T SHIRT MED TRYK  

Frække og flirtende t-shirts med tryk

Er du en af de mange danskere, som har gjort op med vanillasex eller missionærstillingen hver onsdag? Så er du sikkert heller ikke flov over dine erotiske tilbøjeligheder.

Flere og flere danske par og singler har taget den nye tids seksuelle frisind til sig og er ikke længere begrænset af tosomhedens og monogamiets snærende bånd. Såvel samboende kærester som mangeårige ægtefolk og ”friends with benefits” ynder at gøre sig fri af alt, hvad der hedder jalousi og besiddertrang og vil gerne dele deres lyster med andre interesserede.

Det er blot et spørgsmål om at finde de rette at dele med.

 

Slip lysterne fri – køb t-shirt med tryk

Hvis du ønsker at fortælle alle omkring dig, at du er til den løsslupne og frigjorte side uden at skulle udbasunere dette i en megafon, kan du gøre dette ved hjælp af en t-shirt med tryk.

Det kan for eksempel være, at du gerne vil sende et signal til de andre medlemmer af swingerklubben eller besøgende på diskoteket om, at du gerne tager en tur over knæet – det vil sige sætter pris på en god, korporlig afstraffelse i den gode sags tjeneste. Eller du kan fortælle eventuelt interesserede, at du foretrækker analsex, spansk eller fransk på en humoristisk og let forståelig måde.

 

Hvilken t-shirt med tryk skal jeg vælge?

Her i shoppen kan du gå på opdagelse i et bredt og velassorteret udvalg af t-shirts med tryk. De påtrykte budskaber varierer fra det forholdsvis uskyldige, så som ”In my defence, I was left unsupervised” til de mere eksplicitte som for eksempel ”I Love Buttsex” – et budskab som hverken er tvetydigt eller til at misforstå.

På samme måde kan du vælge en t-shirt med tryk, som udtrykker din seksuelle orientering. Blandt disse finder du ”The only straight thing about me is my jacket”, som på én og samme tid signalerer et queer tilhørsforhold som en forkærlighed for BDSM.

”Female Female” og ”Male Male” fortæller potentielle partnere, at du leder efter en af samme køn, mens ”Female Female Male” (og alle tænkelige kombinationer heraf) signalerer potentiale for en fræk trekant. Blandt de mere dunkle formuleringer finder vi ”Woof” for furries og t-shirt med BDSM symbolet som tryk på brystet – et symbol som kun de særligt indviede kender til.

Du vil med sikkerhed kunne finde en t-shirt med tryk, som udtrykker, hvem du er, i vores store sortiment. Og har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hvor kan jeg købe t-shirt med erotisk tryk?
   

Du kan finde et stort udvalg af t-shirts med tryk her i shoppen – af den erotiske slags, vel at mærke.

Hvordan bruger jeg en t-shirt med tryk?
   

Hvis du færdes i miljøer, hvor det handler om at finde en partner af en bestemt type, kan en t-shirt med tryk hjælpe med at finde den rette.

Hvorfor skal jeg købe en t-shirt med tryk?
   

En t-shirt med tryk kan hjælpe andre med hurtigt at identificere din erotiske identitet og ditto tilbøjeligheder.