My Stim  

Varer
3 varer.

Viser 1 - 3 af 3

Strøm med muligheder 

My Stim er den blide udgave af E-Stim og der er prisen også. Mange har fordomme om at elektro sexlegetøj og elektrostimulering kun er for sadomasochister. Intet kunne dog være mere forkert. Vores elektrosex apparat kan styres helt efter egen smag. Nogle er til en lille summen som kan gives en nydelsesfuld og langvarig stimulering. Andre kan lide det hårdere og derfor apparater skrues op og give mere kraftig stimulering. Med Mystim sexlegetøj er du sikker på at få e-stim sexlegetøj i høj kvalitet. Mærket har vundet flere internationale priser og stor anerkendelse indenfor branchen. 

Sikkerhed og elektrosex

Indenfor elektro sexlegetøj støder man ofte på ordet e-stim. Det står for elektro stimulering, og er gennem de senere år blevet mere og mere populær. Siden 2005 har Mystim specialiseret sig i produktion af e-stim sexlegetøj. Det tyske firma producerer et stort udvalg af elektrosexlegetøj, men har også vibratorer, dildoer og penisringe uden elektrostimulering. 

Når det kommer til elektro stimulering er sikkerhed en af de vigtigste ting at være opmærksom på. Der er en nogle kropsdele som man IKKE må stimulere med elektro impulser. Man må ikke bruge apparatet til at stimulere hjertet eller på halsen. For personer med en pacemaker eller anden implanterbar hjerteanordning kan e-stim være farlig og anbefales derfor ikke. Da E-stim er strøm mellem to poler så bør elekstroderne ikke palceres omkring hjertet. Ligesom man ikke bør placere en elektrode på hver arm/hånd/skulder, da strømmen vil gå igennem hjerteregionen. Hvis du gør det, kan det forstyrre hjertets rytme eller endda få det til at stoppe. De bør helst placeres på samme muskelgruppe.