Strapon Dildo  

Varer
40 varer.

 • 0 Review(s) 

  Harness og plug til vores lækker Hung System.  På dette harness kan du sætte hvilken som helst dildo på fra Hung System, om det er den lille Cecar eller den store Toys Beefcake. Mulighederne er store. Og vores udvalg af Hung System vokser hele tiden.

  269,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Benny er endnu en dejlig dildo fra Hung System, så den passer selvfølgelig sammen med alt tilbehøret fra Hung. Benny går lige op og ned, mens den ellers er virkelighedstro i den design. Denne dildo er 25,5 cm i længden og 5,3 cm i diameter. 

  249,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Pirrende dildo fra Hung system som rigtig kan være med til at fylde dig ud med dens 21 cm i længden og en diameter der spænder fra 4,5 cm til 11 cm. Denne dildo har du mulighed for at bruge vaginalt og analt, så du har flere muligheder for at få den orgasme du jagter.

  269,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Skal du prøve en dildo der er større, så er Tyran måske noget for dig. Tyran er en fantastisk stor dildo på hele 27 cm, hvor det er de 20 cm du kan have inde i dig, mens den har en diameter på 6 cm. Den er lavet af en lækker sort gummi, så den har en størrelse der vil fylde de fleste godt ud. Den kan selvfølgelig bruges sammen med tilbehøret fra Hung System.

  259,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Skal du prøve en af de meget store, så var denne dildo måske noget for dig. Den er ikke for de generte med den naturtro design, bare i større størrelse. Denne dildo har en længde på hele 37 cm, hvor det er de 29 cm der er mulige at indføre, og så har den en diameter på 5 cm. 

  249,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Mega Flesh 02 er en af de rigtig store med en diameter på 8,5 cm, og hele 38 cm i fuld længde, hvor det er 30 cm der er mulighed for at indføre. Den store størrelse gør at du bliver fyldt hele ud og kan optimere din oplevelse. Og så har den det smarte element at der er en sugekop i bunden, hvilket betyder du kan sætte den fast på alle glatte overflade og...

  499,00 DKK
 • Tilbud!

  0 Review(s) 

  Dildo kæmpe Dette er mellem størrelsen af vores mega dildoer, men bare rolig, den er stadig meget stor. den har 29 cm du har mulighed for at indføre, en samlet længde på 37 cm og en diameter på 8 cm, så det er stadig en dejlig tyk dildo. Den giver oceaner af muligheder ved at der er en sugekop i bunden, så den kan sættes dildoen fast på badeværelset, og...

  499,00 DKK 529,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dildoer fra Kiotos lækker rød og sort dildo der er blød men alligevel fast. overfladen er sådan at at glidecremen holder fast på dildoen. soklen er en sugekop sådan er nem at få til at stå.formen er inspireret af et eller andet monster og det giver nogle sjove udformninger som stimuler på en anden måde end en dildo der er helt glat. vi anbefaler altid en...

  499,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dildo med sugekop Kiotos har lavet en super lækker dildo med en rigtig god sugekop som gør at den sidder rigtig god fast på en plan overflade. konsistensen af dildoen er tætter på det virkelige end de fleste dildoer. overfladen er silikone så gør den blød og lækker. jeg synes faktisk at man får mere end man betaler for her. 23 cm lang og Ø 40 mm,...

  319,00 DKK

Viser 1 - 12 af 40

Strapon dildoer og harness

Nogle gange er det bare nødvendig med en strapon. Legen med strapon har længe være for kvinder der leger med kvinder, men vi bevæger os heldigvis mere i retning af at kvinder bruger dem på mænd. har du opdager glæden ved prostta masage. 
der er mange udgaver af strapons med mange forskældige dildoer de fleste er med et harness man spænder om kroppen. det er dog ikke super nemt at finde et harness der sidder super godt, men man kan nemt finde en til en ok pris sådan man kan få det prøvet af og så kan man der efter finde den hvor man får følelsen af at den er en del af en.
på nogle af disse herness sidder den en dildo mere der er til den der har harnesset pås fornøjelse. men de fleste er uden indvendig dildo. strapons fåes også ude harness hvor man sætter et stykke af dildoen op i skeden og så skal man holde den med skeden, det giver helt sikkert fornemmelsen af at den er en del af en. men det kræver lidt øvelse at styre den og holde på den. 

Sådan fungerer en strap on dildo

Med en strap on dildo får man næsten de samme muligheder som en mand og kan være aktiv på samme måde som en mand. når man tager den på er det en god ide at bruge tid på at får harness til at disse rigtig godt for at få den bedste oplevelse ud af det. og så er det naturligvis en fordel at finde en dildo der passer i størrelsen og har kan et harness hvor man kan skifte dildo være en fordel. også hvis man tænder på udvidelse sådan man kan gå op i størrelse.

Hvad er en harness dildo?

Harness dildo er en dildo der der sidder på et harness og som ikke nødvendigvis kan skiftes, men sidder fast på harness. men man kan også få harness hvor man kan skifte dildoerne sådan der er mange flere muligheder 

find flere dildoer Her

Hvad er en strapon dildo ?
   

Det er en dildo der kan sættes fast i en sele man har rundt om livet.

Findes der strapon dildoer til mænd 
   

Ja det gør der, der er lavet en den strapon dildoer med fokus på mænd. hvor han enden kan være under eller inden i dildoen 

Hvor køber man en godt strapon dildo
   

Hos sadistens toolbox har vi et fint udvalg af strapon dildoer