, der er det der skal til og ellers kan du tage et kig på noget af alt vores andet frække undertøj. Sådan et bodysuit kan hjælpe med at fremhæve kroppen på den helt rigtige frække måde, sådan at du kan føle dig endnu mere sexet. Og hvis du nu vælger at overrasket din partner med en fræk aften uden han ved det, så tror vi også at sådan et bodysuit kan give det lidt ekstra, så aftenen bliver endnu bedre. Hvis du så vil sætte et endnu mere frækt pif til aftenen, så kan du tage et kig på vores store udvalg af sexlegetøj.

 

Frække bodysuits til forskellige looks

 

I vores sortiment har vi flere forskellige modeller af bodysuits, vi har den rå i sort wetlook, der vil passe godt sammen med enten en pisk, et sæt manchetter eller et halsbånd. Hvis du ønsker dig et endnu mere feminint bodysuit, så er dette også en mulighed da vi har flere modeller med blonder og mesh som gør det sexet på en helt anden måde end wetlook. Hvis det er de mere feminine modeller du synes bedst om, så vil det være rigtig flot at sætte det sammen med et par selvsiddende strømper. Og hvis det skal være endnu mere frækt, så har vi også nogle modeller med huller placeret på de helt rigtige steder, så det er nemt at komme til og som gør sådan at man kan se alt det frække hvis det er den type du foretrækker. 

 

Bodysuit med mange muligheder

 

Et bodysuit eller en body kan bruges på mange forskellige måder, som hver kan gøre et sæt tøj lidt anderledes. Du kan vælge at sætte den sammen med en nederdel eller et par bukser, men du kan også tage den på inden under f.eks. en skjorte som du lader vær lidt mere åben end ellers, så man kan se bodysuitet under den, hvilket kan gøre det meste lidt mere frækt. Du har selvfølge også altid muligheden for at tage den på alene eventuelt sammen med et par høje hæle, så dine ben ser endnu længere ud og det er jo bare frækt med sådan en næsten bar numse og den kropsholdning man får i høje hæle.