E-Stim  

E-Stim: Udforsk Elektronisk Stimulation til Sensuel Nydelse

Vores E-Stim-kategori er dedikeret til at tilbyde dig en unik og elektronisk stimulerende oplevelse inden for sensuel nydelse. E-Stim, eller elektronisk stimulation, bruger elektriske impulser til at stimulere nerver og skabe intense og behagelige fornemmelser i kroppen. BDSM kan mange ting

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af E-Stim-produkter, herunder elektroder, stimulatorer og tilbehør. Disse produkter er designet til at give dig mulighed for at udforske forskellige former for elektronisk stimulation og tilpasse stimuleringen efter dine præferencer og ønsker.

Varer
17 varer.

 • Ny

  Kombineret Elektrisk Stimulation og Vibrationer Uanset om du er nysgerrig på elektrisk stimulation eller erfarne i området, vil E-Stim Vibrating Wand Massager give dig en intens og spændende oplevelse. Oplev den unikke kombination af elektrisk smerte og vibrationer for en helt anderledes form for stimulering og nydelse.

  999,00 DKK
 • Dette electro æg måler 38 mm i diameter, mens den har en længde på 60 mm, hvilket gør at den kan give en følelses af at være lidt mere fyldt ud. Så skal der ske lidt nyt med jeres  e-stim, så kunne dette være et godt bud. 

  619,00 DKK
 • Musik har aldrigværet så fræk. med denne enhed kan du lade musikken bestemme hvordan strømen skal påvirke modtagerne, du kan også vælge at tale sådan det er din stemme.Mulighederne er mange.

  1.199,00 DKK
 • Med 5 tilstande har ElectroHelix (TM) masser at tilbyde ud over standard Flo- og Pulse-tilstande sammen med Fire-tilstanden, den har Milk- og Tease-tilstande, som begge er programmeret til at give mere interessante fornemmelser, og begge er fuldt kontrollerbare med både hastighed og følelseskontrol. find mere Her

  1.079,00 DKK
 • E-Stim er en fed måde at lege med strøm på.. og ikke mindst denne fjernbetjente udgave som også er lyd og bevægelses påvirket.at sætte en enhed fast på bunden og sætte den bevægelse sensor og så bruge en flogger på h*n det er lidt forsinkelse på e-stim enheden sådan de kommer lige efter hinandenog så kan man stå på afstand og reguler styrken Husk der er...

  1.799,00 DKK
 • Fjernlager

  ELECTROPEBBLE XPE E-Stim er en fræk tilføjelse til din leg med electrosex. Dette er et sexlegetøj som kan lidt af hvert, så når du har læst den helt store beskrivelse af produktet ved at klikke her, kan du komme tilbage til os, og købe det på en tryg dansk BDSM webshop.

  1.979,00 DKK
 • Tag din e-stim til nye højder med disse to sorte gummi løkker på 2 mm. Disse løkker kan give dig nye muligheder med din e-stim, de kan f.eks. sættes på penis, for at sætte lidt ekstra fut i manden. 

  249,00 DKK
 • Var det noget med et nyt tilbehør til jeres e-stim, så kunne dette måske være noget. Et lille sødt æg til jeres e-stim, som måler 30 mm i diameter og har en længde på 41 mm, hvilket gør at det kunne være et godt sted at begynde, for derefter at rykke videre til vores Medium electro æg. 

  529,00 DKK
 • Dette tilbehør til e-stim kan både stimulere udvendigt og indvendigt på samme tid, da strømmen bevæger sig gennem denne, hvilket kan give en god følelses indeni samtid med den også vil stimulere åbningen. Den måler i total længde 100mm med 70mm som indførbar, mens den har en diameter på mellem 25-50mm Se meget mere Her

  629,00 DKK
 • Fjernlager

  E-stim  Her er alt hvad du skal bruge for at komme igang med at lege med e-stim, men med denne lækre pakke medfølger også både gummiløkker, som f.eks. Kan bruge til penis, men der medfølger også et tilbehør som både kan bruge analt og vaginalt, hvorfor denne pakke giver rigtig gode muligheder for at komme igang, og så er det jo bare at tilføje andet...

  1.979,00 DKK

Viser 1 - 17 af 17

E-stim og elektrostimulation

Erotisk elektrostimulation(E-stim) er en seksuel praksis, der involverer at påføre milde elektriske strømme til områder af kroppen med henblik på seksuel stimulering. Disse elektriske strømme påføres sædvanligvis på en persons kønsorganer - inklusive penis, pung, klitoris og vagina - selvom andre områder af kroppen også kan være genstand for erotisk elektrostimulation.

Her finder du alle de produkter fra E-Stim. alt til leg med strøm på den gode måde. det er lavet til leg med fokus på legen. og med masser af muligheder.

Sexlegetøj til e-stim

E-stim bruger små elektroder placeret på huden. Elektroderne er små, klæbrige puder, kaldet pads.

Flere elektroder er placeret rundt om det område, der modtager behandling. Ledninger fra e-stim-enheden er fastgøres til de to pads.

Konstante strømme af elektriske impulser sendes gennem ledningerne fra e-stim-enheden. Enheden kan være lille nok til at passe i hånden eller større.

Til muskelstimulering vil impulserne få musklerne til at de trækker sig sammen.

Pulser rettet mod nervesystemet blokerer transmissionen af smertesignaler fra at nå rygmarven og hjernen. Pulserne stimulerer også kroppen til at producere mere naturlige smertestillende kemikalier kaldet endorfiner.

En af de mage produkter som E-Stim tilbyder Fra E-Stim.

Hvad skal du vide om elektrostimulation

Den mest almindelige risiko for e-stim er hudirritation, hvor elektroderne er placeret.

Der er dog en meget mere alvorlig risiko for hjertesundheden. For personer med en pacemaker eller anden implanterbar hjerteanordning kan e-stim være farlig og anbefales derfor ikke. Da E-stim er strøm mellem to poler så bør elekstroderne ikke palceres omkring hjertet. Ligesom man ikke bør placere en elektrode på hver arm/hånd/skulder, da strømmen vil gå igennem hjerteregionen. Hvis du gør det, kan det forstyrre hjertets rytme eller endda få det til at stoppe. De bør helst placeres på samme muskelgruppe.

E-stim anbefales heller ikke til dem, der er gravide. Men under nogle overvågede omstændigheder er e-stim blevet brugt til at lindre veer.

Se meget mere i vores SM shop