E-Stim  

Varer
16 varer.

Viser 1 - 12 af 16

E-stim og elektrostimulation

Erotisk elektrostimulation(E-stim) er en seksuel praksis, der involverer at påføre milde elektriske strømme til områder af kroppen med henblik på seksuel stimulering. Disse elektriske strømme påføres sædvanligvis på en persons kønsorganer - inklusive penis, pung, klitoris og vagina - selvom andre områder af kroppen også kan være genstand for erotisk elektrostimulation.

Her finder du alle de produkter fra E-Stim. alt til leg med strøm på den gode måde. det er lavet til leg med fokus på legen. og med masser af muligheder.

Sexlegetøj til e-stim

E-stim bruger små elektroder placeret på huden. Elektroderne er små, klæbrige puder, kaldet pads.

Flere elektroder er placeret rundt om det område, der modtager behandling. Ledninger fra e-stim-enheden er fastgøres til de to pads.

Konstante strømme af elektriske impulser sendes gennem ledningerne fra e-stim-enheden. Enheden kan være lille nok til at passe i hånden eller større.

Til muskelstimulering vil impulserne få musklerne til at de trækker sig sammen.

Pulser rettet mod nervesystemet blokerer transmissionen af smertesignaler fra at nå rygmarven og hjernen. Pulserne stimulerer også kroppen til at producere mere naturlige smertestillende kemikalier kaldet endorfiner.

En af de mage produkter som E-Stim tilbyder Fra E-Stim.

Hvad skal du vide om elektrostimulation

Den mest almindelige risiko for e-stim er hudirritation, hvor elektroderne er placeret.

Der er dog en meget mere alvorlig risiko for hjertesundheden. For personer med en pacemaker eller anden implanterbar hjerteanordning kan e-stim være farlig og anbefales derfor ikke. Da E-stim er strøm mellem to poler så bør elekstroderne ikke palceres omkring hjertet. Ligesom man ikke bør placere en elektrode på hver arm/hånd/skulder, da strømmen vil gå igennem hjerteregionen. Hvis du gør det, kan det forstyrre hjertets rytme eller endda få det til at stoppe. De bør helst placeres på samme muskelgruppe.

E-stim anbefales heller ikke til dem, der er gravide. Men under nogle overvågede omstændigheder er e-stim blevet brugt til at lindre veer.