Varer
15 varer.

Viser 1 - 12 af 15

Viser 1 - 12 af 15

Buttplug  

Et buttplug kan mange ting..

.. her er nogle stykker af dem.


Legen med analsex kan være super frækt og der er mange muligheder. Der er buttplugs med forskellige overflader. For eksempel vinyl som ikke er så glat, det er også stål/alu som også giver noget tyngde, silikone som er super glat. der er også udgaver der er hule. eller nogle der kan låses.

Buttplug med og uden smykker. 

Det er bare smukt når en kvinde går med en buttplug der har smykker i sig, ikke mindst når de bukker sig frem over.

En butt plug er et anal sexlegetøj som er yderst populære

Et stykke legetøj som ofte bliver brugt i BDSM sammenhæng er anal sexlegetøj. For nogle, især de ”pæne” piger, er analsex forbundet med noget forbudt og måske endda ydmygende.

Her hos Sadistens Toolbox har vi Anal vibratorer, analplugs, buttplug glas, oppustelige buttplug, analkæder og buttplug sæt. Vi anbefaler, at du starter ud med et mindre anal buttplug så du kan få en fornemmelse af Anal sexlegetøj før du kaster dig ud i noget større og lidt mere "øvet" anal sexlegetøj. Et sikkert valg er vores Butt plug sæt fra Liqourice Dip, som også er vores klart mest sælgende anale sex legetøj. Her har du mulighed for langsomt at udforske og udvide anale sexlege.

Generelt prøver flere og flere danske kvinder sig af med anal sexlegetøj da det for de fleste er en positiv overraskelse af supplere med stimulering analt. Derudover er det også mere udbredt med analsex og derfor helt naturligt at flere køber sexlegetøj til anal brug. Hvis du er til anal plugs med vibration kan vi anbefale Fanny Hill som har gode vibration og en god størrelse som passer til de fleste behov, og skulle den ikke passe så er den oppustelig, så den skal nok komme til at passe enhver. Husk altid at bruge godt med glidecreme når du bruger anal vibratorer og plugs for den bedst mulige oplevelse.